Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Сама не пробувала колд-крем, але хотіла придбати, тому теж читала/питала відгуки. Після того найбільш схиляюся до Уряжівського дитячого колд-крему [​IMG] - і в цій темці його хвалили, і на айрекоменді багато позитивних відгуків. Ну і оскільки дитячий роблять з розрахунку на ніжну шкіру, відповідно він мав би мати структуру, яка дорослим тим більше підходила б :) Нам вже неактуально - маю мазь Бепантен, вичитала, що її можна використовувати як колд-крем (але то тільки малій, бо має таку масну структуру, що обличчя блищить :))

2. Krosha

Krosha Well-Known Member

Купила малій на зиму Веледу, бо в неї щічки на холод реагують.
    Сама пробувала, але так само ефект як від Бебантену - дуже жирний крем, тому для дорослих напевно він не годиться (хіба для прогулянки з дитиною біля дому).

3. Latane

Latane Well-Known Member

Вже другий рік зимою користуюся кремом Ойлатум, наношу вбиваючими рухами - пори мені не забиває, макіяж поводиться на ньому нормально. Його нам колись порадила педіатр, коли у доні була дуууже суха шкіра [​IMG]

4. Paradise

Paradise New Member

Якою маркою мінеральної косметики користуєтесь, порадьте щось перевірене,мене цікавить саме американська?

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

моя коліжанка дерматолог завжди мені говорить-дитячий крем для дітей-там інша структура, товщина шкіри і сама шкіра геть інша, у дорослих шкіра грубша, по-іншому працюють залози,пори тому і придумали для діток і для нас різну косметику..це вона мене так за кристування дитячими кремами для лиця сварила..і виявилась права, почала користуватися дорослою кометикою шкіра стала геть іншою...тепер розумію дитяча навіть хороша і якісна косметика для дітей а не для мене ІМХО, але то як кому підходить

6. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Я купила не так давно Bare Minerals. Вибирала за відгуками, перечитала купу на сефорі. Купила starter kit, туди входить оригінальна пудра, матуюча пудра, консилер, вуаль і warmth (не знаю як то буде по-нашому :) ), а також щіточки, кілька тестерів, косметичка. Задоволена.

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Пудра youngblood - найкраще з того, що пробувала.

8. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Jane Iredale Amazing Base SPF 20 - дуже сподобалася.

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Любителі мінералів не хвалять ту косметику. То не є суто мінерали.
    А
    , якщо не помиляюсь, містить вісмут оксихлорид, який забиває пори.

10. Iablinska

Цікаво, а я навпаки, помітила покращення стану шкіри (в мене проблемна), відколи користуюсь, не вискочило жодного прищика.

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Подивилась склад - на пудрі і в консилері його нема, а от в warmth таки присутній.

11. preciosa

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

там і силікони є і взагалі кажуть, що не варта тих грошей.

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Якщо брати мінеральні основи (пудри), то я користуюсь Lucy Minerals, Meow Cosmetics, The All Natural Face, Alima Pure. Це суто мінерали. Ще швидше користувалась Моnave.

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Кажуть, що PUR ще класна, але я особисто не пробувала

13. kraplynka

kraplynka реалістка

Згодна, я й не користуюся (хіба тими засобами, де пише, що підходять і дорослим, і дітям :). Саме той колд крем дитячий Уряжівський хвалять, що добре шкірою дорослих сприймається. Якщо сильно "закопатися" в поняття кольд крему, то є думки, що мінеральні олії, що є основою таких кремів, не є добре для шкіри. Так що тут справді кожен для себе має визначити чим користуватися. В ідеалі добре дістати десь тестер, чи спробувати у знайомих :)

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

В синочка дуже обморозились щічки, позавчора купили колд крем Урьяж, як і все цієї фірми-він чудовий, шкіра перестала лущитись, консистенції приємна, швидко впитується, запах нейтральний. Чоловіка не реально змусити нанести крем на обличчя, але сьогодні мав такий потрісканий лоб, що сам просив щось зробити, намастила йому обличчя ( дуже обвітрене ну так що шкіра лущиться) щойно запитала як йому, каже, що супер, тому і з дорослою шкірою справляється. Колись мала пробник веледи то мені і запах не подобався і сам крем дуже жирний і не приємний був

15. Talya

Talya Well-Known Member

якщо маєте в наявності, то можете траумелем мастити на ніч. ми також мали в 2 рочки обморожені щоки. були такі червоні плямки ще довго. але траумель допоміг.
    ось допис

16. Ellelia

Ellelia Вереснева

А Мустеллу колд-крем ніхто ще не пробував?
    Бо не знаю взяти краще Урьяж чи Мустеллу :girl_in_dreams:, на неї теж багато хороших відгуків. Бо всі інші вже автоматично відпали))
    От сьогодні вже хотіла купити La Roche-Posay Nutritic Intense Riche, бо сказали, що такий самий по функціях, як колд-крем
    велика 50 гр баночка, ціна - 200 грн. В аптеці був тестер цього крему, по текстурі дуже приємний і наче б то не жирний зовсім, але то все треба розпробувати хоча би 2 рази. В меншому обьємі не було, тому так і не купила і добре зробила. Почитала відгуки про нього, так більшість негативних.
    Як я зрозуміла, він підходить тільки для дуже дуже сухої, атопічної шкіри. Тому хто такий шукає, то варто спробувати.
    Хіба можливо хтось такий вже має і користується ним при комб/жирній шкірі, то залиште відгук, бо на лиці його так і не спробувала.:girl_in_dreams:

17. Paradise

Paradise New Member

Дівчата, а ці пудри при нанесенні відразу дають колір, бо я користувалася Everyday Minerals, Lucy Minerals-то вони проявляли колір на шкірі через деякий час , що дуже незручно для нанесення...

18. preciosa

мені Люся одразу така, яка є... Дехто пише, що основа окислюється і потім колір темніє, але в мене такого не було...

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Через 15 хв основа так би мовити садиться, бо виходить жир (якщо звісно шкіра жирна), дехто одразу після нанесення пшикає на обличчя термалкою або вологими руками прихлопує, але я так не роблю, мені щось так не подобається...

19. Iablinska

Моя не міняє колір, така яка зразу по нанесенні, така і через кілька годин. То моя перша мінеральна косметика, тому не маю з чим порівняти.

20. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

скиньте лінк на той крем, бо шось не можу знайти.
    Власне зайшла в цю гілку за порадою, який то крем взяти собі, бо лице дуже важко переносить мороз. Таке враження, шо сідається, таке як пожмакане.

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Знайшла, думаю взяти, бо шкода лиця. почитала відгуки, надіюся підійде.