Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Charmel

Charmel Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Ви можете користуватися чим завгодно, але креми діляться на нічні і денні не для гарного слівця, а тому що мають різні функції. Отже, якщо ви будете користуватися денним замість нічного значить чогось будете не додавати своїй шкірі.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Це спірне питання, бо, наприклад, за системою догляду Dr Hauschka взагалі рекомендовано на ніч крему не використовувати, щоб шкіра дихала.

3. Latane

Latane Well-Known Member

Я колись ділила всій догляд за шкірою не на "день-ніч", а за типом шкіри на 2 тижня. Тобто, коли на період пмс і самих місячних шкіра ставала більш жирною з висипаннями (гормони і тд. ) використовувала креми для проблемної шкіри, в інші орієнтовно 2 тижні шккіра ставала нормальною, то і креми використовувала відповідні. Доречі з таким доглядом висипань було значно менше))

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

ну вони не те щоб зовсім не рекомендують використовувати нічний крем, просто якщо користуватися саме їхною продукцією, то очищення і тонізування шкірі вистарчить і немає потреби в нічному кремі.

4. Charmel

"Щоб шкіра дихала" - це анахронізм. Із тої самої серії що від протизаплідних препаратів товстіють і покриваються шерстю.

5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Тю, я взагалі рідко чим користувалася, поки до Львова не переїхала, при тутешній воді мушу багато зволожувати шкіру. Тож страшно подумати скільки я їй недодала.)))))
    Якщо шкірі вистачає і підходить - чому ні?
    Хтось лише вмивається і зволожує - і досить. А хтось ходить до косметолога щотижня. Але я не вважаю що перші щось недодають.

6. Charmel

Та кожен в праві вважати що вважає за потрібне (отака от тавтологія вийшла))
    Я, наприклад, вважаю що кока колу не варто пити, а хтось її вживає щодня. Наслідки чи результат будь якої нашої діяльності чи бездіяльності - ось самий правдивий і обєктивний показник.

7. AilataN

AilataN жива

Все вірно, креми не просто так називають " нічними", " денними", "для рук", "для ніг".
    Крем для ніг не буде добрим для личка, навіть шкідливим, але крем для личка ногам точно не зашкодить)). Тому, у випадку Мармулядки, денний легкий крем нанесений на ніч поганого нічого не зробить, а, поскільки, він є їй комфортний то не бачу причини від нього відмовлятися :) Тим більш, що на день, як писала форумлянка, він їй трохи заважкий.
    Якби писалося "чи можна нічний крем використовувати вдень?", то тут уже більша вірогідність, що не можна.

8. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Вважаю, що правильно Ви все пишете, а тим більше, що кожен індивідуально сприймає той чи інший засіб, комусь підходить, а комусь ні, тому і обирає для себе, що найкраще...

9. Burberry

Burberry Well-Known Member

Порадьте якийсь хороший зволожуючий крем з уф-захистом в середньому ціновому сегменті.Можна щось з аптечноі косметики. Шкіра у мене нормальна, схильна до жирності влітку.

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Можете спробувати від Ля рош позе крем Hydraphase Intense Riche, у мене схожий тип шкіри, то була ним задоволена, і spf там є.

11. Burberry

Burberry Well-Known Member

12. Supernatural

З бюджетних але мені підходящих кремів можу порадити від "Зелена аптека" крем "Увлажняющий" з ромашкою і алое в тюбику. Ціна смішна, а пори не забиває, алергіі у мене не викликав, гарно зволожував, теж була ним задоволена, нормальна альтернатива дорогезним кремам (ну але в складі, правда, вже є парабени), загалом хороший крем.

Останнє редагування: 27 Березень 2014
  13. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Можете спробувати той, що я писала вище- HirudoDerm зволожуючий. Він продається в аптеках Знахар, ціна- близько 40 грн.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, спробувала сьогодні матову помаду від NYX. Це просто жах яка вона. Виглядає жахливо через 15 хвилин на губах. Ще й сушить їх немилосердно.

15. Popi

Popi Well-Known Member

Я перейшла на креми і тоніки фірми Declare, в мене суха шкіра, а їхні засоби дуже класно зволожують і не обтяжують. Мені більше подобається ніж Clarins

16. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Дівчата, а хтось користувався косметикою Гімалая?
    Як вона? Я крем думаю купити.
    Маю ще на разі Віші Ідеалія, і шось ніякого сяяння шкіри не відбулося. ( А рекламують огого як). Яка була, така і є.
    Два дні мастила обличчя дитячим кремом з пантенолом, Домашній доктор чи шось таке,шкіра мені приємніша на дотик.
    І будь мудрий.

17. kraplynka

kraplynka реалістка

Як варіант - у того крему є різновиди для комбінованої і сухої шкіри - переконайтеся, що вибрали добрий для вашого типу шкіри. Може бути, що вам потрібно крем інтенсивнішої зволожувальної чи живильної дії, або є потреба застосовувати 2 - один для сухих ділянок, інший - для Т-зони. З кремами так завжди - тре "свій" шукати - можливо Ідеалія вам насправді не підійшов.

18. Supernatural

Я колись мала їхній шампунь. який потім успішно викинула, ні разу ним не скориставшись. Виявляється, що ця фірма використовує дуже небезпечний і заборонений консервант фомальдегід (відомий канцероген). Хоча й позиціонують себе як якісна аюрведична косметика на травах. Навіть на сайті їхньому знайшла колись, що вони планують відмовлятись від цього консерванту (тільки планують! А як взагалі таке можна додавати у товар?!). Більше нічого їхнього не хочеться купувати. В кремах "Віші" розчарувалась, мала для проблемної шкіри "Нормадерм" - то він скатувався на шкірі, від проблем взагалі не позбавив, недавно ще мала "Аквалія термаль", коли тип шкіри вже змінився - то забивав пори, провокував висип, лице блистіти починало. Не зрозуміло, що в "Віші" в складі ще є. До речі, нещодавно я тут хвалила тональний крем Віші "Нормадерм теінт", так от, і він мені перестав підходити, почав сушити шкіру біля носа, а на щоках і підборідді провокував запалення, підшкірний висип (хоча раніше такого не було), і його залишок я викинула, бо перевірила, коли ним не користуюсь, то все одразу ж проходить:girl_devil:. Тепер повернулась до старого доброго "Мейбелін аффінітон" і "Люмене" матуючого. І ще одне розчарування від "Віші", моя улюблена міцелярка почала сушити шкіру, особливо навколо очей, то тепер знімаю макіяж молочком "Гарньєр" з виноградним екстрактом:girl_spruce_up:, і все стало чудово, і колір обличчя, і недоліків не викликає, а "Віші" одиноко стоїть осторонь...

19. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

добре, що попередили.
    а хтось може порадити якийсь крем з такими характеристиками, як віші ідеалія, типу, що вирівнює тон і надаж сяяння. Може бути з мікрочасточками блискіток чи як то назвати.
    і ще давно не можу купити ів роше сухе масло моной, воно власне з таким блиском трошки, але не шиммер. Може є альтернатива?

20. iriwa

iriwa Особлива мама

Прикупила нині очищуючий пінний гель-крем Уріяж Ксемоз. Хтось мав таке? Вже звичайно пізно питати вражень, але все ж таки?