Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Furore

Furore New Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

А я от повелась. Жалію, звісно. :girl_nea:

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, маю таке питання: хто щось знає про косметику Гірудодерм? може чув якісь відгуки? я планувала купити цілу серію Авен для проблемної шкіри, а мене коліжанка переконує на Гірудодерм. Різниця в ціні суттєва. я вся в роздумах. Купила один кремчик від них сьогодні на пробу, подобається, що є дозатор зручний, але про ефект ще рано казати. Наперід дякую за відповідь.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я от купила Олей нічний для чутливої шкіри,то він взагалі не пахне.Правда купувала в Голандії.в них там та фірма трохи по-іншому пишеться-Olaz

4. ksjy

ksjy Well-Known Member

засоби для чутливої шкіри,переважно,йдуть без віддушок

5. бетменша

бетменша Well-Known Member

мала колись тонік для жирної шкіри. наскільки пам"ятаю, шо він мені не дуже підійшов. липкий був. а от до кремів приглядалась, але так і не купила. хоча, все таки думаю, шо ця косметика навряд чи рівня авен. проте, якшо крем вам підійде, напевно, підійде і вся серія. на щастя, дана косметика не дорога.

6. Skrynya

Skrynya Member

Я пробувала серію для проблемної шкіри, мені не сподобалось. Можливо тре довше користуватись...Я не змогла... Ефекту ніякого не побачила, баночки такі "не цікаві " мені швидко вони набридли...

7. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

Авен і Гірудодерм-це небо і земля!Ви навіть не порівнюйте!Авен -дуже класна космецевтика(тобото,колсметика,яка лікує)!Ми вже в темі це обговорювали не один раз!Для інтересу можете переглянути тему,а що до Гірудодерм-то це лише косметична фірма,тобто проблеми ніякої не вирішить,з приміром в Дав чи Нівея!В мене був лосьйон для тіла,також(як і в попередніх дописах)-нічого особливого!Але якщо ж ви ставите вибір між дешевшою фірмою класу масс-маркет(тіж Нівея,чи Дав,чи Оріфлейм),то краще звичайно Гірудодерм!

8. zetta

zetta Well-Known Member

Авен поза конкуренцiею, хоча б навiть тому що гiпоалергенна. Плюс якiсть ii хороша, навiть Вiшi поруч не стояла ....не кажучи про Гiрудодерм- мала колись крем, просто звичайний крем в зручнiй упаковцi.

9. Mazerati

покористувалась трохи тим кремом. Шкіра за годину після використання стає жахливо жирною. Не знаю з чим то пов"язано, але певно таки буду брати всю серію Авену.
    Ще раз дякую всім за відповіді! Дуже мені допомогли, дівчата.

10. Fairy

Fairy New Member

Я намагаюсь поменше косметики використовувати, особливо декоративної. Люлблю масками для обличчя себе побалувати, як правило купую гарніє

11. murawka

murawka New Member

Поки ще є час, відписуюсь про куплену в інтернет-магазині помаду Lancôme LE ROUGE ABSOLU Reshaping & Replenishing LipColour SPF 15. Перша моя помада із т.з. люксових брендів. І цю б не брала, якби знайшла колір, який хотіла у дешевших фірмах. А то заклинило на темно червоному- і ні в яку не хотіло попускати.:girl_crazy:
    Наноситься рівномірно, ніде не видно, що темніше чи світліше нанесено, запах як у Лореаль колор ріш, чуть сильніший, за 10 хв. перестає відчуватись В жару і навіть при сильних рьовах(вчора таке було) не тече і не розмазується. Сліди на чашці залишає, але то, як я правильно зрозуміла лише поверхневий шар, бо колір і далі тримається на губах. Всім задоволена, :girl_tender:єдине, що трохи смущає, спочатку після нанесення трохи може пощипати губи. Далі все проходить.

12. Олюська

Олюська Well-Known Member

Тут вже писали якось за косметику Mirielle (білоруську). Хтось недавно може цікавився: де її купити у Львові? І ще одне: вони декоративку випускають?

13. murawka

murawka New Member

Вроді, про цю тоналку вже було написано. Вставлю свої 5 копійок.
    Про мою шкіру: світла, комбінована із трохи розширеними порами, чорними цятками і подекуди прищиками. :girl_yes2:
    Про тон: Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF 10
    Замовляла всліпу в інтернет-магазині. Тон 1.0 і то на вигляд спочатку трохи темніший. При нанесенні зливається із тоном шкіри і не видно переходів. Досить рідка, я по звичці нанесла багато, потім зрозуміла, що треба було таки менше. Спочатку здається, що нічого не замасковує, через пару хвилин на обличчі відбуваються зміни і все нормально стає затонованим, при чому без ефекту маски. В жару прекрасно і довго тримається, шкіра не блистить від жиру. Зробила експеримент: не наносила пудру, так само не було жирного блиску.
    Єдине, треба звикнути наносити його чуть-чуть. Тому, на перший погляд, тоналка не дуже економна.
    Підійде лише для жирної чи комбінованої шкіри і то на теплу/жарку погоду. Або перед тим треба добряче зволожити шкіру.

Тому хтось може порадити тональний на зиму, щоб і замасковував і не підкреслював лущення шкіри?

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Колєжанка полетіла відпочивати, то я поназамовляла в дюті фрі цілу торбу косметики.
    Кремик і туш Estée Lauder, Румянка, блиск, пудру Guerlain. Тони вибирала у Брокарді, цікаво чи співпаде. Тепер неможу дочекатись її прильоту :girl_tender:

15. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А який саме крем?Напишете свої враження.
    Мала особисто Daywearplus кремик,то мені подобався, був легкий за текстурою і на шкірі ефект від нього було видно.
    А ось за туш, то гіршої я мабуть не мала, жахливо рідка при нанесенні, потрібно витирати після нанесення всі краї повік бо розмазується, плюс зовсім не підкручує вії.Коротше просто жах, добре, що це був пробник.

16. Mazerati

Дівчата, порадьте недорогі і хороші рум"яна.

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Класні рум"яна є Буржуа і Мері Кей... вони коштують десь 40 грн приблизно

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Крем вибрала зволожуючий - Hydrationist ще не користувалася, навіть не відкривала, бо через ту жару хіба тоніком користуюсь. Як почну - напишу враження.

А в мене найулюбленіша їх туш - Lash XL Maximum [​IMG]
    Ще мала MagnaScopic - також непогана.
    А ось Lash Sumptuous мені не підійшла - віїї злипались в одну [​IMG]

А це мої вихвалялки дещо з декоративної, правда замість блиску приїхала помада, бо з номероми не вийшло, взяла на роботу і тішуся як слон.

19. kati

kati Well-Known Member

і я за буржуа.... широка палітра, є і з перламутром і матові, на дужее довго вистрачає....єдине то в мене завжди через деякий час ламається футляр(защіпка)....

20. bioland7

bioland7 Well-Known Member

В мене вже 3-й рік Буржуа рум"яна. Теж дуже задоволена.

А в мене якось ще не ламалися, хоча маю вже другі такі рум"яна.:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.