Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Я купувала в ДЦ аптеці. Ціна була приблизно 150 грн.

2. New look

New look Well-Known Member

rusichka я знаю що Урьяж ще є в аптеці Космо в центрі, і в нас на санта-барбарі знаю є)

3. Rona

Rona Мама-йожик

150 грн. за вазеліновий крем... а не дешевше тут на ДП замовити руцями роблений? *риторичне*

4. Zlobne Bilko

Zlobne Bilko New Member

Дівчата, привіт!
    не знаю чи в праавильну гілку пишу.. плутаюсь.. новенька тут)
    Але хочу вас застерегти від покупок в інтернет-магазині *****.com.ua
    Купувала я там бальзам для волосся Organic Keragen. До того купувала в салоні і завжди була задоволена. А тут - полінувалась і вирішила замовити в інтернет-магазині. Привіз кур'єр. Ніби виглядав бальзам ідентично. Хіба на пляшечці трохи розмазана фарба. Але запах!!! Пахло їдкою хімією! Порівняла з бальзамом з салону - різні запахи. Подзвонила на гарячу лінію магазину - відмовились обміняти. Сказали що мають сертифікати на дану продукцію. Але ж сертифікат не говорить про якість саме моєї пляшечки!! Так від них нічого і не добилась. Бальзам викинула в сміття. (300 грн)

Останнє редагування модератором: 28 Грудень 2011
  5. AilataN

AilataN жива

Це , напевно, не весь склад.

6. domino

domino Well-Known Member

Дівчата, хтось користувався косметикою Clarins? я купила базу під макіяж, тоналку і консилер. як вам ця косметика?

7. Steba

Steba Member

Нема на жаль. Спробую фото вставити. Може десь упізнаєте.

Вставити фото не вдалось. Але знайшла вихід, дивіться в моєму альбомі. Треба спитати в адміна, чому нема можливості завантажити прямо з ноута.

Останнє редагування: 6 Січень 2012
  8. Steba

Steba Member

Ось обіцяне фото єгипецької косметики.

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

Скажіть де у львові купити можна? У Білій Вороні представлена косметика цієї серії, але гелю там нема. Дякую.

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вже два тижні користуюсь кремом під очі від Lumene з вітаміном С. Сказати, що задоволена - не сказати нічого. Крем чудово зволожує і шкіра навколо очей аж світиться! Всмоктується він теж дуже швидко і не залишає блиску на шкірі. Одним словом - супер!

10. murawka

murawka New Member

У мене були тіні, знаменитий 10-й номер. Просто жах: майже непомітні кольори, дуже скоро зникають з повік. Цікавий лише фокус із чорним олівцем, але це тільки для цієї палетки. А найголовніше- в мене від них стршенна алергія. Відтоді для мене ця марка-табу.

11. domino

domino Well-Known Member

випробувала я свої засоби від Кларанс - консилер Instant Light Brush On Perfector, попробувала, скатався в морщинки, тому була не задоволена, але ге планую попробувати без бази в тоналки накласти, тоналка Everlasting Foundation SPF15, файна, дуже гарна консистенція, гарно наноситься, і база під макіяж - Instant Light Complexion Perfector - просто супер, дуже сподобалася:girl_blum:

12. Smorodynka

Smorodynka Member

Я вже незнаю який крем під очі купити. Хотілося б звичайне зволоження шкіри навколо очей. купила собі крем [​IMG] і ще http://www.mr.ru/?action=card&cid=137&id=21&name=soin+apaisant+contour+des+yeux&brand=avene [​IMG], кожен з них викликав сухість і лущення шкіри. Ніби відносно натуральна косметика, але в мене дуже чутлива шкіра і не можу щось підібрати. Перед тим мала вже крем від Авен, а на наступний раз вже мені не підійшов. Які ще крем для зволоження шкіри навколо очей порадите?

13. domino

domino Well-Known Member

в мене зараз є 40 carrots eye gel - дійсно хороший,гарно зволожує! мені з кремами для очей взагалі важко, а от цей так ніби і нічогенько....:girl_yes:

14. Just me

Just me Member

Чесно кажучи, не знаю. Думаю, консультантів запитайте, вони скажуть, чи гель в них взагалі буває. Я брала в Россмані в Німеччині.

15. Smorodynka

Smorodynka Member

А що це за крем? Для якого віку він? Де його можна купити? Бо щось Google не хоче видавати інформація про нього

16. domino

domino Well-Known Member

це гель для очей, ну він до 30 років, мені 26, я користуюся) а купила його в Англії, але думаю ви можете через нет купити...

17. domino

domino Well-Known Member

от такий той гель

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мої останні покупки - тоналка Clinique Acne Solutions Liquid Makeup Foundation і пудра Clinique - Almost Powder. І тим, і тим дуже задоволена. Мінус тоналки - вона без SPF. Пудра має захист SPF15.
    А ще недавно придбала бронзер від Maybeline Fit Me! Bronzer Pressed Powder. Дуже м"яко лягає на шкіру. І дуже натурально виглядає. Рекомендую.

19. Steba

Steba Member

Дівчата, хто користується відбілюючим кремом для обличчя? Купила собі в Єгипті, але не дочиталась що відбілюючий. Спробувала двічі. Не великий тюбик. Віддам в добрі руки.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

виробник невідомий?
    п.с. за скільки віддаєте в добрі руки?:girl_haha:

Статус теми:
Закрита.