Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Маю рожеву міцелярку від Гарньє, на етикетці вказано, що засіб не потребує змивання. Цікаво, як же все-таки правильно?

2. Charmel

Charmel Well-Known Member

А правильно так, як вам подобається:)
    Одні міцелярку змивають, інші - ні.
    Я не змиваю, я взагалі звикла слідувати інструкціям по використанню, чого і вам раджу:)

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я взагалі тільки отут в темі взнала, що міцелярку треба змивати.. Я в житті не змивала, та й тоніки не змивала.. Тим більше, що я після того крем наношу

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я змиваю все. Маю такий бздур. Тому тоніками навіть не пробую користуватися:girl_wink:

5. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я вже декілька днів змиваю макіяж міцеляркою, і не вмиваюсь по тому. Ставлю такий собі експеримент) і тепер маю невеличкі висипання на шкірі. Так що мені підходить така схема: міцелярка-вмивалка-тонік-крем. То, певно, все індивідуально.

6. Vittoriya

поясніть мені , чим оце всьо нанесене на шкіру краще від просто міцелярка плюс крем??

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Особиста формула задоволення для шкри - в кожного своя:girl_wink:
    Я знімаю макіяж, вмиваюсь, кремчик і спати:girl_tender:

8. shparynka

Я до міцелярки відношусь просто як до засобу для зняття макіяжу. Тоніком користуюсь вже енну к-сть років, звикла вже. А що, так неправильно?

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Ну мушу я вмитись, мушу)))

9. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Може просто залежить від того хто для чого ту міцелярку використовує. Я ось наприклад нею протираю обличчя коли ходжу день без макіяжу, або лише з підфарбованими віями, тоді змиваю ремувером туш, а потім протираю все личко міцеляркою+крем. Коли ж використовую пудру, бб-крем, тоді вже в мене повне очищення з олійкою, вмивалкою. Коли пробувала міцеляркою змивати макіяж - то в мене не було відчуття чистоти на обличчі, тому ще вмивалась. Але то і від самого засобу залежить, бо я поки не маю з чим порівняти, маю тільки міцелярку від ІвРоше.

10. Vittoriya

та просто багато всього, міцелярка вона по суті заміняє тонік. Два рази на лице непотрібно наносите хімію.
    Мій спосіб від макіяжу, то спочатку вмивалка, так найкраще змивається найважчий бруд, а потому міцелярка, раніше був тонік, я чергую.

11. shparynka

Ну так, але ж тоніком макіяж Ви не будете змивати, правильно? Вам міцелярка замінює тонік, та й все.

12. Latane

Latane Well-Known Member

завжди думала, що міцелярка очищує шкіру, а тонік тонізує шкіру, звужує пори. Тонік може замінити хіба термальна вода.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Для мене міцелярка - це лише засіб для зняття макіяжу. Змиваю туш міцеляркою, вмиваюсь, а тоді тонізую шкіру тоніком і наношу крем.

14. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

О, люди, розкажіть мені, дерьовні, як треба знімати туш?
    Ну я колись пробувала засобами всякими, але вона розмазується ж.
    Тому зараз я (не ржати!) мочу пальці водою, мочу вії і отак пальцями-водою змиваю, тіпа зтягую.
    Ну а потім вже засіб на ватний диск і витираю що трішки розмазалося, чи олівець-тіні якщо є.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Тоніком після вмивання обов'язково користуюся, він відновлює природній ph баланс шкіри (кислотність), нейтралізує дію жорсткої і хлорованої води, а також засобу для вмивання (мильного), готує шкіру до нанесення крему. Але важливо правильно підібрати тонік, щоб не було відчуття стянутості, чи навпаки плівки.

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

А яку марку можеш порадити? Бо раніше не користувалась, лише раз чи два, а зараз вже не користуюсь.мала колись лореаль. А що зараз добре?

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я колись мала різні аптечні тоніки (ля рош і тд), але часто там є спирт в складі, тому зараз перейшла на корейські тонери, їх можна наносити без пафів, просто влити в долоню кілька крапель, і на обличчя нанести масажними лініями (так економніше). Зараз маю Skinfood watery berry toner.
    Але після тоніка там ще є кілька кроків перед кремом - емульсія, серум.. Це для мене чесно забагато, вже скільки разів замовляю серум, і кожного разу він мені зажирний, просто не вбирається і все. Хіба на ніч використовую.

18. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я користуюся трояндовою водою від Аромаінтер- файно тонізує шкіру, не містить спирту, зручно, що зараз вони її роблять в спреї, так економніше використовувати + є великі банки запаски . Класно ще тим що трояндова вода гарно знімає втому очей, то як маю трошки часу розпилюю на ватний диск і роблю собі такий релакс для очей.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я беру на спонжик міцелярку (щедро, але не так, щоб аж капала), прикладаю на закриту повіку, ніжко притискаю і тримаю секунд 15-20. А потім легкими і звичними для себе рухами стираю туш, підводку, тіні. Якщо не впевнена, чи тобі та міцелярка треба, то можу відлити своєї Гарнієр:)

20. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я бачила як візажисти змивають з очей косметику. Берете ватний диск, складений навпіл і кладете його на нижню повіку під вії. Закриваєте око, притискаєте трохи зверху ватним диском із засобом для демакіяжу, щоб туш розмокла, і обережно витираєте. Тоді вся туш залишається на ваті, а око без темних розводів.