Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

2. mirishka

mirishka Well-Known Member

Що Ви зразу з таким обуренням пишите, я не знала, що дописувач з Оттави, я ж не можу заходити на сторінку кожного дописувача і читати про нього інформацію, тим більше я написала, бо можливо інші дівчата прочитають і підскажуть де купляють таку косметику, вибачайте.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

4. mirishka

Так усі ці продукти виготовлені на основі термальної води, але все одно, на мою думку, продукти Авене набагато кращі ніж Віші та Ла-Роше, ну це просто моє враження після користування цією косметикою, але я думаю з ним погодяться багато осіб які користувались продуктами цих фірм, і моя відповідь на запитання Олюськи, можливо допоможе при виборі. Про косметику Авене, Віші вже багато написано на попередніх сторінках, якщо Вас цікавить почитайте. Доречі, хто не знає, Віші та Ла-Роше входять до концерну Лореаль.

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Я про це давно знаю де людина живе,але ніяких проблем з купівлею крем не бачу, в нас всіх є Оксана,яка з далекої Гамерики може привезти будь-який крем, в тому числі і цей.:) Так що не потрібно туди зовсім їхати.:))

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

можна в Гуцуляночки
    а ще в нас на ДП є тема http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=56119
    можливо там можна буде замовити

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

треба в неї поцікавитись як з індивідуальним замовленням і яка доставка....

7. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Мені підійшли тональні креми від Макс Фактор,Мері Кей,пудри від Мері Кей і Лореаль Альянс Перфект,туші від Буржуа,Макс Фактор 2000 калорій,користувалась"ракетою" чорно-білою здається від Лореаль.А от з блєсками для губ ще в пошуку(від Ейвона мені не підходять,губи печуть і розповзаються,лаки для нігтів зовсім не тримаються,хоч відтінки гарні).Наразі користуюся блєсками для губ від Евелін-дьошево і сєрдіто,головне,що красиво і не розтікаються:girl_crazy::girl_claping:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я також довго шукала, але так нічого путнього для себе й не знайшла. Спробувала ейвонівські 4 роки тому, потім мала від л'Ореаль, ще якусь пізніше, здається Ревлон, але так ні на чому й не спинилася. Користуюся гігієнічними й усе. Для особливих нагод маю рожевий від Мейбелін, бо єдиний не дає мені відчуття, що я губи клеєм намастила. :girl_haha:

9. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Есте Лодер теж кілька різних фірм належать, наприклад Клінік.
    Отут є цілий список.

11. bora

bora Well-Known Member

А навіщо окрім?
    Бренд в принципі відомий, тож в магазинах з елітною косметикою мав би бути. Інша річ чи кожному магазину можна довіряти.

12. Vitaminka

нашому Брокарду я не довіряю (переконалась на туал.воді і тушах - порівнювала з купленими закордоном і дюті-фрі...більше я ніколи не буду купляти косметику...в Брокарді), а більше магазинів у Львові з цією косметикою не знаю

13. bora

bora Well-Known Member

Я не закликаю будь-що довіряти) Також мала нарікання одного разу. Але кому тоді довіряти? Чи є ще в нас магазин косметики який дорожив би своєю репутацією? Я такого не знаю. Іміджи-парадокси - та сама історія. Просто якщо маєш чек, то є шанс повернути кошти. бо зайвого галасу центрові магазини певно не хотіли б.
    А хочете показову історію? Купував одного разу наш високопосадовець собі дорогого годинника в магазині. Попросив на нього сертифікат..і....його не змогли надати. Надовго потому магазини з тими годинниками призупинили торгівлю по всій території країни, бо звідки в Україні ліцензовані речі;)

Останнє редагування: 27 Травень 2010
  14. Vitaminka

15. bora

bora Well-Known Member

16. mirishka

Я Вам більше напишу, була я минулого тижня в Києві, зайшла в Брокард хотіла купити тіні Пупа, вже вибрала відтінок, а консультант мені тихенько каже, вони прострочені, я дивлюсь на упаковку, пише використати до 2014 року, я на консультанта великими очима подивилась, а вона каже, що дата перебита просто хочу вас попередити. Дуже дякую їй, але один консультант може попередити, інший ні, і те що дата була на тінях перебита, на мою думку, говорить про те, що вона може бути перебита і на інших продуктах. Обідно, ми ж там не купляємо дешеву косметику, не те що ціни і так високі, ще й косметика прострочена.
    Я вже не можу дочекатись коли літом поїду закордон, ото вже закуплюсь...

17. annamariah

annamariah New Member

Мені подобається косметика Lush. Я вже купувала шампуні, мило, скраби і дезодоранти цієї фірми. Якість супер, класний запах і сама косметика майже натуральна. Чому "майже" бо для того щоб косметика яка складається переважно з натуральних компонентів збереглася хоч місяці з 3 треба, все таки, додати якісь консерванти. Але поки що з всіх фірм які продають косметику по догляду мені ця найбільше подобається.

Останнє редагування: 27 Травень 2010
  18. bioland7

А чия це марка Lush? 1-й раз про таку чую. І де купуєте?:)

19. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

В Опера пасаж там гіганський відділ на 1-му поверсі. Знайдете по запаху ))))

20. bioland7

А тепер вже зрозуміла,здогадалася за яку мова іде.Так запахи там гарні, але не натуральні. Якось зайшла туди і спиталася чи можна дітям використовувати хоча б одне з їхніх мил. На що пролунала відповідь - "ні".:girl_cool: Тому навіть не дуже роздивлялася, бо використовую мила німецькі,дійсно натуральні, на овечому молоці з додатками різних трав, запах яких нагадує мені дитинство,коли мило дійсно пахло може не дуже й приємно (як в цьому магазині),але як справжнє мило.:)

Статус теми:
Закрита.