Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. zdorov

zdorov Well-Known Member

Відповідь: Шкіра на обличчі

А чим вдалося замінити?

2. Charmel

Charmel Well-Known Member

Спробуйте Bare Minerals, хороша мінеральна косметика.
    А в мері кей від мінеральної пудри хіба що назва, почитайте - там склад просто пекельний.

3. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Bare minerals теж має в свому складі шкідлий складник. Є десь в іншій темі про косметику інформація про мінеральну косметику, складники і хороші фірми.

4. zdorov

zdorov Well-Known Member

Пошукаю цю темку
    А підкажіть де купувати Bare minerals, можливо, доведеться не одну перепробувати
    Може хтось знає' які фірми можуть запропонувати пробники цих пудр?

5. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Не всі продукти містять той вісмут. Матуюча пудра точно не має. Але я згідна, що краще шукати дійсно мінеральну косметику.

6. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Дівчата, хто користувався косметикою Фармасі? Які враження?

7. Talya

Talya Well-Known Member

блиски - гарні, добре тримаються, але їх мало - 3 грами, олівець для очей мені дуже добрий - м"який і тримається "намертво", шампунь на диво мені підійшов (банка з дозатором, кератинова серія), бо мені мас маркет взагалі не підходить, а той в мами тестила 2 тижні, гель для душу з арагановою олією - маю його вже півроку (десь вже 6 баночка) - не сушить мені шкіру. підводка для очей в баночці з пензликом - ніяка. креми для рук - звичні (мені всі підходять). це все, що в мене було)

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

А де вона продається? Бо щось таке чула..

9. iriwa

iriwa Особлива мама

На Киівській є магазин. Весь час їжджу повз нього трамваєм. От думаю зайти якось, тому питаю відгуки.

10. Ellelia

Ellelia Вереснева

лаки для нігтів мені подобаються, гарні кольори, довго тримаються і швидко сохнуть. Туалетна вода парфумована дитяча не дуже щось... зовсім зовсім слабий запах.
    Тоналки не подобаються, дуже вибілюють, забивають пори, не природні на моїй шкірі.
    Лосьйон для тіла Хамам шикарний! дуже мені сподобався, запах бомба ( в мене фіолетовий), зволожує гарно, не липкий, швидко впитується і з дозатором.

11. orange girl

orange girl Well-Known Member

Хто користується косметикою CRISTINA, прошу порадити мені якийсь легкий зволожуючий денний крем на літо з spf не менше 15. Буду вдячна. Бо зараз мазюкаюся їхнім азуленовим кремом, а там про spf ні слова, то й подумала, що він, мабуть, без захисту від сонця, ато для літа не є добре:girl_nea:

12. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Закінчився крем для обличчя. Сиджу в роздумах і сумнівах - що купити.
    Чи потратитись на щось дороге і типу якісніше (??), чи купити недорогий крем (наприклад Dr. Sante десь за 35 грн.). Як зрозуміти, чи крем хороший? Ну, щоб не обсипало після крему, щоб не пекло, щоб добре впитувався, а ще? З тих, що мала - і дорожчі, і дешевші - всі однаковий результат давали: намазала, впитався і все, забирали сухість шкіри після вмивання водою. Але чи варто тратитись на дорожчі креми, якщо у них, як і в дешевих - половина складників шкідливі і додані для збільшення об'єму у баночці? Не знаю, що робити - що купувати. Хочеться щось дійсно хороше і якісне. І ще цікавить: чи можна чимось зволожити обличчя при відсутності крему?

13. iriwa

iriwa Особлива мама

Я певний періуд користувалася дитячим Бюбхеном. Зволожував добре. І як для малюків то мінімум бяки. Зморшки чи синяки не забере, але зволожує добре. Брала в баночці синенькій, крем із соняшником ніби

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

І в мене азуленовий зволожуючий крем від Крістіни - прикольний він. Ціна в принципі нормальна, але про spf дійсно немає інформації.

15. vchitelka

vchitelka New Member

Маю тональний Stay matte mineral enriched 5 тон, досить темний, для засмаглої шкіри. Містить цинк, отже для моєї проблемної шкіри підійшов ідеально (користуюсь місяць). Нових висипань не додав, пори не забив. Наноситься рівномірно (незважаючи на те, що тон тепер трохи темніший, ніж моя шкіра), не тече, протягом дня колір не змінює, не зникає (це за такої спеки!). Звісно, оцінити в повній мірі його матуючі властивості наразі нереально - блиск з"являється чи не за годинку (але матуючі серветки добре з ним впораються). Порівняно з мас-маркетом - "небо і земля", та й Estee Lauder, Lancome йому програють однозначно.
    Водночас, пудра Silky touch занадто світла (у мене темний беж 08 - просто біла на обличчі), пори забиває, провокує висипання.
    Лаки. Дуже насичені кольори, щодо стійкості посперечаюсь. Сушка ідеальна: 1 хвилина - і можна одягати джинси.
    Мамі сподобались ВВ та СС креми. Тонують чудово, на обличчі непомітні. Але, певно, більше для сухої шкіри підійдуть.
    "Познайомилась" з даною продукцією на Київській. Але асортимент там дуже бідний. Хлопчина нічого нового не замовляє (принаймні замовлену пудру чекала 3 тижні, але так і не дочекалась). Ціни дууууже демократичні, є пробники ВВ і СС кремів.

З усіх кремів, які я мала, тільки ці не підійшли за всіма параметрами - алергія, висипання, подразнення - бррррр, досі моторошно, коли згадую.
    Я б Гарньє краще зелений взяла. Коли була молодша, завжди тільки ним користувалась, зволожував ідеально.

16. Sunnyray

Sunnyray New Member

Дівчата, а хтось користувався "натуральною" польською косметикою ziaja??? На Смольського 2 відкрився їх офіційний магазин, та й на базарчиках можна бачити деяку продукцію... Цікаво як вона Вам, дивилась відгуки нашої кримчанки, що живе в Гданську, але вона то все майже на подарунок мамі набрала й сама ще не користувалась...

17. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Зяя не є натуральною косметикою! Гляньте склад будь якого засобу, це досить пересічна косметика середньої цінової категорії. Трохи дивно виглядає такий, як кажуть поляки szał на неї у нас :).

18. darling

darling New Member

А де його у Львові можна придбати цю марку?

19. orange girl

orange girl Well-Known Member

Ага, я про то задумалася щось останнім часом, бо спека ще та. А крем дійсно хороший, вже певно третій тюбик користаю :)

---------- Додано в 07:23 ---------- Попередній допис був написаний в 07:20 ----------

онлай можна :). Ну і в салонах, у косметологів, які з нею працюють. Це проф. ізраїльська косметика.

20. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Можна -олійками.
    Для моєї комбінованої/жирної шкіри чудово підійшла суміш "чиста шкіра" від dōTERRA.