Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

а хто бачив де продають косметику Arad? цікавлять креми денний і нічний, у Сільпо вже нема, а де ще є не знаю, тільки знайшла підходящий крем як він зник(

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата порадьте добрий крем для ділянки навколо очей

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я планувала знов собі купити Урьяж пептиліс, але послухаю може хтось щось краще порадить

4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Денний? Нічний? На яку дію? ) Цінова категорія? ) Ефективність? )

5. vchitelka

vchitelka New Member

З-поміж багатьох засобів обрала OHUI Cell Power No.1 Eye Cream (корейська косметика). Дешевий, легкий, потрібно малесеньку краплинку, гіпоалергенний (для мене надзвичайно важливо).

6. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Дівчата, а порадьте якийсь хороший крем для рук. Зимою від води шкіра дуже пересихає, можуть навіть з*являтись тріщинки на руках . На ніч використовую Локобейз Ріпеа, але він дуже масний і "тяжкий", довго всмоктується, тому на день хочу щось легше, Physiogel щось мені вже не дуже подобається. Може щось підкажете?

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а що про нього скажете? Які плюси-мінуси з вашого досвіду користування?

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я довго користуюся аптечним доліва з оливковим маслом (близько 60 грн), подобається якраз те, що дуже гарно вбирається шкірою, немає ні плівки силіконової, ні масного відчуття на руках. Живильний крем, чудово усуває сухість шкіри.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мені дууже подобається і колись мене врятував взимку крем Nuxe Reve de Miel, обморозила руки, так лущитися почали і буквально за день два з цим кремом руки стали гладенькі і м'які

10. Gentle

Gentle Well-Known Member

Мені на зиму дуже подобається Garnier ось такий
    Мамі то тільки він дає результат, в неї часто тріщини на пальцях.
    І ще задоволена Нівеєю - такий звичайний в синій жестяній банці. Але мій привезений з Франції; набагато кращий ніж навіть польський.

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я рятувала чоловікові руки (в нього якась патологічна сухість взимку, у мене ніколи такого не буває, слава Богу) саме тією нівеєю. Купувала в нас, але на лотках з німецькими товарами. Але цей крем якраз більше на ніч, я б сказала, бо він не дуже легкий, як для денного.

12. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

От власне , що він не дуже легкий, маю Florena, також в жестяній банці, непогана, але масна і щось не те. Nivea і справді краща.
    О, а про цю серію я геть забула, також колись мала.
    А який він по текстурі? не буде дуже жирним?
    Щось в мене не склалася любов з Garnier . Але цього ще не випробовувала.

Дякую всім за поради! :girl_curtsey:

Останнє редагування: 10 Грудень 2013
  13. Vittoriya

Nuxe власне тим мені і подобається найбільше, що він не є жирним, дуже добре впитується і не лишає на руках плівки, а просто робит їх м'якими. Для мене то важливо, купа кремів мені не підійшло саме через відчуття після на нанесення, я ж на скрипці граю

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

тут
    щодо крему для рук то нагадаю про свого рятівника
    тут писала
    користуюсь тільки наніч, протягом дня рідко, бо забуваю і ніяк не вироблю в себе тієї звички, і руки дуже часто мию (((

15. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

користуюсь ось таким. треба мало, гарно зволожує. надовго зволожує. нема жирної плівки.

16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Дуже рідко користуюсь кремами, але думаю треба з чогось починати, шкіра у мене не суха, не шолушиться навіть зимою,але якось нема свіжого вигляду. Порадьте крем , на який би звернути увагу, бо зовсім не розуміюсь в них. А ще , не люблю сильно масного ефекту.

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

Маю на увазі крем для лиця.

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Порадьте якусь хорошу пресовану пудру. Розглядаю зараз Dior Nude. В когось є така? Може знаєте щось краще?

18. Vittoriya

я маю Diorskin Forever Compact powder, то мені наразі дуже і дуже подобається. Так як я люблю-дуже легка, гарно лягає і ніби зливається зі шкірою, але водночас недоліки трохи ховає і матує гарно.

19. Ellelia

Ellelia Вереснева

Не знаю чи в цю тему пишу, якщо ні, то перенесіть будь ласка.

Дівчата, порадьте будь ласка хорошу гігієнічну помаду або бальзам для губ. Нема вже ради з тими сухими, потрісканими губами... неможливо нормально нанести помаду. Хочеться найти щось справді хороше, щоб помадка добре їх зволожувала, помякшувала.
    Найкраще для мене наразі це Нюкс и Кармекс, але хочется ще кращих:girl_smile:

20. kraplynka

kraplynka реалістка

Цих не пробувала, раніше найкращий з масмаркету була для мене Нівея :) Але зараз придбала на форумі помадку Біодерма атодерм - фактично для малої, але мої губи кілька разів обвітрювалися, то вона дуже допомагала. Фактично якщо наніч нанесла, то зранку вже й сліду сухості і незначних тріщинок не було.