Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Дуже прошу, якщо хтось має сонцезахисний крем з фізичними фільтрами, викладіть б-л, його склад, можна в пп. Буду вдячна!

2. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

jalatan, ось склад крему, про який я писала

City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25

Active: Titanium Dioxide (7.3:wacko:, Zinc Oxide (6.9:wacko:, Other: Water, Trioctyldodecyl Citrate, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Steareth-2, Stearyl Heptanoate, Aluminum Stearate, Silica, Lecithin, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Laminaria Saccharina
    Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Tristearate, Linoleic Acid, Polyquaternium-51, Caprylyl Methicone, Sorbitol, Sodium Rna, Phospholipids, Peg-40 Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Phytantriol, Stearic Acid, Hydrogenated Lecithin, Cellulose, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Stearyl
    Dimethicone, Ascorbyl Tocopheryl Maleate, Nordihydroguaiaretic Acid,
    Linolenic Acid, Pantethine, Bisabolol, Hydroxyethyl Urea, Ceteth-2, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Steareth-20, Isopropyl Titanium Triisostearate, Propylene Glycol Dicaprate, Sodium Stearate, Nylon-12, Citric Acid, Nylon-6, Hexylene Glycol, Xanthan Gum, Disodium Edta, Bht, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide, Iron Oxides

є фізичні фільтри і актиоксиданти

Останнє редагування: 28 Жовтень 2011
  3. oksumoron

oksumoron Active Member

я літом було купила собі термальну воду від Біодерм! дуже була задоволена, бо освіжає замітно шкіру, навіть з моєю схильною до жирності шкірою, був замітний ефект покращення.
    А ще давно вже хочу попробувати, є також мазь в маленькому тюбичку також Біодерм але для зменшення пор на носі і в районі щік.
    не знаю чи дуже ефективно буде воно працювати і які можуть бути наслідки!

4. murawka

murawka New Member

Хотіла купити на зиму зволожуючий крем. В "Брокарді" підсунули живильний. В принципі, я сама винувата, треба було уважніше читати інструкцію.
    Отже, крем Nutricia від Payt, яким користуюсь вже 3 тижні дуже сподобався: після нього шкіра стає м'якою, ніжною, всі шелушинки пропадають. Пори не забиває. Правда,перші дні він виявився заважким для мене, як старий добрий дитячий "Зайчик". Пізніше шкіра до нього привикла, тепер все добре. В Т-зоні шкіра в мене жирна, то макіяж з цим кремом все рівно не пливе.
    Правда, дорогий. Без скидки 636 грн. ( в бонус отримала хорошу косметичку). Та я минулого місяця стільки відвезла непідходящих мені кремів мамі, що вже вирішила цього разу краще купити щось одне, але з толком.

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

Хочу мамі купити якийсь нормальний крем. Прошу хто знає, порадьте, що гарно зволожує, вирівнює морщини, підходить для нормальної шкіри вдень жінці після 50?Цінова категорія - бажано 200-250 грн.
    Я розглядала Віши. Може є щось краще?
    дякую.

6. murawka

murawka New Member

Моїй мамі (51 рік) подобається Ла Рош Позей, крем Гідрататіон. Каже, що гарно зволожує, навіть під очима маленькі зморшки менш помітні. Зараз якраз у неї нормальна шкіра.

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

Мені мій дорогенький братик вчора привіз з Ізрайлю повно косметики AHAVA:girl_claping:,тепер буду пробувати, відгуки напишу пізніше.

8. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Віші нормальний варіант в цій ціновій категорії.
    Бо переважно всі інші марки позиціонують косметику для такого віку (поза 40р)
    в значно вищому сегменті цін.

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата, а хто якими захисними кремами користується з настанням холодів? Я зажди прала Бюбхен -Від холоду і вітру, але мені він заважкий для шкіри, а щось захисне мушу наносити, інакше буду вся в червоних плямах

10. Raven

Raven Мама малятка

Я така сама, ще й спухнути можу. Файно підходила мені фаберліківська серія зима, або синя нівея, останню тре десь так за годинку до виходу на двір наносити. Зараз користуюся нівеєю аква, але синя краща.

11. Delfy

Delfy Well-Known Member

дякую. такий і придбала. до того у Віши акція - при купівлі будь-якого антивікового засобу - шампунь у подарунок :)

12. IndigoChild

IndigoChild New Member

ого! де то є з такою акцією? і який саме шампунь?:girl_crazy:

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

я купувала в ДЦ. я купувала в тому, що в Вамі на Науковій. крем після 50 р. - за 270 грн. в подарунок шампунь теж віши для об*єму й блиску + 3 пробники.

14. IndigoChild

IndigoChild New Member

15. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Маю Uriage Cold cream без запаху,але теж досить щільної консистенції і жирний,
    мабуть всі креми від обвітрювання такі...

16. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

А я зараз зробила в своїй косметичці заміну: пудру від Chanel (чоловік привозив з дюті фрі, було все ок, а від останньої, яку купив в московському дюті фрі, почало висипати прищиками :girl_sad:) замінила на тональний крем Vichy і дуже задоволена! А головне, що не висипає більше, тьфу-тьфу! Вже багато років не зраджую румянам L'Oreal. Також дуже задоволена тінями від Inglot! Тішить, що можна підібрати будь-які кольори! Обожнюю блищики для губ Beauty Rush від VS Дуже багато всього маю від Yves Rocher: масочки, гелі для душу, шампуні, креми, молочко для змивання, в чоловіка піна для гоління і лосьйони після гоління, а ще тішить, що вони присилають подарунки за замовлення їхньої продукції :girl_dance:

Дівчатка, скажіть будь ласка чи хтось замовляв і користувався косметикою NYX? Які відгуки,враження?

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Спробуйте крем від фірми Decubal, вони продаються в аптеках або Netrogena (бачила в Ватсонсі, вони спеціально на холод розроблені). В чоловіка дуууууууже чутлива до холоду шкіра обличчя, то він взимку з такими кремами нерозлучний :girl_yes2:

17. purse

purse Member

Вже десь з рік користуюся декоративною косметикою Clinique, дуже задоволена, завжди мала проблеми з віями, туш сипалась десь вже через пару годин, а тут ні тримається весь день, а окрім того вона гіпоалергенна, але дорога:girl_mad:
    А догляд за шкірою не змінно вже на протязі декількох років це Vichy:girl_claping: і засоби їхні для волосся теж гарні та ефективні (ну принаймі мені допомогло)

18. Марточка

Марточка Well-Known Member

Хтось користувався косметичними засобами Mirra?Які відгуки? Хочу спробувати,але трішки вагаюсь.Дякую

19. springusha

springusha New Member

Я користувалась:girl_wink:
    Купувала крем для обличчя,тоді жіночка на Південному продавала,порадила який краще взяти.Це був просто зволожуючий,дуже легенький,сподобалась тоді баночка з дозатором і сам крем теж непоганий був,запах тільки не дуже.

20. Bride

Bride Well-Known Member

В мене була детоксикуюча маска. Теж з дозатором, дуже економна.
    Гарно витягувала прищики і заліковувала ранки. А запах якраз мені сподобався, без ароматичних віддушок.Якби не знайшла аналог аптечну мазь - мабуть купувала би досі.

Статус теми:
Закрита.