Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Про миючі засоби пишемо у відповідній гілці

2. airy_cat

airy_cat New Member

Да, выбираю на глаз. Вроде не дальтоник, так что достаточно успешно. В голову не приходило мазать себе на губы то, что 1. неизвестно сколько лежит 2. кучу народу трогает грязными руками 3. неизвестно кто себе этим губы красит. В то что у нас тестеры дезинфицируют - сильно сомневаюсь. Короче, верю в народную примету: мазать на себя что попало это как минимум к походу к дерматологу.

3. kristas

kristas Well-Known Member

моя сестра спокійно повернула парфуми ейвонські, десь використані на 40 %...і я повертала коли була пшикалка несправна...

4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

коли несправна, так, повернуть. На рахунок 40% використано, дуже сумніваюсь. Сама колись працювала в Ейвоні і Оріфлеймі, коліжанка до тепер там працює. Максимум третина може бути використана, + має бути довідка від лікаря, що у Вас на парфуми або крем алергія, тоді Вам повернуть гроші. Ви спробуйте прийти і сказати, що крем не всі морщини забрав або аромат не сподобався, Вас відправлять я вже писала куди...

5. kristas

kristas Well-Known Member

6. zlatovlaska

щось Ви не договорюєте. Спеціально зайшла до подруги яка там працює, підтвердила те що я писала раніше, якщо брак є,- повернуть, довідка є,-повернуть, прийшла посилка і в ній банка наполовину наповнена або пуста, пишете заяву в той самий день,- повернуть, в інших випадках ні.
    Хіба консультант не мав куди гроші подіти і віддав Вам...:)

7. Dana K

Dana K Well-Known Member

Чи хтось користується ізраїльською косметикою Др. Фішер (Dr. Fishcer)? Мене цікавлять відгуки і де її можна придбати у Львові?

8. zlatovlaska

9. orki

orki New Member

Брала в Емвеї пінку для укладки. Ефект хороший, але після 2 тижнів використанння з баночки замість пінки почала литися водичка. Чек, звичайно, викинула. Запитаннячко до Златовласки - що треба, щоб повернути товар?
    Із засобів по догляду за волоссям користуюся LAKME, із засобів по догляду за шкірою - Virta i Dabao. Задоволена нею повністю. Якщо би ще встигати то все на себе намазюкувати, всагалі би було супер!:girl_smile:

10. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Перший раз такі чую...А чиї це виробники?В нас продаються?

11. orki

orki New Member

Virta - російська, Dabao - китайська. В свій час ці фірми мені порадила косметолог, але вона продавала їх із величезними націнками, тому зараз беру через інтернет

12. zlatovlaska

Щоб повернути товар потрібен чек і заява, в якій вказуєте причину повернення.
    У Вашому випадку , хіба купити ще 1 і по новому чеку за 2-3 дні повернути браковану пінку.

13. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, хтось із вас купляв крем для гоління Lush? Дуже-дуже потрібно ваше враження...

14. Mokka

Mokka Well-Known Member

Дівчата, ті що писали, що при жирній шкірі користуються трояндовою водою, в мене запитання: де ви її купляєте, яку фірму порадите? І як нею користуватись - спочатку вмиватись звичайним гелем для вмивання і потім нею протирати обличчя як тоніком?

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

саме так. купую в аптеці DS фірми Ікаров. Десь біля 30 грн

16. preciosa

Звітую про свої нові покупки із магазину Lush:
    - шампунь Годинник (брала пробник) дуже сподобався, мені ще подруга радила його і консультанти магазину, яким я інколи не вірю. Отже, помила щойно волосся, висушила і неналюбуюсь, бо таке гладеньке, блискуче, а зааааапах:girl_in_love: Волосся я випрямляю прасочкою, але ще до випрямляння волосся було гладке і кінчики не жорсткі. Тому напевне куплю повний об"єм.
    - масажна плитка Медовий місяць - назва говорить сама за себе... Вибирала я, вибирала і не могла пройти повз сердечка, яке посерединці має шоколад. Запах мене покорив, такий вміру солодкий, ванільний, ніжний... В руках вона дійсно гарно тане і можна наносити на тіло (бажано комусь:girl_crazy:).
    - крем для гоління Принц - купила на подарунок коханому. Пізніше напишу точний відгук, хоча мені здається, що він буде позитивний, бо там такий склад, що дійсно не буде ніякого роздражнення. Консистенція як у звичайного густого крему, гарний запах.

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

ой... купила сьогодні шампунь "Золотоволоска" щойно подивилась на склад і чуть не впала:eek::eek::eek::khomyak: Пантін "нєрвно курить в куточку"

18. preciosa

Так, там треба придивлятись, бо у деяких засобах склад не дуже то і натуральний...

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я власне якраз в цю тему хочу ось це процитувати:
    вже навіть дешеві шампуні мають в собі лаурет сульфат натрію,бо всі вже знають,що лаурил набагато агресивніший і шкідливіший...

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

в деяких? ;) Я взяла за приклад той шампунь,про який ви написали.

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

От і я туди ж...

Статус теми:
Закрита.