Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

я помадами не користуюсь, тобто дуууже рідко, але мала захцянку знайти свою ідеальну червону помаду
    і знайшла- bobbi brown lip color rouge a levres red 10
    а колись користувалась фаберлік, мама досі купує їхні помади

2. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Я теж помадами не користуюсь, порадьте мені ідеальний блиск :) Бажано за прийнятною ціною

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Для мене ідеальний - Art Deco ось такий. Він не дуже стійкий, але губки від нього не липнуть і гарно зволожені.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, а хтось користувався чимось від "Имидж"?

5. agatha

agatha Member

Теж дуже люблю цю фірму. А де купляєте? В Брокарі останнім часом ціни на голову не налазять.

6. iriwa

iriwa Особлива мама

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Купила грецькі (позиціонуються як натуральні) крем унд бальзам для губ. Хотіла крем для зими, але коли нанесла, зрозуміла, що буде для нормальної шкіри) Бальзам прекрасний, а от крем такий термоядерно восковий), що... звикаю)

8. Ellelia

Ellelia Вереснева

Ви часом не в Магнусі брали? Там недавно появилась ця косметика, теж дивилась.. хотіла щось спробувати, але ще не купляла. Багато чого є, мене креми зацікавили особливо.

9. Finya

Так. Я купувала шампунь і бальзам Апівіта, тепер вирішила спробувати іншої марки, маю сантимент до Греції) В принципі, сподобалось. Крем ну дуже довго не всотується, жирний і не пластичний, але списую це на натуральність компонентів) А гігієнічна помада ідеальна.

10. Ellelia

Ellelia Вереснева

а я з Апівіти мала крем і сиворотку для обличчя - була задоволена, особливо сивороткою)) тепер треба спробувати шампунь і бальзам, а Ви для якого типу волосся брали?

це зволожуючий?

11. Finya

Для сухого.
    Крем живильний. Для дуже сухої шкіри, думаю. В мене він близько години на шкірі) Але, може, щось в цьому є) Вже майже звикла.

12. zetta

zetta Well-Known Member

preciosa , отже спробувала я аргановий шампунь . Волосся пружне, як шовк, лупи не спостерігаю .

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я теж купила шампунь і бальзам апівіти. Шампунь для жирних коренів і сухих кінчиків, а бальзам універсальний зволожуючий. Дуже подобоється :girl_yes2:.

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

[​IMG] маю зараз таку туш Helena Rubinstein. видовжує за одним разом. не треба довго промальовувати. не осипається.
    змиваю отакою змивкою. дуже класна. двофазна. не треба довго терти очі. не щипає + шкіра пом"якшена олійкою
    п.с.. правда змивка не економна. але туш нормально змивається і звичайними демакіяжними салфетками.

15. kraplynka

kraplynka реалістка

Порадьте живильний крем на холодну пору року для комбінованої шкіри вартістю в межах 100-150 грн.

16. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Маю з новинок дві помади таких кольорів:

і на руці:

і обидві - то повне розчарування для мене. Дольче-Габана купувала вперше, а от Лореаль брала сміливо, бо мала їх помади в золотому упакуванні і була впенена, що по якості будуть однаковими. Ці помади швидше я б назвала бальзамами для губ. На губах кольори і близько не передаються, стають напівпрозорими і зовсім не стійкі. Вихід з положення я знайшла, звичайно, наношу їх на тонак, щоб не викидати. Але більше не куплю(((

17. kati

kati Well-Known Member

дуже гарний колір! ви у нас купували ?

18. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

так, в Саламандері (Південний).

19. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, принаймні напишіть якими ви кремами користуєтеся взимку?

20. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я ніяким. Лише на ніч користуюсь жирнішим кремом хенд-мейд, який створила для мене Айлатан)