Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

2. zetta

zetta Well-Known Member

3. Siania

Siania Love Life

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

5. fiesta

fiesta Well-Known Member

Я користувалась кремом під очі Vichi Аквалія Термал - він легкий, зволожуючий, але, як на мене, від зморшок він зовсім неефективний. Та і взагалі, кажуть, що Vichi - косметика гормональна (тільки не знаю, чи так вже це погано?) Що скажете?

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

я собі нещодавно тонік і крем купила від Віши, причому довго думала між Віши, Клінік і Кларінс. Дві останні відомі ім*ям + вже ними користувалась. щодо Віши - чула тільки хороші відгуки, плюс ціна приємна. Купила Віши. але жодного разу не чула про гормони у цій косметиці. то воно що, як МКей ?????? :girl_nea::girl_sad:

7. Golgy

Golgy Member

погано, бо наприклад з віком в організмі жінки зменшується продукування гормонів (наприклад естроген), котрі відповідають за стан шккіри, пружність її, наявність зморщок. А коли користуватись косметикою з гормонами фактично рівень гормонів повертається до рівня наприкалд 20 річної дівчини але це сторонні гормони і організм не виробив їх сам а отримав надлишкові. З цим тоді починає боротись середина організму. Як наслідок вплив на ендокринну систему забезпеччений і не раз ви чули таку проблему як зрушені гормони і як воно важко вирівнюється.

8. Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Теж вже довгий час користуюсь Vichi. Серія Aqualia Thermal для моєї шкіри дуже підходить. Кремчик під очі (з роликом) - гарно зволожує, дарує прохолоду втомленим очам. Крем для обличчя Aqualia Thermal (я користуюсь легким, що для комбінованої та жирної шкіри) - теж супер. Також мені подобається зволожуючий флюїд Aqualia Antiox з легким тональним ефектом.

Усі ці засоби Vichi рекомендує для шкіри до 30 років (потім у них є інші серії).

Невже ця косметика дійсно містить гормони? Якщо так, то як це можна дізнатись, прочитавши склад? Як ці гормони називаються?

9. AilataN

AilataN жива

Мені особисто косметика Віші трохи підозріла тим,що вона підходить всім...)))хто б не купив -всі кажуть,що підходить,що гарна.Трохи дивно,якщо врахувати процент алергіків серед населення.Я спробувала-мені теж підходить.))))і мамі моїй,причому один і той самий крем ))) але і не виправляє на лиці нічого,що у мому віці вже є необхідним.(в неті дійсно багато інфи про гормональність цієї марки)Але я вже давно косметику не купляю взагалі,тобто доглядову,декоративку дуже активно.
    Хочу запитатися вашу думку на рахунок напису на упаковках-тестований засіб чи ні на тваринах? чи надасте перевагу засобу на якому стоїть штамп-not tested on animals?чи звертаєте взагалі на це увагу?

10. Golgy

Golgy Member

так, на цей знак потрібно звертати увагу. не кожна косметична компанія може похвалитись таким знаком. якщо він є на упаковці, це вже підтвердження високої якості продукції, адже інгредієнти повинні бути настільки безпечними, щоб не тестуватись на тваринах. багато читаю закордонних інтернет ресурсів, де висвітлюється тема безпечності косметики, і інформація там, значно відрізняється від нашої. якщо трошки зробити аналізу, то то більшість компаній, які рекламуються у нас, є "висміяні" в Європі за складники, які входять в їх продукцію, а також за тестування на тваринах... для прикладу ресурс Великобританії:
    http://www.uncaged.co.uk/crueltyfree.htm
    ви легко можете знайти тут інформацію про Procter & Gamble, Loreal, Revlon, Lancom а також багато інших компаній, які в Україні вважаються високоякісними марками, проте тестують продукцію на тваринах і містять масу шкідливих інгредієнтів.
    американський ресурс: http://www.leapingbunny.org, там також багато є що почитати на цю тему...

11. fiesta

fiesta Well-Known Member

щодо тестування на тваринах - ніколи не звертала увагу, та і в журналах не зустрічала...цікаво...
    І яку ж косметику можна вважати "відносно нешкідливою" і ефективною для антивікового догляду?

12. Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Досліджувала я це питання.. (в межах інтернету).
    Ну що вам сказати? Багато пліток, чуток, - жодного доказу. Усі пишуть: "чула....розказували...". Цілком можливо, що це "утки" конкурентів.
    Є одне незалежне (?) дослідження, згідно якого навіть у антивіковому кремі під очі Vichy гормонів не виявлено.
    Офіційно Vichy дало гарантію, що гормонів у їхній косметиці немає, Та вони (тваринного походження) і заборонені давним-давно в Америці, Європі, ну і в нас відносно недавно.
    Для себе вирішила, що поки що буду нею користуватись (ну дуже вже мені подобається). Тим більше, що та "моя" серія не "антивікова", тож гормони у ній взагалі ні до чого.

13. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Так, я давно перестала купувати косметику, яка тестується на тваринах. І навіть сама роблю вже майже всю мінеральну декоративку для себе і знайомих. На своєму коті, звісно, її не тестую :)

14. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Дещо і я розповім про косметику свого основного догляду за шкірою обличчя (тип шкіри комбінований).
    Зранку - Olay Skin Adapt гель для вмивання, після цього крем Clinique City Block Sheer Oil-Free Face protector SPF 25 або емульсія Olay із серії Complete SPF 15. Ввечері знову Olay Skin Adapt гель для вмивання, 2-3 рази на тиждень Avene Cleanance K Oil-Control Lotion (засіб з AHA кислотами, альтернативою може бути протирання шкіри обличчя лимонним соком, розведеним з водою), деколи зволожуючий крем.
    Із декоративної косметики засобами must-have є Mary Kay Mineral Powder Foundation,
    Oil-Free Eye Makeup Remover, а також туш Avon Super Shock.
    При виборі косметики користуюсь принципом не все найкраще, те що найдорожче, а також оглядами всесвітньовідомої cosmeticcop Поли Бегун.:girl_wink:

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:54 ----------

Щодо гормональності чи не гормональності косметичних брендів Mary Kay та Vichy, то -це косметика виробництва США та Франції, там досить суворий контроль за продукцією, про жодні гормони мова йти не може!!! Це не те, що унас, можуть понапихати, усього, що требі і не треба)))

15. Gentle

Gentle Well-Known Member

Хочу запитати, чи хтось користуєтсья косметикою Dr. Irena Eris? Які враження? Я випадково прочитала, що вони в Україні відкрили представництво чи як це називається...Цікаво, чи хтось пробував?....

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Пробувала Lirene і серію "до 20". Але то було трохи давно (ще до моїх 20:)). Враження посередні. Краще, ніж всякі гарньєри і лореалі, мені, наприклад, гель для проблемної шкіри не висушував її, але й не сильно помагав. А коліжанка хвалила, досі користується.

17. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

18. Ассоль

Ассоль Dreams come true

На рахунок Dr.Irena Eris - користувалася їхньою лінією Under 20 - маю доволі жирну шкіру, проблемну у Т-зоні. То я дуже задоволена була. Потім поміняла догляд, зараз знову планую повернутися до їх продукції .

19. AilataN

AilataN жива

Навiть не уявляете,як я згiдна з iнформацiею про креми.
    Коли розчарувалась в масмаркетi(вiрнiше взнала бiльше про нього) звернулась до профкосметики,але,теж стало ясно,що руки косметолога,масаж,роблять 99% справи.
    Правi тi,хто хвалить дорогу косметику i тi,хто хвалить дешеву.За вмiст баночки ми платим 2% цiни,решта-упаковка,зарплати i витрати в загальному,перевезення,реклама i т.д.
    Коли стала використовувати олii,трави,ефiри (i правильно використовувати) шкiра значно покращилась...

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

до 20 користувалась відповідною лінією цієї косметики... нормально.. особливого впливу не помічала, але й не "більше не куплю"

сподобався антицелюлітний гель для душу... не знаю чи був до 20 в мене целюліт (підлітки завжди щось придумують), але памятаю, що шкіра була дуже гладенька, тобто вплив був помітний..

Статус теми:
Закрита.