Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Я в них купую АртДеко, Пупу, Лореаль. Косметика оригінальна (все пробивала по штрих-кодах) і по більш-менш нормальній ціні. Парфуми я там не брала.

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Порадьте мені якусь ідеальну помаду - щоб зволожувала, не підкреслювала сухості і щоб колір відповідав заявленому:girl_crazy:

2. kati

kati Well-Known Member

Мені подобаються інглот-велика палітра, без різкого запаху,нелипка, прийнятна ціна
    З дорожчих маю YSL-на зиму безподобна,в міру жирна,гарно лягає.

3. Kayla

Kayla Well-Known Member

класні помади Люмене. зараз акція в Ватсонс. ще мені подобаються Vipera польські, купувала собі дико-червону в кіоску на Патона за 30 гривень.

4. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

купую в Іміджі декоративну косметику, то проблем ніби не було ніколи. Завжди користуюсь тушшю Макс Фактор 2000, то там завжди була гарної якості.
    А от з парфумами їхніми - був конфуз. Чоловік мені подарував парфуми (перед тим мала такі ж з Дюті фрі), то запах тримався дуже недовго, до 2 год, правда, потім просто переставав пахнути, не змінюючи запаху. І до того ж на флаконі стерлась 1 буква від назви(( Вийшов Versac :girl_crazy: До речі, всі коди і штрихкод були ок - як книжка пише..
    Ну але зрештою, може мені не пощастило і це був такий випадок, хоча тепер сама там не куплю і іншим не пораджу собі таке там купувати..
    Ось такий Версас був)

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Точно підробка, маю такий Версас :D , куплений ін Італі, то всі букви на місці, пробувала шкрябати-:girl_nea:

6. Ellelia

Ellelia Вереснева

купувала, все було чудової якості. Парфуми теж брала, стійкість хороша, нарікань немає. Кожного місяця акції на певні парфуми, і досить нормлаьні знижки. Коліжанки теж беруть... наразі все ок. Особливо мені подобається, як підбирає парфуми в універмазі Львів мужчина-консультант... чудово! Відразу пропонує те, що Ви описали... попадає в точку. Ще досить хороша дівчинка світленька на вул. Шевській, така спокійна, уважна і приємна. На Сихові в Вамі чудові дівчатка, пропонують завжди щось хороше, терпеливі до покупців, приємно у них купувати. А от в ІнтерСіті, що на пр Чорновола, мені зовсім не подобаютьяс консультанти... жахливі, завжди без настрою і якщо тобі щось не підійшло - то все... кінець світу. Також не подобаються дівчата в Вамі на Науковій, нічого зовсім не можуть розказати про аромат... я сама більше від них розкажу.

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

мені подобаються Міс Пупа. Вони як бальзам і помада в одному. Люблю такі текстури. І палітра там не маленька.

8. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Найбільше по всім параметрам мені подобаються помади Mary Kay, також з бюджетних ще можу порекомендувати Loreal та Inglot.

9. kraplynka

kraplynka реалістка

Мені Мері Кей тільки їх блиски підходили, помади чому засухі мені.
    Подобаються і постійно купую помади Лореаль, Мейбелін, і пару років тому мала Isa-Dora (з Броку), то дуже подобалася-власне по жирності і відтінки суперові, насичені. Inglot, Maxfactor не пробувала.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Брала колись (десь два роки тому) там пудру МаксФактор і туш Люміне постійно, то якість була суттєво краща, аніж в інших магазинах. Думаю там вся продукція хороша.

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Estée Lauder :girl_in_love:
    отакі
    гарний блиск (не перламутровий), насичені кольори, і там є ідеальний рожевий :girl_haha:

12. UnLikE

UnLikE Фотограф

Я регулярно ходжу до дерматолога, і раніше користувалась тоналкою від maybelline, але вона сказала, що для моєї шкіри це категорично заборонено... в кінг кросі купила розсипчасту пудру (її можна) фірми inglot, мені дуже вона подобається, правда закінчується швидко :sad:

13. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

теж таку мала. сливового кольору. дуже добра була. особливо файна текстура: не надто жирна, але і не сушить губи + добра стійкість

14. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

+ 100%. Це марка ідеальних тональних засобів та помад(кольори надзвичайні , а текстура шовкова, є глянц, є матові, є з блиском..... Це фішка Estée Lauder. А от туші у них все-таки програють іншим маркам.
    Маю зараз таку [​IMG]
    Ефект зволожених губ. На губах як нюдовий відтінок із легким натяком на корал.

15. Antivirus

Читала про ці помади багато позитивних відгуків на косметисті, але на фото, нанесені на губах помади, виглядали дещо прозорими. Чи так це насправді? Як довго тримаються?

гарний колір, відкрийте будь-ласка секрет, який саме?

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Звісно, це не секрет :) -Crystal Coral . Саме ця помада є помадою-блиском. Саме такий я люблю. Гарне зволоження,вологий ефект. Гарний аромат.
    Але якщо Ви хочете матові насичені помади цієї марки ,то варта дивитись на помади Estée Lauder з серії Signature.

17. Ellelia

Ellelia Вереснева

а які саме Інглот? Бо мала і я колись таку помаду, в чорному футлярі, то вона така суха... некомфортно було з нею, через пару год збиралась в одну полоску.

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

а назви не підкажете? :)

18. Antivirus

отакий дизайн

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Pure Color Crystal Lipstick, колір Rouge criystal 351
    Це мій ідеальний рожевий

Останнє редагування: 14 Листопад 2013
  20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Маю тіні Estée Lauder, то дуже файні. Тепер хочу ту ідеальну помаду:girl_in_love: