Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

ну так, може краще навесні, коли
    ?
    А ще додамо мій досвід пілінгу взимку і попри Ваше категоричне
    ні мені, ні десяткам жінок, серед яких мене ледь змогли записати, нічого крім очікуваного ефекту не сталось:girl_smile:

навіть в найкращі дні, коли шкіра "сюрпризів" не приносила - виглядало паскудно. Віддала сестрі - аналогічно. Сама задивлялась на
    , але мушу спершу попробувати, а потім купляти повний об'єм.

2. Insolence

Insolence Living The Dream

Не обов*язково олійкою, я змиваю Skin79 BB cleanser то є пінка, але і 2х фазна змивка теж нормально змиває.
    про змивання
    не скажу, бо "про мене" ББ від європейських виробників, це не що інше,як маркетинговий хід для продажу звичайного тонального крему.
    Під катом з опробуваних мною і дозамовлених ББ

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

5. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Купила таки ще один кремчик з цієї серії для користування "на ніч". Вибрала Ісеак: гідроматуюча емульсія.
    Перші враження: дуже легенька текстурка, приємно наносити, має ненав"язливий запах, гіпоалергенна
    А от як моя шкіра почуватиметься через кілька тижнів застосування цього комплексу, напишу пізніше.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

7. AilataN

AilataN жива

Пілінги взагалі можна робити цілорічно))
    Вони є різні, на літо- одні, на зиму інші. Під терміном зима розуміється період коли сонце не таке активне, а от термін "восени" трохи напрягає, це з якого і по яке? чи "весною", з якого по яке число?
    Мороз не враховується, бо працівники тяжких професій, змушені постійно ( по змінам, чи як там) перебувати на повітрі, на морозі, рідко йдуть робити пілінги в салонах ( вибачте за групування, але так є) В основному це - перебігся, в гіршому випадку до маршрутки , в кращому до машини, і просидіти в приміщенні сухому( пересушеному) весь день.

Кольд Крем. Гарна штука, якщо основа її складається не з парафіну, гліцерину і пропіленгліколю. І , зрештою, хотіла б я бачити, як замерзає на шкірі щось, будь-що. Т-ра тіла, між іншим 36.6, ніяка речовина не замерзне на поверхні шкіри, хіба якщо їй не допомогти чимось типу нафтовими парафінами, вазелінами ( що є теж синтетикою) і високими дозуваннями гліцерину. В іншому випадку це вже дія наднизьких температур і буде йтися про обмороження, а не про сухість/лущення/ чи якісь мілкі неприємності. Те саме , що накласти на шкіру харчову плівку і вийти на мороз, шкіра буде виконувати свої функції, але під плівочкою то робити складно, парниковий ефект створить відпарину на поверхні шкіри і мороз її гарно підхопить. В таких випадках краще хороше зволоження, яке втягнеться в шкіру, і не залишиться на поверхні, чим масляна плівка. НМД.

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

9. AilataN

AilataN жива

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

11. AilataN

AilataN жива

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

14. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата скажіть свою думку про таку косметику...

15. Raven

Raven Мама малятка

Чисто випадково потрапив мені до рук скраб-маска Dr. Sante. Суперва штука, для тих в кого часті гнійні подразнення. Ще докупила з тої серії собі молочко, денний крем, крем під очі і пінку для вмивання. Всім дуже задоволена і улюблену нівею спихнула сестрі. Для моєї комбінованої шкіри, поки що, це найкращі засоби. Використовую серію Cucumber Balance Control, правда запах специфічний, не кожному підійде.

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

я маю їхній тонік. Дійсно дуже класний, і не сушить шкіру, і не лишає плівки. Для жирної шкіри ідеально

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

на перших курсах мала їхнє молочко для зняття макіяжу - підходив ідеально. зараз бачу вони знову популярні :)

18. murawka

murawka New Member

Маю дві мініатюри від Кодалі: міцелярної води і крему для рук. Вода- це перший мій продукт такого типу для зняття мкіяжу, тому не маю з чим порівнювти. Вона гарно знімає мкіяж, не сушить і не подрзнює шкіру. Єдиний недолік- неекономна. За тиждень в мене десь грам 20-25 вже пішло.
    Крем для рук- то взаглі- шикрна річ. Мої руки в таку погоду спасає від сухості та шелушінь. Вони м'які та зволожені.А який запах.. нагадує шоколадну жуйку із серії Love is...
    Жаль, що ціна на це чудо 180 грн.

19. zetta

zetta Well-Known Member

вчора певно в останнє купила біотерм нічний. шось мене занесло на корейській косметиці... чекаю коли минуть новорічні свята і замовлю собі її з кореї, вже визначилась з серією, маркою.

20. troyandochka

troyandochka New Member

Я обожнюю усі крема Avene