Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Just me

Just me Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Варто. Я купляла його більше для брів (у мене 2 в 1 - ось такий [​IMG] ) Він дуже дешевий (десь 1,40 євро - купите, як не підійде, то й викинути не шкода), вій не склеює, але й не видовжує (від природи маю довгі чорні вії, тому мені підходить), трохи живить. Для брів взагалі ідеально, не роблю їх тонкими (не пасує), а трошки ширші і густі важко вкладаються, тому для мене цей гель - річ незамінна - його не видно взагалі, жирного блиску немає, а брови лягяють ідеально.

2. Raven

Raven Мама малятка

Я користуюся і досить часто. Мала Арт-Візаж російський, дешево і сердито, скоро закінчується і наприкінці гусне в комочки, але файно лягає на вії і швидко сохне. Гель від Мейбелін гарно лягає на вії, але троха довго сохне, на відміну від Арт-Візаж, і його набагато більше, гель від Лореаль дорогий, по якості такий самий як Мейбелін, якщо нанести кілька шарів - видно на кінчиках вій рижуватий відтінок.

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Нічого подібного, в мене є і Віші і Авене, раніше не помічала запаху, а тепер у звязку з вагітністю і токсикозом то жах, як вони мені різко і неприємно пахнуть, категорично не можу користуватися, бо провокують несприйняття і рвоту, а хоч якимось кремом то треба, щоб хоч якось перетерпіти ще тих кілька токсикозних тижнів і не загнати шкіру у повний аут...

4. New look

New look Well-Known Member

Також маю Віші креми , і вони мають запах.
    Не такий як інші креми , не такий сильний,але досить специфічний.

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

В вас токсикоз тому мабуть реагуєте гостріше на запахи, я особисто запаху в них
    ніякого не чую, принаймні ароматизаторів в ньому не чути:)

6. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Та я це і сама прекрасно розумію, аптечними кремами вже багато років користуюся і ніколи не помічала у них запаху, ну хіба приємний ненав"язливий, а зараз жах просто які різкі всі для мене стали, тому і шукаю і питаю, щось же повинно бути для таких як я:)
    Мені ще б щампунь такий нейтральний, а то зараз мию голову з зажатим носом, і то каторга, а потім довго хожу і лягаю спати у рушнику, щоб не чути того аромату, бо зводять мене з розуму і забирають здоровля всі ці косметичні і парфумерні запахи...

7. Steba

Steba Member

Ділюсь враженнями.
    Дівчата, хто літає відпочивати в Єгипет, або ваші подруги чи знайомі. Відкрила для себе їхні креми під очі та для обличчя фірми Єва. Це їхня місцева косметика. Натуральні, екологічно чисті складники. Під очі крем має тон. Але не лякайтесь, його не помітно. Ціна 6.50 на їхні фунти. Це доллар з копійками. Єфект суперовий. Вперше взяла на пробу собі, мамі і сестрі. Цього разу набрала 9 шт. всім по три, щоб до наступної поїздки вистачило. Для обличчя взяла вперше, є для різних типів шкіри. Ціна біля 2 долл. Банка велика. Спробую і розкажу бо тільки прилетіли. Вони є в їхніх аптеках та косметичних магазинах. Але найдешевше купувати в мережі Метро.
    Тішить, що без тої європейської хімії.

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

Що до основи під тіні, користуюсь Інглот. Не жирна, матова і мені добре підходить. Туші та іншу декоративку купую в Дюті Фрі, на вильоті в Борисполі, або в Хургаді. Досвід купівлі у Львові швидше негативний.

Останнє редагування: 27 Грудень 2011
  8. Smorodynka

Smorodynka Member

А у Львові в Метро є?

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, хтось користується косметикою Lumene? дуже цікавлять відгуки.

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Постійно нею користувалась колись. Мені дуже підходила. Тіні хороші, коректуючий олівчик мені тримався цілий день і не було помітно прищиків чи інших недоліків, помада мені дуже підходила, бо маю схильні до обвітрювання та тріскання губи. Однак, певний час вона кудись зникла, принаймні я знайти її не могла. А нещодавно таки натрапила, певно знову перейду на неї.

11. New look

В мене від Люмене була лише декоративка ..
    Порівняною з іншою косметикою мас-маркету мені дуже подобалось.
    Зараз маю помаду, тіні і туш з серії Нейчерел код , то помада трошечки сушить ,а туш гарно розділяє , але без будь-якого ефекту (впринципі що і було написано на тюбику , то я не догледіла) ...а от тіньки мені подобаються дуже (чотирьохколірні ) всі кольори дуже світло-перламутрові (на літо мені були супер) . І ще блиск маю то також дуже хороший тільки я з кольором не вгадала , тому і блиск і туш лежать без діла)
    Доречі коли купуватимете в магазині раджу добре підбирати кольори , бо в них освітлення завжди таке тьмяне і якесь специфічне що всі кольори здаються не такими як при денному світлі чи в приміщенні взагалі.

12. AilataN

AilataN жива

Користуюсь "Сенсітів" від кутрін, зовсім без запаху, і без парабенів, і без лаурилу. Використовую і як гель для душу і мию ним малявку (волосся). Літрова банка вже три місяці у мене, а я голову мию максимум через день.

13. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Колись мала їх тональний. Супер стійкий. Туш об"ємна (бочечка) - робила дуже гарний об"єм.

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

маю компактну пудру-непогана, та користуюсь нею рідко, для матування

15. AilataN

AilataN жива

Я теж колись багато чого мала , олівці, особливо чорний для очей, для губ гарні, помада мені більше подобалась з їхньої дешевшої серії, забула , як ввона називалась, дезодорант Хербіна до сих пір всюди вишуковую. Туш гарна, крем-пудрою була дуже задоволена. Але то було 10 років тому)))До речі , нагадала собі, оту крем пудру я б зараз із задоволенням купила. А де є вибір постійний і великий , в якому магазині?

16. New look

Я знаю Люмене є в бувшому ДЦ (тепер Ватсонс здається)..і ще я перші рази купувала в магазині Парадокс (він раніше був на проспекті Свободи, а тепер бачила його на Івана Франка)..
    Доречі ще згадала що найперша моя туш була він Люмене, була для моїх мацьоньких вій просто бомбезна (вона була в тоненькому синенькому тюбику і з дуже малесенькою щіточкою) , скільки шукала її ще, ніде більше такої нема , а вона профарбовувала мені справді кожну віїнку.Це правда було 7 років назад.Дуже б хтіла ще таку саму туш :girl_cray:

17. Talya

Talya Well-Known Member

моя перша туш! дійсно файна була! дякую, що нагадали за неї - але то справді було 10 років тому - ще в школі вчилася))

18. rusichka

rusichka New Member

Дівчата, який Ви б порадили захисний зимовий крем для обличчя? Якими засобами захисту користуєтеся Ви?

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене Колд крем від Uriage. Класичний захисний крем для холодної пори року. Великою перевагою засобу є те, що його можна застосовувати для всієї сім’ї — навіть дітям із перших днів життя. До його складу входять бджолиний віск, вазелін, вазелінова олія, термальна вода Uriage.

20. rusichka

rusichka New Member

Дякую. А можете з орієнтувати в ціні і де можна придбати?

Статус теми:
Закрита.