Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. dyzain

dyzain Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Певно все індивідуально. Тональним користуюсь для вирівняння тону і маскування капілярної сітки. Для мене цей СС ідеальний, дійсно підлаштовується під колір шкіри. Наношу його тонесеньким шаром - зовсім невидимий.

2. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дівчата, дуже хочу поради. Не подобається мені вигляд і стан моєї шкіри обличчя . Можливо, через вагітність, а можливо, вже і вік не той... Думаю, мабуть, якийсь крем-ліфтинг пора використовувати. Маю тонік, зволожуючий крем, нічний, денний, ВВ, але хочу чогось дієвішого. Порадьте щось. Дякую.

3. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

З власного досвіду раджу Вам зачекати. В такому прекрасному положенні не варто змінювати косметичні засоби. Бо всі зміни також можуть відображатись і на дитинці, яку ви чекаєте. Так само і під час ГВ не варто змінювати догляд. Наберіться трохи терпіння, а коли гормональний баланс стабілізується, можливо і радикальні зміни не потрібні будуть.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

у мене завівся перший в житті спонжик для тоналки :)
    Матеріал - вспінений латекс. Питання. Чим і як його мити після використання?

5. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дівчата, хтось знає польську косметику Ziaja чи Lirene?
    Що з них можете порадити для лиця, рук, волосся,...?
    Я колись мала lirene пінку для вмивання - дуже достойна була...

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Моя мама любить маски для обличчя від лірене, бере з віковоі серіі. Ми з чоловіком полюбляємо гелі для душу від лірене, шкіра потім класно пахне. На жаль більше ніц на пробували, але відгуки чула хороші лише.

7. iriwa

iriwa Особлива мама

Я користуюся. Маю міцелярну воду Сопот Спа і Оливкову, то мені подобається, а ще ензимний пілінг для обличчя (то масочка) в білому пуделку, для чутливої шкіри. Ще маю скраб для тіла помаранчевий і гелі для душу, то теж добрі.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

брала міцелярку, то взагалі не сподобалася. І справитися з макіяжем не може, і має гіркуватий присмак, як на губи попаде, то беее... З тої марки я лиш гелі для душу люблю, бо мають гарні аромати. Особливо люблю какаовий, а так більше нічого не можу сказати. Колись мала якийсь крем для тіла, нічого особливого

9. iriwa

iriwa Особлива мама

дивно, бо я змивала свою помадку то гіркоти не чула... А ви де брали? Бо я купляла в Польщі в Теско. Може попала на свіжу (або не свіжу :) )

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в Росмані брала, не думаю , що тут справа в свіжості, це ж продукти довгого користання. Може то у мене така реакція, ну мені взагалі не сподобалася та міцелярка.

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

З першої мала креми, зараз маю міцелярну воду і ще трохи крему, мама теж постійно користується їхніми кремами.
    З другої маю крем для обличчя зимовий і крем під очі Фармацеріс. В Лірен є дешевші продукти (саме Лірен), а є Др. Ірена Еріс - ті трохи дорожчі, але відповідно кращі. Але виробник той самий.
    Що одна, що друга марка цілком непогані як на свою ціну (знову ж таки, окремі речі з Еріс є суттєво дорожчі). Якихось вражаючих ефектів я не помічала, але і не вимагала :)

12. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Є спеціальні засоби для очищення спонжів та кісточок, є у інтернет магазинах та у тм Inglot і тм Artdeco
    Я особисто мию гелем для душу,рідким милом або гелем для інтимної гігієни, ніби нічого катастрофічного з ними не є

13. Barbie

Barbie Well-Known Member

Маю зараз крем від лірен для обличчя з вишнею і лимоном. Особисто мені підходить, бо шкіра в мене нормальна, а зі зволоженням цей крем справляється.
    Ще маю питання, взяла в ватсоні ролик під очі, якийсь німецький, з кофеїном і ще чимось. Так от він трохи спочатку пече, а потім нормально. І шкіру так ніби стягує легко. Після нанесення я відчуваю таку ніби свіжість, наношу його зранку, прокидаюсь наче. Оте щипання і пекучість це хіба так має бути?

14. iriwa

iriwa Особлива мама

В мене таке було на Люмене гель під очі, потім пройшло. Тепер маю Ля Рош гель під очі то теж припікає чуть. Думаю що то від кислот якихось. Недавно попробувала знов Люмене то знов пече... А кума користується то казала що і її пекло, але потім перестало. І що тепер вона жити без того гелю не може...

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Якраз хотіла написати, що мені дуже підійшли польські креми Евелін "Козяче молоко", купила денний, нічний і для рук. З такої серії:ОМОЛАЖИВАЮЩИЙ ДНЕВНОЙ КРЕМ ДЛЯ ЛИЦА ЭВЕЛИН НА ОСНОВЕ КОЗЬЕГО МОЛОКА И КОЛЛАГЕНА С АНТИОКСИДАНТАМИ ДЛЯ СУХОЙ И НОРМАЛЬНОЙ КОЖИ [​IMG]. Це просто чудо! Шкіра в мене чутлива, комбінована, зараз стала сухіша, навколо очей чутлива. І навіть дорогі креми часто забивали пори, лишали жирний блиск. А з цим тон шкіри вирівнявся, став свіжіший, гарно виглядає шкіра зранку після нічного крему, денний підходить під макіяж, ніяких висипвн не зявилось, про омолодження точно не скажу, бо зморшок не маю, але загалом шкіра стала пружнішою і гладкішою. Ціна абсолютно доступна, запах приємний, не напрягає, використовується економно, добре розприділяється, я сама в шоці, що набагато дорожчі засоби не давали такого ефекту. А декоративка Евелен мене не вразила, колись пробувала, то нічого особливого, а от креми їх класні.

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене теж таке відчуття звикання на той гель, то мажу лише раз в день.
    А на крем для лиця від люмене, теж була така реакція, що пекло обличчя, віддала мамі. Каже, що все добре.

Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk

17. Tsykerochka

Tsykerochka New Member

Мені зараз подобається індійська косметика Himalaya, дійсно натуральні креми, відчуття від користування зовсім інше ніж від звичних, і запах такий як колись раніше був у кремів. Я маю різні види цих кремів, і мамі антивіковий купила, мама дуже задоволена, каже що цей крем кращий за інші, що вона купувала.

Користувалась ізраільською маркою, вона якось так і називається Натуральна ізраїльська косметика, мені не підійшов, хоча видно, що натуральний, віддала мамі, каже, що їй добре.

Я останнім часом стараюсь вишукувати косметичні засоби східних виробників, мені здається у них менше хімії.

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Вище писали, ця фірма використовує заборонений консервант формальдегід (відомий канцероген) тому уникаю їх продукцію, і невідомо чи справді весь склад на упаковках вказують. Навіть на їх сайті про це читала, колись через це викинула їх шампунь (уявіть, там він і в складі був зазначений!), більше ризикувати не хочеться.

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, хтось таку штукенцію пробував?

20. iriwa

iriwa Особлива мама

я щось навіть і не бачила щоб в нас продавали таке, ну може хіба я не попадала.