Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Я так розумію ви опираєтесь на відомості з сайту скіндоктор?перегляньте форум на цьому сайті,і ви побачите,що адміністратор-косметолог критикує всю косметику,і в тому числі Лаш і будь-яку іншу,натуральна,ненатуральна,а рекламує інтернет-магазин,там зазначено який,і тільки ті косметичні засоби які в ньому продаються!а ціни там далеко не дешеві,я б вам не радила дуже довіряти їхнім даним!І дані про склад засобу туди вводять не адміністратор,а зареєстровані учасники сайту,там є дуже багато помилок!А Біодерма є лікувальна,тобто космецевтика,яка продається тільки в аптеках,і склад там хороший,кілька інгридієнтів хімічних!Перед тим як купити собі той крем,я багато інформації перелистала про склад косметичних засобів,є різні інгридієнти,більш токсичні(дешевше)і менш,то там не зазначено які саме вони! Я вже писала,там навіть запаху немає,в тому кремі,фірма французька!Мені подобається,бо результат на лице!

Останнє редагування: 22 Квітень 2010
  2. bora

bora Well-Known Member

Сайт не першоджерело. Моя зацікавленість почалась з праць доктора медичних наук Семюеля Епштейна. Тільки потім знайшла ресурси, які дозволяють порівнювати склад продуктів. http://www.goodguide.com/ - цей навіть ширший, тільки марок деяких у нас немає.
    А чим більший авторитет фармацевта, який отримує відсотки від продажу косметики? Знаючи тільки як вона лягає на лице (і т.п.). Я теж так можу радити. :)
    До певних ресурсів маю свої претензії. На скіндокторі не завжди перелік останніх продуктів, не завжди ідентичний склад тому, що написано на пляшці.
    Може той доктор медичних наук і хотів заробити, але я волію, щоб на мені заробляли тим, що попереджають про небезпеку, ніж тим, що змушують мазати на себе офіційно визнані канцерогенами інгредієнти.

3. Vasylynka

В інтернеті та вся інформація настільки різна,шо можна заплутатись,і яка на вашу думку фірма заслуговує уваги?Бо я зупинила свій вибір на аптечній косметиці,звичайно не всій....Авен,біодерма мені підходять

4. bora

bora Well-Known Member

А немає універсальної фірми. Я про це намагаюсь сказати. Не може одна фірма мати вдалі (безпечні, доступні, фахові) розробки у всіх напрямках. Це ж логічно.
    Тому я по кожному продукту вичитую склад, і кожен фактично беру іншої марки. Так виходить. Останній крем був Лаш. Тільки тому, що я перечитала не одну упаковку в Брокарді й аптеці. І принаймні з доступних на той момент мені здався найбільш прогнозованим цей крем.
    Проте про інші продукти цієї фірми не буду казати, що вони дуже чисті. Бо це неправда.
    Зараз замовила собі дещо з Німеччини з Доктора Хаушки. Знайомі мають привезти. Я свідома того, що в нас і відповідність вмісту не завжди відповідає напису на упаковці. Можливо повністю тому перейду на косметику звідти - там стоять спеціальні штампи перевіряючих органів про відповідність продукції етикеткам.
    А наші аптеки...Не хочете прочитати аналітику скільки підробних ліків від серйозних хвороб там продають? Хто там на косметику зважатиме. яку всунули за гроші на полички.

5. Vasylynka

Мені пораду давала подруга,яка випробувала багато чого на собі!Я їй довіряю,і ніяких претензій у мене нема!І ще,перед тим як купляти шось я переважно шукаю відгуки,враження про продукт,і про Біодерму поганого(чесно кажучи)практично не знайшла,одні хороші відгуки,ще мені сподобалося те що на баночці немає української-російської мови,думаю це вже не підробка!І то що вона є французькою(я вже писала)це також великий плюс!
    А скільки часу ви користуєтеся Хаушкою,і який результат?I ще в мене питання,а чому ви так не довіряєте фармацевтам?На мою думку ,проблему потрібно лікувати(акне,чорні цятки і т.д),а не маскувати!

6. bora

bora Well-Known Member

Хто сказав? Я вислуховую поради, а потім перевіряю, що мені радили.
    Акне на щастя не маю. Догляд маю нормальний.
    Просто вибір косметики - не перевантажую на чиїсь плечі - остаточне рішення приймаю сама. Фармацевти в нас зашорені чи що... Можуть ляпнути щось на зразок - "так всі вже стільки часу безпечно користуються"...
    Тобто якщо на обличчі на другий день не вилізла екзема - то вже все безпечно? Інгредієнти знати чи перевіряти на шкідливість не треба? Якби такого не чула може й більше б довіряла.
    Хаушки не випробовувала. А який має бути результат?) Останнім кремом приміром я задоволена. Але я говорю про глобальні речі, - такі як рак шкіри. Ніхто не може сказати звідки він у людей. І ХЗ скільки ще не скажуть. Але для чогось попереджають, що певні речовини здатні до того призвести.

7. samaharit

samaharit New Member

Я стільки шукала цю косметику!!!!!!!!!! Безрезультатно. А у вас не має такої можливості замовити більше? Я б відкупила.:girl_in_love:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

Боро, а ви довіряєте надписам на косметиці - тобто якщо чогось там не вказано, того там його й немає?
    чому вас цікавить саме косметика з її інгредієнтами? чи ви і продукти і побутову хімію і т.д. теж вивчаєте ? тобто , ви на сьогодні максимально страється уникнути різноманітних хімічно-токсичних і т.д. речовин?

а ще - чи ті креми , типу Лаш, який ви зараз обрали - є просто натуральними і без жодних ефектів ? типу як прости базовий догляд? чи вони теж - зморшки, еластичність і т.д. - тобто вирішують якість проблеми?

9. bora

bora Well-Known Member

Авжеж.
    Порошки наші велике зло, наприклад. В подруги в дитини страшенна алергія на речі попрані нашими порошками. А привезли їй аналогічний порошок з іншої країни - все добре.
    Я маю стосунок до виробництва. Звертаю увагу на законодавство. Висновок для себе - наші можновладці дозволяють націю просто труїти, бо заробляють на тому.

Тому намагаюсь замовляти такі речі в Німеччині, там 99,99% відповідність, бо є спеціальні служби, які за тим слідкують.

Я придбала просто для зволоження. На еластичність відповідно вони впливають, але чудес не роблять.

Давайте спробуємо. Мені ще не придбали казали. Надішліть, що саме Вас цікавить.

Останнє редагування: 23 Квітень 2010
  10. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

мала їхній крем під очі з огірком, ефект був жахливий - все розпухло, потім ще подразнення тиждень сходило. ще в мене такого не бувало, навіть від копійчаних засобів дрібних українських виробників...

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Свекри привезли з Ізраїлю цілий комплекс косметики AHAVA.

Це єдина в світі косметична фабрика, лабораторії якої знаходяться на самому березі Мертвого моря. Відповідно, вся косметика безпосередньо виробляється там. Ну що можу сказати ,все те, що продають в нас а-ля "Косметика Мертвого моря" мабуть, і близько не лежали біля неї. Дуже класне абсолютно все - починаючи від солі для ванни закінчуючи кремчиками для рук:girl_in_love:
    Особливо класний комплекс для сухої шкіри обличчя - впродовж дня відчуття стягненості і сухості відсутнє:)
    Правда, в нас цю серію наразі незустрічала...можливо, не звертала уваги. Тому, якщо хто де побачить - дайте знати:girl_in_dreams:

12. kati

kati Well-Known Member

13. portik

portik New Member

Була в "Сальве" на Огієнка, йшла за кремчиком від "Авен"( попробувати), а за порадою провізора для свого типу шкіри підібрала Lierac. Купила воду для вмивання,крем для обличчя і крем під очі, а в подарунок отримала шампунь від випадіння волосся. Два дня користуюсь, поки що ефект класний від водички, освіжає колосально, про креми ще рано щось говорити.

14. Vasylynka

В нас на Україні також є ця фірма,я в кількох інтернет-магазин бачила,бо також нею цікавилась!Ви погугліть,100% знайдете!

15. MUCHACHA

Про нет я в курсі:)
    Шукаю у вільному продажі в спец.магазинах, аптеках.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

знаю тільки тут ...http://cosmetika.kiev.ua

17. Stella

Stella New Member

супер!:y:
    MUCHACHA - прочитала ваш опис і також зацікавилась тою косметикою,:) особливо масками для лиця. Чи ви ними користувались? сподобались?

18. MUCHACHA

Користувалась. Суперова штука. В мене очищуючу для сухої шкіри. Повторюсь, що серією задоволена на всі 100. Особливо приємно і те, що усі продукти мені підійшли дуже добре, що особисто для мене, рідкість. Раджу:y:

19. Bunya

Bunya New Member

Давно пользуюсь и люблю всякие спреи типа Термальной воды , недавно подарили спрейчик с икрой морских ежей, какая-то Invistra Супер!!!!!!!! Контурирует лицо просто на глазах. Вкусненько пахнет. Кто знает где его купить??? Help

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Купила недавно кремчик від Авен Діакнеаль (для проблемної шкіри) - класна штука :y: Шкіра від нього міняється на очах в кращу сторону. І взагалі щось я помаленьку переходжу на цю косметичну марку..

Статус теми:
Закрита.