Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Це точно, з 75 на 160...

2. Жменька

Жменька Well-Known Member

та власне, теж для брів (забула написати). Брови у мене такі темно-коричневі, майже чорні.

3. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Думаю що має підійти. Цим коліром брови природніше виглядають, а чорний мені здається дуже темний.
    Тільки ще треба купити кісточку для нанесення, може хтось порадить хорошу?

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

особисто для себе вкотре зробила висновок: косметику відомих марок купувати або за кордоном або у д юті фрі ( минулоріч привезла собі Ланкомівських кілька засобів, закінчилися) або у нас не рипатися і якщо немає можливості самій чи щоб хтось привіз , купувати у нас стандартні оріфлейми ( для прикладу, у мене туш з того ж оріфлейму, причому "молодіжної серії" Вері мі, яку купила за пару грн, виявилася в сто раз кращою, ніж остання Лореалівська за 200 з гаком. Різниця в ціні- 9 раз (!) ,різниця в якості- не на користь дорогої), ейвони
    чи ті ж польські віпери іт.п. ТОму що тут в результаті отртмуєш не гірше ( а часом і краще), за ціною в 3-4 рази дешевше того, що продають під "брендами".

Кремчики і засоби догляду- брати у косметологів.
    не знаю, я щось з інтернет магазинів косметиці теж не довіряю .

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

повністю згідна!
    вкорте переконалась на прикладі туші - мала Герлен, Клінік, Ланком, Діоршоу, яку дуже любила. Всі з-за кордону були ідеальними, потім купували тут - не то пальто. Герлен то взагалі мені робила "панду", обсипалась, хоча, ніби по запаху були не гуашеві зовсім, упаковка гарна, акуратна.
    Після покупки парфум Версаче у магазині Імідж - стерлась остання буква на флаконі вже через тиждень чи 2 після використання. Заріклась тут щось дороге купувати.
    Купила ще тут останньою туш Пупу - до кінця дня обсипається, крім того ще й не змивається добре навіть спец.засобами, хоча вона не була водостійка, бо я не люблю((
    А от вчора в мами взяла туш Ейвон (моя Пупа чи то закінчилась чи висохла), то мала цілий день гарно розділені вії, туш трималась цілий день і я спокійно вмилась ввечері гелем для вмивання обличчя.
    Тут непогану елітну косметику купувала в магазині Монарх, що в ТЦ Європа, що на Південному. То ніби там завжди якісна була.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, підкажіть бо вагаюсь.
    Потрібно купити зволожуючий крем для лиця, бо моя комб(влітку жирна) шкіра обезводнена. Вже знайшла який, але один має спф, а другий такий самий, але без спф.
    По відгуках, то кому як підходить. Пишуть, що цей що з спф більш маслянистий і буде забивати пори. Інші-що без спф не можна ні в якому разі.
    Зазвичай кремами з спф не користуюсь, тільки коли робила пілінги то потрібно було. Шкіра проблемна, тому сонцн навпаки гарно впливає на неї, можливо мені й на літо без спф можна?

7. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

я наприклад, довго користувалася то олівцем, то тіньми для брів, а зараз купила фарбу для брів Естель. Фарбую сама собі брови 1 раз на неділю, та й добре)
    --- дописи об"єднано, 18 Березень 2015 ---
    мені подобаються равликові крема з корейської косметики ну або (тут звичайно треба по коштах дивитися) крема від Холлі Ленда)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. kraplynka

kraplynka реалістка

Ви часом не про Авен пишете? :)
    Раніше я користувалася їхнім засобом без спф, зараз придбала з. Так він густіший, але не зауважила, щоб пори забивав (щоправда ще тільки кілька разів користувалася). Може хто ним і наніч маститься, тому такий ефект? Або вмивачки "заслабкі". Зараз починається сезон інтенсивного сонечка, а я люблю з малою багато гуляти, тож вирішила, що такий засіб вартий уваги :)

• Корисно Корисно x 1
  9. Ellelia

Ellelia Вереснева

так, саме про авен))
    я вже сьогодні купила, але без спф. Буду пробувати)) Мені сказали, що з спф все таки більш жирніший і всі креми з спф фільтром схильні забивати пори, тому взяла без, тай мені особливо захист не потрібен.
    --- дописи об"єднано, 18 Березень 2015 ---
    равликові забивають надто пори, а це недопустимо для крему, то відмовилась. Вони мають надто багато силікону.
    холі ленд колись мала, то наче нічого, але наразі ціни справді надто дорогі.

10. ANANASIK

Та мені не потрібно самі брови фарбувати, вони у мене темні. Я тільки затіняю ці ділянки шкіри де волосків рідше.

11. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

а ну тоді, да - треба тіні))))колись дано купувала собі Ів Роше, дуже були вони не погані, але чесно кажучи, мені зараз перестала подобатися ця косметика)
    --- дописи об"єднано, 19 Березень 2015 ---
    ох і не кажіть( а вам не підійшли равликові, так? шкода, звичайно, мені поки наче нічого

12. ANANASIK

Хочу бежевий блиск для губ без блисківок, в ціні до 200 грн. Може хтось знає класний? Щось типу такого:
    107865786_4999573_1708028c62af5d022af5b43c29e2bfda_b.jpg

13. Popi

Popi Well-Known Member

В NYX можна підібрати. Вони блискіток не мають

• Подобається Подобається x 1
  14. marusichka

marusichka New Member

Проконсультуйте з приводу косметики Laura Beamont, наскільки вона безпечна, гіпоалергенна, ефективна і чи немає від неї залежності. Дівчата, чекаю відгуків про цю косметиці, яка пишеться не в рекламних цілях. Чекаю.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я собі купила блиск Diva. Номер, на жаль, залишився на упаковці. Блиски продаються в Ватсонсі. Цілком матовий, приємний на губах. Не надто стійкий, але залишає відчуття зволоженості на губах - на рівні з моїм улюбленим Art Deco. Ціна - в районі 50грн. Не думала, що ця спонтанна покупка буде настільки вдалою. Фото в неті не знайшла, тому додаю своє. Якість не дуже, бо з телефону.

• Інформативно Інформативно x 6
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, а я на цю марку взагалі перестала дивитись після їхнього гамняного лаку, хоча ціни в там привабливі.
    Буду тепер знати шо не все в них зле.:)

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

• Корисно Корисно x 1
  19. Жменька

Жменька Well-Known Member

Я від Діви теж мала тільки лаки. Але була задоволена- тримався 3, навіть інколи 4 дні гарно. І накладався гарно. Сох повільно, але коли зверху капала "сушку", то трохи швидше.

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я теж такий маю, тільки тон чуть інакший. Абсолютно нормальний :)

• Корисно Корисно x 1