Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Ви все вірно написали. Коли читаєш відгук про якийсь косметичний засіб, важливо зрозуміти якому саме типу та стану шкіри підійшов. Тому моє питання було уточнюючим - бо у двох дописах liubomyra було зазначено зовсім різний тип шкіри. В мене особисто шкіра завжди комбінована, лиш влітку Т-зона стає жирнішою.

2. liubomyra

liubomyra New Member

Думаю, то є більш правильний варіант використання.
    На сайті описані результати для фокус групи 35-49 років. Мені навіть 30-ти нема, але на дрібні мімічні морщинки коректор не вплинув. Цікаво булор б прочитати враження, чи дає цей засіб якийсь результат після 40 років?

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене такий пробник від Ланком був декількм разів. Теж схильна думати, що він пори забиває. А ще обличчя після нього липке, непереношу такого. Може дійсно для тих, кому за 50 ця сироватка більше підійде.

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчатонька, трохи офф-топ, але ...

5. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, порекомендуйте будь ласка хороший санскрін на весну-літо для личка.
    Маю жирну шкіру, тому потрібно, щоб був не дуже важкий і жирний, і наносився без білих розводів, щоб шкіра під ним дихала.
    Ніколи раніше особливо такими кремами не користувалась, але косметолог сказала, що обовязково потрібно на них звернути увагу. Вона мені дала один на пробу, але він мені щось не дуже... залишає білі розводи і дуже він густий.

6. Charmel

Charmel Well-Known Member

Вибирайте флюїд а не крем. Креми вам всі будуть вязкі. А флюїд якраз відповідає вашим вимогам, легкий і зволожуючий. Вони і як догляд і як захист.

7. Mazerati

Я живу в дуууже сонячному кліматі, тому використовую спф 40 щодня. Беру від кларанс. В них є простий, а є з тоном. Дуже класна річ. Рідка консистенція.
    А взагалі необов'язково санскріном користуватись окремо, бо зараз багато денних кремів, тональних, бб кремів, пудр вже містять захист від сонця. Треба дивитись спф фактор на упаковці.

8. Ellelia

Ellelia Вереснева

а можете якийсь порекомендувати?
    а догляд, це тобто можна його і під пудру використовувати чи ні?

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

http://kosmetista.ru/blog/otzivi/37145.html це такий?

9. Mazerati

10. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Мала б можливість, то користувалися б лише люксом, а так збірна солянка:girl_haha: люблю п'ятірку від Діор, але іх варто носити з базою. Люблю Артдеко. У них гарні промо і якісний товар. Маю румяна і бронзер. Дуже задоволена! Ніколи не думала, що буду користуватися Буржуа, якось прохолодно до неі ставилася. А тепер без туші і тоналки не обходжуся. Користувалася деякими продуктами m.a.c., але тоналки дуже западала у пори і підкреслювала зморшки:sad: навіть з базою було те саме:girl_cray: мій маст хев - розмова вода з Криму. Взагалі кримська косметика хороша і повністю конкуретноспроможна на ринку. Планувала замовити собі багато чого, але з цими подіями відчуваю, що мої плани накрилися мідним тазом:girl_cray: Стосовно міцелярки. Користуюся Лореалівською. Досит непогана. Купила ще окрему для очей і губ. Також напогана, але олівець і туш від Буржуа тяжко змиває. Хоча мені інколи здається, що Буржуа нічим не візьмеш:girl_haha:

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Я люблю рум'янка і тіні моно від Буржуа, а брала помади то так собі, трохи мені засухі. І взяла від Буржуа коректор то теж не особливо вразив..
    А от в помади від МаксФактор я закохалася (ті що в золотому корпусі) і олівці для губ добрі.

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мала таку, і вона мені зовсім не підійшла - дратував запах, а головне, обличчя якесь липкувате було після неї і пори забивала, і жирний блиск навіть зявлявся. Напевно ефірна олія в ній не підійшла.
    В мене туш Буржуа без жодних зусиль змиває міцелярка "Віші" чи спеціальний засіб від "Гарньєр"
    Цікавлять відгуки про тональний Буржуа Bourjois 123 Perfect[​IMG] Читала багато хороших відгуків про нього, що добре лягає, не помітний, якість як в люксівських. Хтось може користувався - які враження, для якої шкіри він підійде (чи універсальний)?

13. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

У Буржуа в принципі усі тоналки добрі. В принципі усі вони підходять для усі типів шкіри. У мене комбінована шкіра, зимою суха. Тоналка лягала добре і тоді, і тоді. Дякую за наводку стосовно Віши! До речі, Розова вода є декількох виробників. Саме Кримська роза трохи краща, бо від Царства ароматів мені також не підійшла.

Помади Максфактор у золоті дійсно супер! А от Буржуа помади мені губи сушать...

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Дівчата, чи може хто порадити помаду-бальзам. Повинна гарно зволожувати. Створювати такий нібито ефект вологих губ.
    Дуже мені сподобалась Dior. Отака

Але вона дуууже швидко закінчується. При часому користуванні за місяць її не стало. А коштує майже 500 грн... Шукаю дешевшу альтернативу:)

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ну і ціна за таке :khomyak: Спробуйте помади від Color me, але саме "Lady Marmelade" Couture Collection, там є гарні відтінки, не обтяжують як помада, вони добре зволожують, і надають гарний блиск. Мала 3 відтінки, то задоволена, і не закінчуються так швидко. Інші їх помади не сподобались (хіба блиск Baby Doll Lips, та його вже не будуть виробляти, там були гарні відтінки).

16. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

закохалась в цей гель-лак
    я взагалі-то терпіти не можу гліттерів і т.п. але цей мені сподобався, окрім вигляду, ще й тим, що стійкіший за звичайний емалевий гель-лак, а знімається, на диво, краще.

і ше зацінила ремувер від Nila. я зазвичай обрізаю все начисто, тому не спец по ремуверах. CND мені нічого не чистив. цей почистив, не довелось обрізати нічого, і не висушив шкіру.
    п.с.. хоча ,якшо спробувати ше якісь ремувери, то може вони були б ше ліпші.

17. Mazerati

Хі-хі, не дочитавши до кінця, хотіла порадити тобі Dior lip maximizer :))) але то блиск. З дешевшого не знаю, бо не користуюсь практично нічим для губ. Хіба тим блиском деколи. Але, думаю, що в лореаль щось точно має бути.

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

спробуйте від Мейбелін.
    Помада-блеск MAYBELLINE Color wisper
    Гарно зволожує і дає такий ефект, як Ви і хочете, і ціна дуже хороша.

Також помадки Місс Пупа можна спробувати, хороша якість і кольорів багато.

і ці також пораджу. Дуже класні. Був один улюблений відттінок, який зняли з виробництва, так шкода. Хороші дуже.

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А де в нас можна купити косметику Пупа?
    Вже мені таку радила коліжанка, але вона її собі в Італії купувала.

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

От і я впринципі не користувалась толком нічим, але відколи купила цю діорівську, то користувалась практично щодня. Така вона легка, не липка, просто бальзам, але блистить класно. І без глітерів, що важливо мені.
    Ну але ціна мені зависока, бо за місяць її не стало(((

Останнє редагування: 19 Березень 2014
  20. kati

kati Well-Known Member

на півд. в ТЦ Європа

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

Мій фаворит для губ на сьогодні оцей корейський блиск-тінт,
    Маю такий світло рожевий( він якраз дає ледь помітну рожевинку і вологість)

другий взяла яскраво червоний( він на губах не червоний, а такий сочно-малиновий, дуже класний)