Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

2. Мія

Мія Well-Known Member

В Арсені на Чорновола на другому поверсі там магазин косметики і парфумерії є. назви не памятаю

3. kati

kati Well-Known Member

точно немає. Вчора питалась в КК

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

бачила в магазині Імідж в новому цумі на першому поверсі. і на шевській (бічна площі Ринок) теж в магазині Імідж.

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Хочу ще поділитись враженнями про кремчик Vichy ось цей:
    так він мені сподобався, такий легкий-легкий, гарно зволожує, невідчутно на шкірі, на літо саме те, що треба :girl_yes2:

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

сьогодні там була, нажаль їх вже не було, залишилась лише маска проти зморшок :girl_cray:

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

я маски Шисейдо в пакетиках бачила в Космо, що на площі Галицькій. Ціна там була, здається, 12 грн... Я щось подумала, що надто дешеві:girl_nea:

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

вони і є в такій ціновій категорії,:girl_yes: принаймі мені сьогодні так сказали

9. Tamilla

Tamilla New Member

...а де замовляли?

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я вчора почала знайомство з LIERAC, купила собі такий кремчик і очищуючу водичку для обличчя і контуру очей
    [​IMG][​IMG]
    про якісь результати ніби рано говорити, але , по-перше, мені сподобались обидва засоби, моїй шкірі комфортно, по-друге, сьогодні чоловік сказав, що не знає що я роблю, але щодня виглядаю краще :girl_tender:

11. airy_cat

airy_cat New Member

Водичка шикарная,просто отличная, а с кремами я их не подружилась. Ничего плохого сказать не могу, но второй раз покупать не буду - в этой ценовой категории мне Nuxe как-то милее был.

12. kvVItKA

о, та, мені їх кремчик теж дуже підійшов

але мені не подобається та помпа, трохи мені розбрискує води, може тому що ще повна баночка...або просто так є. перед тим мала міцелярну змивку LA ROCHE-POSAY думала що то любов на все життя, але після другої баночки передумала)

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

14. Barsuk

Barsuk Member

а я AVON користуюсь вже давно і людям пропоную їх косметику. Задоволена якістю правда, не всією. А от парфуми тільки Lambre настільки довго тримаються..... дівчата то треба попробувати...

15. airy_cat

airy_cat New Member

Мне ЛРП приблизительно одинаковые с Виши по качеству-эффекту, а помпа да... . Я вот все биодерму хочу попробовать - она вечный лидер всех обзоров)

16. kvVItKA

Віши ніколи нічого не пробувала і не збираюсь покищо, вже писала про своє ставлення до їх косметики

17. kati

kati Well-Known Member

і мені ідеально підійшла акваліа термаль. Рік часу користувалась ля рош позей, перепробувала всі їхні кремчики, але жоден так не підійшов як цей.
    На ніч користуюсь сироваткою аквалія термаль-теж дуже сподобалась.
    А от міцелярки мені більше ля рош підходить і гель для вмивання еффаклар теж незамінимимй

18. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Мені подобається скраб від Лак Санту, він дуже ніжний,бо виготовляється на основі грязі Сакського Озера,шкіра після Нього як оксамит.На одну процедуру треба одну чайну ложечку,то вистачає надовго.

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я так думала про свій улюблений імперіаліс від лашу - на зиму для моєї мішаної шкіри саме то. А після 2 баночки також передумала, ніби і непоганий але хочеться чогось нового, а може ефект привикання спрацював. Зате тонік їх суперовий, маю вже третю баночку і наразі не розлюбила.

А мені ідеально підійшов їх Норма-дерм, коли мала гормональні проблеми і шкіра була як у підлітка - і крем, і тонік.

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

а мені не те що не помогло, а таке враження, що ще гірше робило. креми цієї серії якісь такі густі і липкі і дуже неприємні потім на шкірі, скочуються. Я так помітила по відгуках в інеті, що віші - це дуже індивідуально, для декого - просто знахідка, а комусь від них тільки гірше. Я, напевно, в тій другій категорії