Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Міцеляркою здебільшого знімають макіяж. В мене є та славнозвісна від Біодерми. Чесно, не бачу в ній необхідності. Хіба як дуже чутливі очі, то може вона краща за звичайні змивки. Але я особисто шкодую, що купила велику банку.

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я косметику змиваю
    іноді просто перед нанесенням крему обличчя протираю

3. Дана

Дана Well-Known Member

Я користуюсь, вже досить тривалий час. Пробувала багацько всього- креми, пілінги, скатки, серуми, есенції, маски різні (о то моя любов на довго), і декоративку пробувала, зубні пасти, гель-алое(це маст хев для моєї сім'ї)

4. zetta

zetta Well-Known Member

моя теж, а ше як файно що пробники... купив за 2 грн +- , спробував, купив велику банку. Я сьогодні знову замовила купу всього... хочу до шампунів добратись і до тіла засобів.

5. Charmel

Charmel Well-Known Member

А де це ви пробники корейськоі косметики за 2 грн замовляєте?
    Мені теж стало треба:))

6. Дана

Дана Well-Known Member

Я починала своє знайомство з азіатською косметикою з тестерів, купувала чере з СП на тестеркореї, зараз купую повні версії на сасі під час гарних акцій, амазоні, ебеї але в основному закуповуюся на джимаркеті- тут самі адекватні ціни і вибір найширший.

7. zetta

zetta Well-Known Member

а я напряму вже замовила(колiжанка шаряща менi то оформила) з тестеркореi або як треба лише пробники то в сп.

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, я з таким питанням. Якось по кодах косметики в відповідній програмі (чи це просто база в неті) можна визначити, чи продукт оригінальний. А де можна таке побачити і зробити?

9. Charmel

Charmel Well-Known Member

Насамперед на зворотній стороні коробки подивіться на наявність коду партіі та штрих коду. Далі існують сайти, де можна ввести штрих код чи код товару і перевірити. Ось наприклад на цьому сайті я перевіряю термін придатності:
    http://http://makeup-review.com.ua/decoder.php

Але незважаючи на це, на сьогоднішній день головні відмінності оригіналу від фейку криються в зовнішньому вигляді упаковки продукту і самому продукті. І там важливі найменші деталі : відтінки кольорів, нахил та сила натиску шрифту, написання інструкцій, рівність наклейки місце розташування інформаціі і навіть вага.

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

12. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Теж начитавшись позитивних відгуків, вирішила придбати лотосову олійку, але спантеличив різкий неприємний запах... як насправді вона пахне?

в Брокарді 30мл - 405 грн.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ну мені дуже подобається, а чоловіку - ні. Тому я не берусь казати. Вам треба самим спробувати перед тим, як купляти. Тим більше то недешевий продукт.

14. gaikokudzin

gaikokudzin New Member

Хотіла запитати, чи хтось користувався чи чув про косметику японської фірми ISEHAN, або якусь іншу марку японського виробництва. І де у Львові її можна придбати?:girl_smile:

15. marife

marife Member

Порадьте крем під/навколо очей. Зявляються мімічні зморшки:girl_cray:
    І ще,як боротись з гусячою шкірою на руках (від ліктя і вище)? В когось є така прблема? Які засоби використовуєте?

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я б рекомендувала "Урьяж", там серія є така спеціальна від перших зморшок, багато гарних відгуків чула. Я саме в роздумах щоб купити "Урьяжівський" крем -випробувала пробники-суперзадоволена. Також сьогодні придбала базу під тіні "Інглот" до того мала від "Вівьєн сабо"-небо і земля в нанесенні і в тому як база лягає. Ставлю "Інглот" тверду десятку за дванадцятибальною, а "Вівьєн сабо" непогана, але не то.

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ніколи не могла її нормально з тої банки видлубати. При нанесенні нерівномірно розподілялась. Зараз взяла силіконову - натішитися не можу.

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ось така. Купувала на Південному. Ціна в районі 50грн. Дуже економна, має приємну текстуру, тіні лягають рівномірно.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, на базу під очі то спецом мають тіні лягати??? є щось таке для типу "природнього" макіяжу, просто вирівняти трошки колір.. в основному використовую тональну основу, але хочеться більш "правильною бути в тому плані:)