Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

я вчора таке бачила. а як це масло? воно пінится як шампунь? а нежирніє вам голова після того дуже швидко?

Додано через 3 хвилини
    а от такого не бачила. тільки шампуні. купила собі з ромашкою Зелена аптека. Так щоб супер, не скажу, але принайиі не жирніє так швидко.
    І замовила по інтернету білор. маску РЕВІВОР, кажуть дуже хороша.
    як випробую -то напишу відгук.
    а взагалі, хотіла б придбати якийсь активатор росту волося. чи хтось таке пробував?
    зараз натуральним рецптом користуюся- час від часу втираю в корені (для росту) і на кінчики (щоб не сіклися) оливкову олію.
    мені подобається.

• Подобається Подобається x 1
  2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ну, воно таке ж масло, як я балерина :) Прозорий шампунь, може трішки густіший. Усьо як у шампуня. Волосся не жирінє, правда у мене нормальне і довге, так що я його мию раз в тиждень.

Я теж довго шукала, але бачила нещодавно в аптеці. Бальзам-маска, щось таке, правда грошей не було тоді...

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

раз в тиждень??????????класно ВАМ.
    а я що 2 день...

• Подобається Подобається x 4
  4. Chortenia

Мда, не жаліюсь. Було коротше, мила десь раз що 4-5 днів. Але кажу ж волосся і шкіра нормальна, швидко не жирніє. А ще й волосся довге. То коли починає жирніти зверзу, заплітаю собі косу або хвостик - і усєх дєлов.

До речі, питання до Маюнки..
    А як часто ти миєш волосся?

• Подобається Подобається x 4
  5. Іриска

Іриска Well-Known Member

Це щось новеньке! а де можна таке придбати? лише в аптеках? бо скажу вам, який би не був шампунь, виробники потурбуються про те, щоб голова швидше жирніла і частіше її мили, щоб їхнього чудо шампуню більше використовували! Я от маю густе волосся, і важко мені його розчісувати. Відповідно мушу користуватися кондиціонером або бальзамом, а від них волосся швидше жирніє:sad: і виходу нема :sad:

6. Chortenia

Я купляла в аптеці, але є і в простих магазинах. Не знаю, як стосовно виробників, я думаю, просто певні шампуні комусь просто не підходять, скільки б вони не коштували, і який би хороший він не був. наприклад, це масло коштує щось 11 грн. по-моєму, ну десь в тому районі.
    Купила мені нещодавно свекруха шампунь і бальзам від інституту Богомольця (дуже мені їх креми подобаються). Вони дорогі, але, як на мене - ефект такий самий, як і в інших нормальних шампунях. Не дуже обізнана в тих питаннях, але хімія - і в Африці хімія.
    У мене теж довге і густе, і в'ється трішки. Користуюсь бальзамами - не помічала, щоб швидше жирніло. Хоча то масло вперше використала без бальзаму - не було вдома, і нічо, файно розчесалося і пухнасте таке було.

До речі, якщо волосся у вас темне, помалюйте його хною (простою без додатків), стане і гарніше, і здоровіше, і розчісуватиметься легше.

• Подобається Подобається x 2
  7. Іриска

Іриска Well-Known Member

то цілковита правда!
    У мене світло-русе волосся, тому хна не дуже підходить...хоча я чула що є якась біла, чи безколірна! Хтось чув про таке?

8. Chortenia

Є. Знебарвлена. Не знаю, наскільки вона ефективна, як туди вже щось напхали :) Не пробувала.

Ги, а після хни будете такі рудееенькі :)

9. pumi

pumi Member

всім привіт!! :)
    я новенька.... з Вінниці, але зареєструвалась у вас, тому що дуже люблю Львів(хоча ніяк не попаду туди :sad:) і хочу спілкуватись на україномовному форумі:naci:

подивилась з теми лише першу сторінку і також розповім чим користуюсь:
    - для обличчя,догляд:
    Емвей: (серія зволожувальна)крем для очищення,тонік, зволожувальний крем, водичка для зняття макіяжу(двійна)

- пудра (дуже рідко користуюсь):
    Clarins розсипна

- хайлайтер(тон навколо очей):
    Артдеко

- тіні:
    Мери кей .... не подобаються, трішки скачуються

- туш для вій:
    Диоршоу(швидко зсихаеться, не тільки у мене), Лореаль (чорно-біла)

- підводка для очей:
    Лореаль , подобається

- олівець для губ:
    Артдеко .... стійкий, але суховатий

- помада:
    Люмене

- блиск для губ:
    3 кольори Буржуа 3Д, 1 - Оріфлейм(дуже липкий ((( )

- рум"яна:
    Буржуа - холодний рожевий

а взагалі я користуюсь лише туш, рум"яна. рідко - пудру, помаду, блиск, підводку і т.д. часто можу взагалі ходити без мейку :)

• Подобається Подобається x 7
  10. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дівчата, хто замовляє косметику Ів Роше по пошті, скажіть, чи хтось уже отримав голубу туніку в подарунок? Я чекаю посилку, але не терпиться дізнатись чи воно щось хороше та туніка?

11. Х11

Х11 миється в бані

Дівчатка, запрошую на безкоштовні класи по догляду за шкірою обличчя та нанесення макіяжу. Кого цікавить - пишіть в приват

12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я теж коли мала косу до дупи то мила раз в тиждень. I то навiть не було видно що жирнiє чи що, просто мила раз в тиждень. Тепер раз на два днi. А ще ранiше привчилось до раз в день, але потiм менi надоїло, особливо коли воно вiдростало довше, то я вже перевчила на раз у два днi.

13. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Чи користується хтось лікувальною косметикою AVEN на основі термальної води (не плутати з AVON). Хотілось би почути відгуки на окремі види, аби гроші на вітер не викидати!

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

я користуюся водою, а моя коліжанка-серію для чутливої шкіри. під час лікування демодексу їй не можна було жирні креми і вона перейшла на АВЕН.
    моя кометолог їх радить, як середнє між дуже дорогою косметикою і домашніми серіями ( НІВЕА і т.д.)
    я заглядаюся зараз на їхню пудру, крем під очі.

15. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Користуюсь Молочком для очистки шкіри AVENE, тільки недавно розпочала. Початковим результатом задоволена.

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ще б хтось просвітив де в нас продається косметик AVEN, а саме дитяча серія :)

17. Irus'ka

Найдешевше в аптеках "Едельвейс" і в аптеці "Доброго дня"

18. Іриска

Іриска Well-Known Member

Я все життя марила рижим волоссям, але чоловік би забив! мабуть....

19. Х11

Х11 миється в бані

У мене знайома продає AVEN по каталогу. Не знаю, можливо, також діє якась система знижок.

20. Irus'ka

Мабуть, ви таки плутаєте з AVON бо AVEN продається лише в аптеках або через медичного представника фірми

Статус теми:
Закрита.