Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rihanna

Rihanna New Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Вирішила купити собі деякі засоби від URIAGE (за порадами косметолога). Хотілося б почути якісь поради чи відгуки. Можливо хтось користувався???? В мене комбінована шкіра, без будь-яких глобальних проблем, хочу підібрати очищення - щоденний догляд. А ще в аптеці радять LIERAC. Але їм аби продати...Наперед дякую.

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

маю термальну воду Ур*яж - мені подобається. на відміну від Віши - не липка.
    на смак солона :). пробувала (за порадою подруги) пшикатись нею наніч замість крему, але вона трохи сушить.
    а зранку і вдень - саме то.

3. kolobok

kolobok Member

Порадьте, будь ласка, блиск для губ, щоб був "легкий". Ато я кілька спробувала тестерів і за пару хвилин таке відчуття важке - липке на губах. Чи то я відвикла від губ фабованих ...

4. Monica

Monica Member

Пару років тому подруга мені привезла з Італії косметику по догляду за шкірою та волоссям L'Erbolario. Вона мені сподобалась та, головне, підійшла для моєї чутливої шкіри. Певний час я купувала її у "ДЦ" (тепер "Ватсон", якщо не помиляюсь), що біля готелю Львів (навіть не знаю, чи є ще там цей магазин) та у Магнусі. Так склались обставини, що тепер у тому районі майже не буваю і не знаю, чи ще продається там косметика L'Erbolario.
    Дівчата, підскажіть, будь-ласка, де ви бачили у Львові дану косметику?

5. Gentle

Gentle Well-Known Member

Хочу похвалитися і порекомендувати косметику Himalaya. Я собі купила скраб - от такий і дуже задоволена. Інших засобів не маю, але враження від скрабу дуже гарні.

Останнє редагування: 23 Серпень 2011
  6. Princess

Princess Well-Known Member

єдиний блиск, яким можу користуватись - Dior Addict Ultra Gloss, якщо не ним, то краще взагалі нічим. не липкий, БЕЗ запаху, приємні відтінки (у мене є Pearl i Glow), "з'їдається" рівномірно (якщо зникає з губ, то практично по всій площі, не лишаючи ободочку, як часто буває)

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я зараз перейшла на догляд за лицем фірми Iwostin,
    [​IMG] [​IMG] це польська фірма, продається лише в аптеках, типу Vichy, La Roche-Posay, також на базі термальної води. Дуже мені подобається, по ціні дешевша за ці французькі, але нічим не гірша. От лиш шкода, що у нас купити цю косметику неможливо :sad: МОїй сестрі в Польщі порадила косметолог, а сестра мені порадила,бо сама вже перейшла на цю косметику.

8. radyslava

radyslava New Member

а що за тіні? (якраз такого плану шукаю)

9. Winter

Winter New Member

Я користуюсь тільки косметикою від L'OREAL, але від недавна почала робити засоби для обличчя з натуральних продуктів, і можу впевнено сказати, що в порівнянні з цим немає нічого кращого. Звичайно, я і надалі користуюсь косметикою, але елементарні засоби для обличчя (маски, скраб, зволожуючий крем) роблю в домашніх умовах

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

я його також маю. Джуе добре тримається, не липне, кольори суперові і взагалі найкращий блиск з тих що я мала. А ще користуюсь від victoria's secret , теж добре тримаються, але з часом після довгого користування блиск починає злипатись.

11. Klava

Klava Member

Начиталась позитивних відгуків про міцелярну водичку, і от якраз отримала її у подарунок 50 мл до крему під очі від Авене. Сподобалось! Вже тиждень не вмиваюсь водою, хоча раніше думала, що без пінки-вмивалки жити неможливо. Дуже задоволена результатом - гарно змиває макіяж. Правда, туш все-одно змиваю змивкою Мері Кей. А от від міцелярки шкіра стала більш зволожена і якась пружніша навіть. Хоча крем я не міняла. Чи може, то просто результат того, що перестала водою митись?

12. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

купила шампунь Lush з кокосом для кудрявого волосся. Запах кокосовий і ще якоїсь хімії. Ще довго не могла вичесати кокосові пластівці з голови))))) А коли зайшла в їх магазин в Опера маркеті, запашок був як в кіоску з пральними порошками.
    Кстаті в тому шампуні лауріл був теж на одному з перших місць. Не зроуміла я їх псевдонатуральність.....

13. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Та Лаш, власне і не претендує на натуральність, вони позиціонують себе просто як косметика ручної роботи, яка не тестується на тваринах і не пакується в купу пластиків, що забезпечує менше шкідливих відходів у вигляді сміття, а це не має нічого спільного з натуральністю продукції. До того ж вони використовують в складі деяких засобі більш шкідливі сульфати, ніж наприклад в аптечній косметиці.
    Але я всеодно деякі їхні засоби для тіла обожнюю за запах і здатність ідеально зволожувати шкіру:)

14. Kljykva

Kljykva New Member

Не дуже люблю декоративну косметику. мало нею користуюсь.
    А от догляд за тілом та обличчям - зовсім інша справа.
    В цій сфері мені дуже подобаеться Fresh Juice. Особливо гелі для душу. :girl_yes2:

15. daisygirl

daisygirl Member

Нарешті знайшла для себе тональний крем, що підходить для моєї сухої шкіри від Guerlain - Parure Aqua. Ідеально лягає на обличчя і немає ніяких слідів. Довольна як слон. :)

16. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Guerlain ligerie теж гарно лягає і непомітний.

17. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

дівчат, розриваюсь між ля рош позе і біодермою....цікавить умивалка і гомаж...хто пробували розкажіть шо воно таке. Шкіра норма\комбі....пробничків не дають....певно собі забирають(

18. daisygirl

daisygirl Member

цього не пробувала, а от Parure Extreme мені не підійшов. :girl_flirt:

19. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В мене шкіра комбінована, зимою схильна до сухості, літом до жирності, маю вмивалку від ля рош ефаклер, задоволена нею, дуже економічна, не сушить і не подразнює шкіри зовсім, хоч і має в скаді кислоти користуюсь вже другим тюбіком. З біодермою можу порівняти хіба що міцелярку- в біодерми вона дуже гірка, в ля рош (не ефаклер, нша) не відчувається на шкірі зовсім, за очищаючими властивостями однакові як на мене

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Порадьте хорошу компактну пудру (гіпоалергенну, бо в мене досить чутлива шкіра і щоб нормально лягала, а не плямами та ін.). Дійсно хорошу ще не знайшла, а річ це потрібна:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.