Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олька

Олька Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Була вона в мене, я не дуже задоволена, мені Ейвонська, з такою ж кісточкою набагато більше подобається!

• Подобається Подобається x 1
  2. Малявка

Малявка Well-Known Member

дякую за відповідь:)

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. Малявка

Малявка Well-Known Member

І вам дякую.:) Про туш завжди відповіді такі протилежні:)

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене є така, і ше там в комплекті був олівчик і молочко для зняття макіяжу, чоловік на день Валентина подарував, дуже задоволена:)

• Подобається Подобається x 2
  6. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я користувалась колись нею (пару років тому коли вона була ще без набору). Мені не сподобалась, вії були якісь тверді, а бажаного ефекту не було. Як на мене, то Інтенсифік Лореаль є трохи кращим архітектором вій. І вже писала, туші Лореаль викликають в мене алергію...

7. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А яка саме фарба?
    І взагалі, хто якою фарбує волосся?

Додано через 52 секунди
    Де купляєте? Які ціни?

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Якщо треба театральні вії найкращий експерт в цьому туш ISL. Я нею можу користуватися тільки на вихід, нащодень якось неприродньо

9. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

То де таке чудо є? Перший раз чую... Розкажіть шось детальніше.

10. Олька

Олька Well-Known Member

Може не в тему. Але я про фарби для волосся хосу сказати, от в Лореалі, що їхнє, то їхнє, вже багато років користуюсь, і після фарбування волосся само оживає і блистить, ні в якій перукарні своїми фарбами так не пофарбують!!!! Кольори природні і свіжі! ( я на чорний фарбуюсь, бо моє природнє вже після стількох експериментів, що вигляду не має). Хто ще користувався фарбою від "Лореаль"?

Додано через 58 секунд
    А бальзам там просто СУПЕР!!!!!!!!!

11. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

це напевно YSL (yves saint lauren)

12. Linda

Linda Well-Known Member

Де купуєте? яка ціна?

13. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

І я хотіла про фарби попитати. Фарбуюся я на темно-каштановий, але мені подобається майже чорний (але не чорний) колір з фіолетовим відтінком. Колись таке отримувала від Londa Мокка-браун, а зараз не бере, спробувала Wella, так замість темно-коричневого стала якась вишнево-фіолетова. Хотіла би перейти на фарбу Loreal, колись фарбувалася нею в блондинку, а от гарного темного кольору ніяк не можу підібрати. Підкажіть хтось з темноволосих чим Ви фарбуєтеся?

14. Олька

Олька Well-Known Member

Фарбу купую в магазинчику на Шуварі за 50-55 грн., а туди і бальзам входить! Дуже гарно пахне і фарба і бальзам і волосся дійсно як оживає, а на сонці, взагалі як в рекламі!!!!!! Рекомендую всім! Використовую вже років 5"!!!!!

Додано через 1 хвилину
    Я фарбуюсь цією фарбою в чорний, а моя сестра якраз в темно-коричневих, каштанових тонах цієї ж фірми! Задоволені обоє, колір як натуральний, волосся як в рекламі, чесно!!!!!! Спробуйте!!!!!!!!!

15. Linda

Linda Well-Known Member

Бальзам одноразовий в пакетику,чи у флаконі?))

16. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А я роками була білявкою, час від часу вогненною (як Зануда) :), але то на місяць-два і поверталась назад до блонду. Потім зробила ще хімію :crazy: , попалила волосся :sad: :sad: , мусила постригтися, бо навіть розчесати було важко. Як трохи відросло, то кінці ще були білі, пофарбувалась в темно-коричневий, вийшов майже чорний. :) То для мене був подвиг, бо всі твердили, що з темним мені не буде добре, і я сама так думала, але пофарбувалась, щоб переконатись.:D :D І що ви думаєте, вийшло навіть дуже добре.:)

Після того зробила перерву, вже більше 2 років. Зараз вже хочеться чогось нового, певно, знову в білявку.:o :o

Додано через 4 хвилини
    Кажуть, гарний вибір професійних фарб на гуртовні, біля Стрийського базарчику. Не пам*ятаю яка саме фарба - в пачці 3 порції, коштує 70 грн, здається, Лореалівська. Як ви думаєте, не стану жовтим курчатком за одне фарбування(в мене темно-русий)?:o

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

маю приролдне темно-кажтанове волосся (троха з мідним відливом) і на свою голову раз зробила міліровку. казала мені дівчинка в перукарні - не робіть бо волосся таркате (бук. рябе) буде:no:
    не послухала... а тепер незнаю, що з ним робити. скоро булу блондинкою...

18. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

а мене постійно в перукарні фарбують лондою.хотіла б попробувати щось інше. я фарбуюсь в блондинку. в тій же перукарні є Лореаль,але мені не один раз казали,що відрослі корінчики вона так добре не вибілить,як лонда. це правда?

19. Олька

Олька Well-Known Member

Моя кума малюється в білий колір вже досить давно і користується тільки Лореальом. Дуже задоволена, з Лондою не порівняти!

20. Ella

Ella Well-Known Member

А можна детальніше? Яка саме?

Статус теми:
Закрита.