Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Зацікавили мене ось такі рідкі:
    але була б рада почути відгуки і про інші види.:girl_wink:

2. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Нема за що, рада ,що Вам допомогла. В моєї сестри дуууже сильно жирна шкіра.То лише цей тональний її рятує :).

3. murawka

murawka New Member

Це-не просто метеорити, а база із метеоритів. Сама я не пробувала на обличчі, колись у "Брокарді". Ці горошинки при видавлюванні тріскають, дають ефект підсвічування обличчя і вирівнювання тону шкіри. По відгуках мало що можна сказати, але я б на літо її не використовувала.
    Є компактні метеорити, але ціна їхня близько 100 євро. Підсвічування дають більш делікатне, ніш шарики.
    І власне, самі шарики: тут думки відрізняються від маст-хеву до дурної іграшки.
    Мені подобаються метеорити із постійної версії №1. Використовую цілорічно. Не жирнять шкіру. Але дехто не любить, коли видно окремі блискітки на обличчі.
    Якщо Ви хочете більш делікатного підсвічування, спробуйте Дальне світло Шісейдо.
    До речі, із середини травня у літній колекції Герлен має бути випущена лімітка метеоритів-вони такі гарні... і ці їхні бірюзові шарики...:girl_tender:Можете спробувати, а тоді вже вирішувати, потрібні вони Вам чи ні.

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

5. murawka

murawka New Member

Влітку у мене дуже жирна шкіра. Метеорити не надають їй ще більш візуальної жирності. За рахунок відбивання світла візуально вирівнюють тон шкіри.
    Мені дуже подобається, як вони відбивають сонячне проміння. І вдень, і ввечері-вони для мене чудовий варіант.

6. Kaplan

Kaplan New Member

подобаэться косметика Bremani хто знаэ?

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Дуже мені підійшла і я задоволена результатом від діїї цієї масочки від D'Oliva. Вже з мужом тестили :girl_haha:, то дуже гладенька і чистенька шкіра після неї.

8. Raven

Raven Мама малятка

Дівчатка вибираю зараз між базами для макіяжу очей між Пупою і Люмене, хтось мав такі? Бо АртДеко дуже швидко сохне і ледве 1/3 баночки використовую і решта летить в смітник.

9. Epine

Epine Well-Known Member

я також довго шукала і врешті решт придбала собі essence. подобається тим, що дуже зручка баночка з дозатором - щось схоже на блиск для губ. знайшла таке чудо в Брокарді в КК. і найголовніше ціна - бл. 30 грн.:)

10. Raven

Raven Мама малятка

Я вже на неї дивилася, в мене подібна база від NYX, на довго не вистрачає, мушу припудровувати.

11. Текіла

Текіла Well-Known Member

Останнім часом користуюсь Lush, починаючи від бомбочок і пінок для ванни, і закінчуючи тональним кремом (просто чудо) і помадою для губ (кольори шик!).
    Щодо кремів, тоніків, вмивалок для обличчя і коло очей, стараюсь перейти на італійську органічну косметику Bema. Дуже нею задоволена
    Щодо проблемної чи просто жирної шкіри, то як на мене ідеальна японська косметика Demax. Раніше користувалась їхніми кремами і масочкою - гуароновою кислотою. Зараз маю чудо сироватку від прищиків і плям після прищиків. Зникають миттєво

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я собі недавно придбала базу від Urban Decay. Ніколи не думала, що тіні можуть так довго триматись. При чому, що самі прості мейблелінівські.
    Дуже рекомендую
    Можна купити на ebay. Приблизна ціна $20. Я купляла в Сефорі

13. Marcipanka

а я придбала сьогодні розхвалену тут базу від Vivienne Sabo в Watsonsi. завтра випробую і скажу:girl_yes2:

14. murawka

murawka New Member

Була у мене така база. Після 3-4 використань заробила таку алергію, що 3 місяці взагалі очі не могла малювати.
    А щодо технічних характеристик, вона не сильно збільшувала тривалість життя тіней на повіках.

15. Marcipanka

шкода. перший негативний відгук. поки ніц не можу сказати. згодом напишу свої враження.

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, хтось користувався гідрокристалем від Урьяжу? не знайшли йому замінника? він мені суперово підходив, чого зняли з виробництва - не розумію. моя суха шкіра в ньому купалась і блиску жирного не залишав. на літо був просто суперовий.

17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Привіт, цікавлять відгуки про косметику Zepter і Atache. Хтось користувався? Які враження? Цікавить косметика для волосся і обличчя. Дякую

18. LILY

LILY Well-Known Member

дівчата хто бачив такі засоби після загару свисніть де!дуже треба)
    [​IMG][​IMG]

19. Raven

Raven Мама малятка

Купила собі праймер для очей Gosh eye shadow base waterpoof . Задоволена дуже, наносити зручно, вона у вигляді маркера, використовується економно, тіні не осипаються і не скочуюються. При нанесенні всі тіні стають набагато яскравішими, навіть ті, які я вже збиралася викинути у сміття, але тепер пердумала. Правда в мене шкіра повік жирна, тому ще трошка припудровую.

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчтка, а Ля Рош Позе хтось користував?