Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Gentle

Gentle Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Я мала колись скраб і маску з глини. До складників не дочитувалася, продукти як продукти, якихось надзвичайних ефектів не помітила, але не можу сказати, що не задоволена від використання.

2. kraplynka

kraplynka реалістка

Якщо у вас дуже суха чутлива схильна до атопії шкіра то мав би підійти. Загалом та серія хороша.

3. iriwa

iriwa Особлива мама

Шкіра дуже-дуже суха. Вже спробувала то той гель не миє, а відгризає бруд зі шкіри, а якщо зверху намазати крем з тоі ж серіі то шкіра як у немовлятка!

4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Поясніть мені, що таке баттери? Що воно за мазюка така?
    В Гуглі не знайшла, коли ввожу слово "баттери", то показує батареї до ноутбуків :)

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Це крем-масло для тіла. Butter:girl_wink: Маю вiд VS - запах дуже смачний і шкіра після нього ніжна-ніжна!

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ще так ділять натуральні масла - рідкі масла - типу олійок та
    та батери - тверді масла - масло ши, какао масло, масло кокосу,

7. Latane

Latane Well-Known Member

про Інглот)))
    Маю тональний мус
    Ще на початку зими шукала щось для сухої шкіри з легким покриттям. Консультант радила його. Це ужас-ужасний!!! Так текстура повітряна в муса, але він зовсім не має тонуючого ефекту, він підкреслює всі шелушіння шкіри, навіть про які я не здогадувалася! Наносити пробувала і руками і пензликами - лягає плямами, заходить в зморшки. Мус на силіконовій основі - дуже неприємно відчуваєтся на обличчі! Відклала його до весни, коли шкіра стала нормальною і зовсім немає шелушінь - те саме, навіть якщо наносити його після скрабування обличчя. Пробувала подруга з змішаним типом (нормальна-жирна в Тзоні) також фукала!

Консилер під очі
    Ось цей продукт подобається! На водній основі. Зволожує. Адаптується під колір шкіри. Легке покриття для синячків під очима. Єдине помітила, що при нанесенні трошки забиває складочки, але якщо одразу розподілити засіб пальцем, то він підсихає і же на протязі дня не забивається.

8. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

дівчата, а хтось користувався ВВ кремом від ів роше?
    Щось варте уваги? який взагаіл в нього принцип дії? як тональний? чи + зволоження? я ніколи таким не користувалася, зараз думаю взяти, але вагаюся.
    Хочу щось для вирівнювання тону обличчя, але без ефекту маски чи обтяження.

9. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

мала таку нагоду, мені він не підійшов. свій відгук залишила тут:
    http://posydenky.com/showthread.php?p=1350336#post1350336

і взагалі в мене дружба з ВВ кремами не склалась(

10. Krosha

Krosha Well-Known Member

А корейські ВВ-креми ви пробували? Бо от я з ними недавно подружилась, добре, що вони в пробниках є. Деякі не підійшли взагалі, а між тими, що підійшли - тепер не можу вибрати, якого саме хочу повну версію.

А сьогодні я взагалі почала сумніватись, чи хочу ВВ-крем, бо спробувала тональний крем Janssen (його пробничком мене "пригостила" моя косметолог). Лягає на шкіру він непомітно, не обтяжує, шкіра дуже оксамитова і матова (але матов в міру, не до "трупного" ефекту). Напевно, такий тональний більше хочу, ніж ВВ.
    Але ціна його якась трохи впечатляюща - близько 350 грн. :girl_in_dreams:

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Давно вже чула, що та косметика дуже класна. І не тільки тональні, а й доглядова серія

12. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Дівчата, допоможіть мені зорієнтуватись в виборі тонального крему. Якось давніше мала Макс Фактор. Лягав ніби гарно, але дуже вже обличчя з ним виглядало жирним, блистіло. Шкіру маю комбіновану. Хочу щось підібрати, читаю хто чим користується, але фірм і видів так багато, що я не знаю з чого почати:girl_impossible: Що скажете, на яку фірму звернути уваги?

13. Krosha

Krosha Well-Known Member

Маю ще Янсен пробничок нічного крему. Як опробую - поділюсь враженнями. Хоча ефект від крему не так буде помітно, як від тонального.

14. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, а гелем для вмивання Ля рош позе Ефаклар можна змивати і косметику (пудру) чи ні?

Бо зараз потрібно негайно купити щось для вмивання, бо мала гель з проф. догляду, але наразі на нього ціна піднялась на 100 грн, тому треба щось дешевше.
    Можливо хтось порадить щось для комбінованої проблемної шкіри, але щоб відразу змивався тим гелем макіяж і не сушив шкіру.

15. fiesta

fiesta Well-Known Member

Маю пінку Nuxe для вмивання. Макіяж змиває добре і з очей теж. Шукала таку, щоб менше сушилашкіру. Всі вмивалки сушать. Цією я задоволена.
    А ще колись я мала вмивалку дешеву Лірене, здається. В Космо брала. От вона теж не дуже сушила і макіяж змивала добре.

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я змивала, але лише пудру. Очі і тоналку доводилось домивати чимось іншим...

17. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

я і надалі продовжую знайомитись, а за одно і Вас, знайомити з продукцією Кларанс. На цей раз це крем для схуднення та олійка для тіла, яка виводить залишки води.

Крем багатообіцяючий та малощороблячий)))) Читала про нього позитивні відгуки, але їх не побачила. Дуже силікониста текстура, за рахунок цього і мабуть вирівнює поверхню шкіри, але ненадовго. Наступного разу не куплю і не пораджу нікому.

Олійка дійсно хороша. Добре поглинається шкірою під невеличкий масажик, не залишає жирного сліду. Робить шкіру природньо гладшою і зволоженою, тонізує її. Розхід невеликий. Рекомендують наносити її на ніч.

18. носик

носик New Member

Дівчата, що можете сказати про косметику боббі браун? надивилася Кригіної)))) Вражень чимало. ... Хочу і тональний, і для брів тіні, і славнозвісний пінцет.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я теж надивилась, але пообіцяла собі місяць подумати і нічого не купувати. Так і вийшло:girl_wink: Так що наразі просто дихайте глибоко:girl_tender:

20. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Я б Вам радила звернути увагу на bourjois healthy mix serum. Середнє покриття, матує, але не такий "плоский" мат. Також маю комбіновану шкіру, мені дуже підходить, часто використовую навіть без пудри. Читала, що Буржуа належить до концерну Шанель, тому має дуже багато продуктів своєрідних аналогів. Дещо скептично до цього підходжу, але, наприклад, запечені румяна Буржуа дійсно схожі до шанелівських, хіба упаковки не такі презентабельні. Зрештою, Ліза Елдрідж, всесвітньо відомий "голівудський" візажист називає згаданий тональний крем одним із найулюбленіших.