Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

то точно, мені їхні креми не підійшли, Нормадерм дуже сушив шкіру, але то просто тому, що мені той Нормадерм був зажорсткий. А от тоналку Аера Тент їхню я обожнюю, вже третю, чи четверту банку використову і на інше переходити не хочу

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Багато схвальних відгуків про The Face Shop Black Head EX Nose Clay Mask проти чорних цяток. Це також азіатська косметика. Але чи дійсно ця маска такої потужної діїї, що думаєте ?

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Мені на весну була добра, а на зиму моя шкірка хоче чогось жирнішого.

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я взагалі дуже обережно ставлюсь до тої косметики. від кремів і термалки віші в мене появляються великі гарні червоні прищі. а все тому,що є там мінерали,солі і т.п.

пам"ятаю як привезла з Карлових Вар їхню косметику. через тиждень користування тоніком (який містив солі сірки як я потім вичитала) все лице покрилось прищами. в мене часом вилазить якась бяка, але в основному на підборідді і поштучно раз в півріччя. а тут навіть на щоках були гнійнички.
    тиждень я з ними мучилась, поки дійшло,шо це все тонік. перестала користуватись і зійшло все само.
    п.с.. сіль для ванни не ризикнула пробувати. а мамі моїй пішло на ура і без "наслідків"

5. Мія

Мія Well-Known Member

Взагалі це так і повинно бути. Такі засоби націлені на те, щоб витягнути всі зашлакування які тліють в шкірі і рано чи пізно висипають під тим чи іншим впливом. Косметологи рекомендують продовжувати використання таких засобів, щоб вивести все на поверхню. Ну але разом з цим має бути і доповнююче лікування яке запобігатиме утворенню рубців.

6. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Був у мене VICHY AQUALIA ANTIOX, то не дуже задоволена. Важкий запах, масний крем після якого довго блистить шкіра. Наразі з VICHY нічим не користуюся. Деколи дешевші креми мають кращі якості і властивості.

7. Latane

Latane Well-Known Member

Про Віши - вся серія Нормадерм полетіла у смітник, навіть сестрі не наважилась віддати - після 3-х місяців користування шкіру ще більше обсипало, постійне відчуття брудної шкіри, відчуття сухості... фу!

5 років взагвлі на Віши не дивилася, а тут подарували гель для душу і молочко для тіла essentielles - враження ніяке. Екстракт троянди на передостанньому місці в складниках. Ну нічим гель не відрізняеться від палмоліву і тд., а від молочка саме погане враження - липке, погано всмоктується, зволоження "0" - ледве закінчила ці продукти!

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

В мене така штука з одним кремом сталася (він без парабенів, практично весь на натуральних складника): почала користуватися, кілька днів дуже добрі враження, а потім почала спостерігати почервоніння на бороді (які в принципі для моєї шкіри не характерні), шкіра почала лущитися, стала просто як оголена, на все чутлива. Я перестала, вернулася до попереднього Vichy Aqualia Thermal.
    Теж подумала спочатку, що це нормальна реакція, але припинила на деякий час мазюкатися. Тепер їх чергую. Це, напевно, погано. Щось в мене шкіра тепер дуже перебірлива стала.

9. Мія

Мія Well-Known Member

Висипання після використання крему - це не правило. В більшсті випадків це свідчить про те що він не підходить шкірі. Але є мінеральні засоби, маски пілінги як правило для проблемної шкіри, жирної та комбінованої які направлені на очищення власне глибоке. Про це має писати виробник як про можливу, нормальну реакцію.
    Якщо про це ні слова і засіб є доглядовим а не спеціальним/лікувальним то його використовувати не варто.
    Віші як на мене продукт не найкращої якості. Маю підозру на гармональний склад.

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а хіба вона в нас продається?

11. Vероніка

Vероніка Never give up

У Львові не бачила, можна в Києві замовити, як і ВВ-креми.

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

В мене є цей крем-дуже ним задоволена, шкірка стає рівного кольору і добре знімає різні подразнення. А міцелярним користуюсь на ніч.

13. Gentle

Gentle Well-Known Member

Так, ні слова, а засіб - звичайний зволожуючий крем - Organic paraben free moisturizer.
    Я теж щось таке чула про гормони, але маю їх міцелярку, термальну воду, пінку для вмивання, крем і не можу сказати, що мені не підходить; нормальні засоби, як на мене.

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не знаю-не знаю. ви би бачили мене тоді. менше як 6-7 червоних гнійників на обличчі не було. я встидалась на вулицю вийти з таким фейсом.
    чесно кажучи такі драконівські методи очистки мені не надто подобаються і підходять. хай воно собі вже всередині сидить. але сидить і не вилазить.

15. Latane

Latane Well-Known Member

Прийшли до мене масочки від Organic Shop

Поки що не знаю чи дієві, але запах - божественний!!!

Вже трохи часу користуюся кремом для рук Handson Organics

Це найкращий крем, що в мене був - ідеально зволожує!

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я за порадою pravovyk купила собі тональний Double wear від Estee Lauder з SPF 10. Дуже велике Вам дякую! Тепер моя шкіра вже не блистить як дурна за годину після нанесення тонального! Я дуже щаслива!!!
    Купила собі такий набір
    Як наношу тональний на праймер, то не блистить десь 8 годин, навіть, при дуже сонячній погоді. Без праймера не блистить години 4. Але це для моєї шкіри просто неймовірний результат!
    В цей набір ще входить консілер. Теж сподобався, хоч я не дуже консілерами користуюсь. До того мала лише один, від Мері Кей. Estee Lauder мені краший тим, що не підкреслює мімічних зморшок під очима.
    Ну а кісточка з цього набору нікудишня. Мені зручніше пальцями крем наносити. Виходить рівномірніше.

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, хто користується матовими помадами, яку фірму вибираєте, які враження, хочу щось спробувати?

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

В мене питання щодо метеоритів герлен? хтось користується? які враження?

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

napoleona, у мене матові Мейбелін Hydra Extreme. Подобаються, бо зволожують губи і не лягають як замазка, стійкість середня, комфортна на губах.
    Ще маю матову Color Me, також хороша, але текстура трошки твердіша, ніж у Мейбелін, але не гірша.

20. murawka

murawka New Member

Які саме метеорити Вас цікавлять? (компактні, метеоритна пудра, і власне шарики?)