Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

зараз такий
    якось супер ефекту нема,але крем легенький,одразу впитується.
    Раніше був такий,а тепер маю ще запакований,в магазині по балах вийшов подарунок(мама літом трохи прикупила собі кремів,то печаток так назбиралося трохи).теж класний.

2. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я маю на увазі, що ця гладкість шкіри і непомітність пор так гарно виглядає тільки тоді, коли на обличчі ця сировотка, а змиваю- чудо пропадає:) А на рахунок силікону, тут і доказів не треба, ви ж самі повинні відчувати його на обличчі, ця безподобна гладкість досягається тільки силіконом (як і силікон в масках для волосся, що дають таку гладкість, ніби невидиму плівку), в неті повно відгуків на ідеаліст, комусь підходить, комусь ні, але в тому, що там силіконова основа не сумнівається ніхто:) Але не потрібно сприймати силікон як щось негативне, це нормальний компонент, який дає хороший візуальний ефект доглянутості і я сама з задоволенням користуюся засобами з силіконом, пам"ятаючи, правда, що час від часу треба давати шкірі від них відпочивати.

А на рахунок крему під очі від Есте Лаудер - я написала без вау ефекту, маючи на увазі тільки себе, мені вже мало звичайного зволоження, мені потрібно і зморшки коригувати і синяки під очима і припухлості, тому вибираю трохи інші засоби, та й ви самі розумієте, що на всіх один і той же косметичний засіб діє по- різному і радити тут безглуздо, тільки методом проб це можна визначити і знайти саме той, який підійде саме вам:)

Останнє редагування: 3 Вересень 2010
  3. bora

bora Well-Known Member

Ідеаліст - засіб далеко не найбільшої шкоди в порівнянні, але і без силікону така кількість хімії, консервантів та маловивчених речовин лякає.
    [ 70 ] DIMETHICONE
    [ 80 ] CYCLOMETHICONE
    [ 60 ] TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM EXTRACT
    [ 70 ] TOCOPHERYL ACETATE
    [ 50 ] CHOLESTEROL
    [ 80 ] MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE
    [ 80 ] PHENYL TRIMETHICONE
    [ 80 ] GLYCERIN
    [ 80 ] HYDROXYETHYLCELLULOSE
    [ 50 ] POLYETHYLENE
    [ 80 ] POLYSORBATE 20
    [ 80 ] SQUALANE
    [ 80 ] BUTYLENE GLYCOL
    [ 80 ] POLYSORBATE 80
    [ 70 ] PHENOXYETHANOL
    [ 60 ] IMIDAZOLIDINYL UREA
    [ 50 ] METHYLPARABEN
    [ 50 ] ETHYLPARABEN
    [ 50 ] PROPYLPARABEN
    [ 50 ] BUTYLPARABEN
    [ 50 ] TITANIUM DIOXIDE

POLYETHYLENE - схоже це силікон?

4. Orman

Orman Модератор-бомба

силікон це кремнієва сполука, а поліетилен - полімер етилену. В смислі речі це різні - а зараза одна

5. Tempernice

Мабуть це і мабуть так. Я не претендую на істину, називаю речі просто так, як і більшість людей і звісно це може бути неправильно з хімічної точки зору спеціалістів, які на цьому розуміються більше. Я орієнтуюсь, швидше, на власні відчуття, от саме це відчуття плівки я розцінювала як силікон:)

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Ще знайшла
    Cyclomethicone — cинтетическое силиконовое масло. Антистатик, увлажнитель, растворитель, регулятор вязкости, эмолент (смягчитель), улучшающий распределение косметического средства по коже или волосам, избавляет от эффекта липкости, обладает защитным действием, образует тонкую защитную плёнку на коже или волосах.

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Есть 3 группы силиконов:

* Trideceth-12, Dimethicone Copolyo, Dimethicone copolyol/HWP, Hydroxypropyl, Polysiloxane, Lauryl methicone copolyol - эти силиконы в комбинации с водой смываются с кожи и волос, что не приводит к их накоплению.

* Amodimethicone, Behenoxy Dimethicone, Stearoxy Dimethicone- эти силиконы не смываются с водой. Вымываются очень трудно только в комбинации с тенсидами (шампунь).

* Cetearyl methicone, Cetyl Dimethicone, Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Stearyl Dimethicone, Trimethylsilylamodimethicone - практически не вымываются.

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

про ці види силікону я писала в темі догляд за волоссям...
    не всі види силікону шкідливі
    Trideceth-12, Dimethicone Copolyo, Dimethicone copolyol/HWP, Hydroxypropyl, Polysiloxane, Lauryl methicone copolyol- це вид силікон можна так сказати -зовсім не шкідливий-, бо коли нанесити крем/сироватку на шкіру, чи засіб для догляду за волоссям, в складі яких є саме цей вид силікону, він (силікон) створить захисну плівку на волоссі (напр. при сушці...), чи на шкірі обличчя (напр. захистить від забруднення і послужить базою під макіяж) - це перший плюс цього виду силікону
    другий плюс - це те що він легко змивається водою і накопичується на шкірі/волоссі
    і третій плюс силікону (напевно всіх видів)- він створює захисну плівку, затримую ті корині речовини, які входять в склад засобу на шкірі/волоссі, тим самим не дає напр. пошкодити/забруднити волосся/шкіру (напр.при термооброці волосся (сушка, праска...) і при нанесені дек. косметики захистить від забивання пор...)
    тому потрібно звертати увагу, який саме вид силікону входить в склад засобу, щоб це був вид, який вимивається (Trideceth-12, Dimethicone Copolyo, Dimethicone copolyol/HWP, Hydroxypropyl, Polysiloxane, Lauryl methicone copolyol)

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

Вітамінко, бачу, що ви прихильниця косметики Есте Лодер... Планую купити їхній тональний крем. Чи ви користувались їхніми тоналками? Може маєте якісь нарікання. А якщо ні, то який саме їхній тон.крем можете порадити...

8. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

порадити це таке діло - кому що подобається:girl_smile:
    тональними кремами користуюсь дужеее рідко
    з Estee Lauder в мене не було тонал.основ
    маю 2 тон.креми Guerlain - Parure Extreme і Parure Aqua
    такі баночки
    по консистенції, запаху, легкості (відчуття на шкірі) вони мені одинакові
    по № тону вони майже співпадають між собою (одинаковий колір, напр. № 4 Parure Aqua = або майже = № 4 Parure Extreme)
    можливо (але я це особливо не побачила/не відчула) Parure Aqua- має більше зволожувати, більший легкий в порівнянні з Parure Extreme
    для мене різниця між ними така - Parure Extreme більш стійкіший
    але 2 тон. креми легкі і майже не відчуваються на шкірі
    SPF 20 в Parure Aqua і SPF 25 в Parure Extreme

9. zetta

zetta Well-Known Member

так само. Гелi в них хорошi а бiльше нiчого не пiдходить. Користуюсь косметикою Premium.

10. bora

bora Well-Known Member

Хто бачив рекламу Олей з РУдковською? В неї очевидні проблеми з контуром обличчям - воно осунулось. а вона крем рекламує.... Що за косметологи в того Олей? вони, що того не бачили? Їй же не 50, що вона може таким станом обличчя пишатись. мдя.

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Спробувала маску ранкову Doliva -дуже задоволена, хочу купити собі очищення, тонізування і зволоження цієї серії, косметика дуже підходить моєму типу шкіри, косметолог мав рацію.

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а який у вас тип шкіри?

13. Лянка

Лянка Well-Known Member

зволожуючі креми в них дуже і дуже добрі.

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

суха шкіра

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А хтось користується Аквамаріною від Лаш? В неї завжди був термін придатності 4 місяці? Мені здається, був 3, я вже нею користуюся більше як пів року, сьогодні дивлюся на той папірчик, що служить етикеткою, а там 4 місяці. Консультант переконувала, що то я помиляюся. Шкода, що викинула попередні етикетки

16. Tempernice

Знайшла папірець, брала аквамарину 2 місяці назад, там термін був 3 місяці.
    Цитую:
    Дата виготовлення 25.04.2010
    Використати до 25.07.2010

17. zetta

zetta Well-Known Member

Користуюсь такою маскою
    Предназначается для коррекции признаков старения при уходе за сухой увядающей кожей лица и шеи. Фосфолипидный комплекс в сочетании с ненасыщенными жирными кислотами и холестерином, а также поливитаминным комплексом улучшает обменные процессы в коже, усиливая ее регенерирующие свойства. Высокое содержание натуральных масел и восков оказывает питательное и защитное действие.
    Биоактивный состав: липофундин, соль рапы, витамин А, Е, масло хохобы, масло какао, масло шиповника, масло кукурузное, воск пчелиный.
    Пiлiнг [​IMG]
    Универсальный неабразивный пилинг для глубокого нежного очищения кожи содержит фермент, полученный из папайи. Эффективно удаляя ороговевшие клетки эпидермиса и продукты кожного метаболизма, пилинг нормализуют процессы кератинизации и физической регенерации, способствует активизации обменных процессов, детоксикации и улучшению микроциркуляции и осветлению кожи. Оптимален для щадящего очищения чувствительной кожи.
    Биоактивный состав: папаин, бетаин,гидренол.
    [​IMG]Нежная эмульсия, универсальная с точки зрения возраста и типов кожи, предназначена для интенсивного ухода за кожей век, анатомически склонной к раннему увяданию. Биоактивный состав способствует снятию синюшности и отечности, восполняет дефицит влаги, улучшает эластичность и тургор кожи. Крем разработан с учетом физиологических особенностей кожи вокруг глаз. Способствует разглаживанию мелкой сети морщин и профилактике их образования.
    Способ применения: наносить после очищения, 2 раза в день.
    Биоактивный состав: масло кукурузное, липофундин, экстракт сои, сок алоэ, экстракты гинкго-билоба и василька, витамины А,Е
    Ну i ше сироватки з тоi серii.

Останнє редагування: 14 Вересень 2010
  18. mirishka

mirishka Well-Known Member

Підскажіть будь-ласка, хто бачив десь у Львові косметику id. Bare Minerals, купила собі закордоном їх мінеральну розсипчасту пудру, ну дуже задоволена, до цього перепробувала косметику різних брендів, але такої у мене ще не було ніколи. Наскільки я знаю це американська косметика, яка виготовляється з натуральних мінералів. Дуже хотіла б собі купити ще щось із цієї косметики, але не можу знайти де її можна купити у Львові чи замовити через інтернет.

19. Tempernice

Є офлайн магазин в Києві, подруга дуже задоволена була обслуговуванням і підбором косметики. Цей же магазин у варіанті онлайн має сайт і доставку по Україні. Я сама ще не замовляла, бо планую як буду в столиці зайти і підібрати собі попередньо правильні тони. Лінк магазину http://www.mineralcosmetics.com.ua. Представлені марки Everyday Minerals, I.D. Bare Escentuals, Mineral Silk, Lumiere Cosmetics.

20. orysja

orysja New Member

Статус теми:
Закрита.