Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

а яка у вас фірма?

2. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Bare Minerals

Sent from my iPad using Tapatalk

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Щодо youngblood, то ця пудра не така Як інші. Вона вже містить в собі праймер, має досить сильне покриття. На шкірі не виглядає матовою. Не знаю як пояснити. В неї консистенція наче кремова стає після нанесення і личко як відполіроване.

4. Paradise

Paradise New Member

Ви мене заінтригували, а де її можна купити крім амазону?

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

купила сьогодні, але не дитячий, а дорослий.

Веледу відкинула, бо по відгуках має сильний запах, а я не люблю.
    Цей урьяжівський (білий тюб) без запаху, жирний, але не густий, такий наче містить олійку, приємно наноситься. Буду тестити, надіюсь виправдає сподівання, бо мої щоки в шоці від такої вітряно-морозної зими :girl_mad:

6. Popi

Popi Well-Known Member

7. Mazerati

Ця пудра, що йде за лінком кремова. А в мене розсипчаста. Колір: barely beige. Ось сфотографувала упаковку:
    Тут і склад видно. Хто розуміється, цікаво б почути вашу думку, бо я не шарю в тих всіх складниках.

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

От тут власне є той Бісмут Оксихлорид...

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

Чего не должно быть в минеральной косметике
    http://mineralmakeup.narod.ru/about_ingredients.html

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Ось склад ще одної "мінеральної" пудри: BARE ESCENTUALS (i.d. bare minerals): Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Bismuth Oxychloride, Mica, Iron Oxides

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

ще тут є

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

випрбувала новий BB-крем. корея.
    Color change BB cream, SPF 25 від Welcos.
    супер. лягає рівнесенько, колір підбирає миттєво, матуючий ефект.пудри вже не наносила. не рідкий, але й не густий. я задоволена!
    п.с. на картинці над тюбиками видно, як він міняє колір

10. Ellelia

Ellelia Вереснева

І я саме за таким сьогодні йшла, для дорослої шкіри. Був тестер в аптеці, спробувала, то досить жирний, але самий легший з колд-кремів, тих між якими я вибирала. Для моєї комбінованої зараз шкіри не підходить, мене відрадили брати. Кажуть, що попливе...
    І взяла я просто заспокійливий крем теж від Урьяж. От тільки буду пробувати, надіюсь залишусь задоволена.

11. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Зараз користуюсь кремами Biotherm
    Ось такий нічний гель
    Купила, бо в дьюті фрі ціна на нього була дуже приємна) це гель, і наскільки я правильно зрозуміла інструкцію наносити масажними рухами. Впитується не миттєво, але після нього шкіра гладенька і дуже приємна на дотик
    І такий денний крем
    Хотілось би, щоб швидше впитувався, бо не можу зразу макіяж продовжувати, треба чекати, але зі своєю задачею зволожувати добре справляється
    І про основи.
    Захотілось мені чогось гарного і чарівного. Купила метеоритну основу від Guerline
    Як каже мій чоловік, що то дуже вдалий маркетинговий хід, напевно важко знайти дівчину, яка спокійно буде дивитись на ті метеорити і не захоче спробувати іх. Не можу сказати, що я одразу перетворилась на красуню, не можу описати чим саме вони подобаються, але такий непомітний блиск вони дають, дуже непомітний, як здоровий колір обличчя. Для денного макіяжа ок. Напевно колись ще самі метеорити куплю.
    І дуже мені хвалили основу від Smashbox
    Оцінка ій 5 з 5. Шкіра після неі стає гладенька, як шовкова.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

правду каже, я повелася і

вони мене розчарували...

13. zetta

zetta Well-Known Member

А я ті метиорити спробувала в тестері і так не зрозуміла вчому іх метеоризм .

Останнє редагування: 1 Лютий 2014
  14. Orman

Orman Модератор-бомба

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

ги...дивлячись що перед тим з'їсти)

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я роки два тому мала мініатюрну версію тих метеоритів. Але у формі пудри кульками. Теж не зрозуміла їхнього ефекту.
    Надто мені обличчя блистіло від них. Я люблю більш матовий макіяж. Навіть рум'яна не купую ніколи з блискітками, чи перламутром.
    Мала одного разу пудру з такими часточками блискучими. То все мені щось не так і не те було. Так і не приловчилась.

17. zetta

zetta Well-Known Member

18. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

теж задивлялась на цю основу, але передумала, оскільки маю сухі метеорити і не можу сказати, що задоволена ними.

А мені, навпаки, замало блиску)))

19. lawyer

lawyer Member

Стукнуло мені 25:) і думаю, пора починати користуватися кремами для обличчя. Саме так, ніколи ще ними на постійній основі не користувалась:girl_cool:. Шкіра в мене безпроблемна, просто потребую щоденного догляду. Що порадите?;)

20. Mazerati

Раджу марку Clarins, якісна французька косметика. Класика, так би мовити.