Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

Те, що крем має якийсь там СПФ ще не говорить про його непідходящість для зими. Просто крем має певні складові ( н-д матуючі або захисні( оксид цинку, діоксид титану та інші, багато інших складових)) і виробник декларує про додаткові якості цього крему( треба ж бонусів набрати у споживача), про його фактор. На зиму СПФ також потрібен, наприклад після проходження процедур пілінгу, або при відпочинку в горах, або просто при сонячній і гарній зимовій днині, і взагалі де би тобула така смурна зима без сонця? а є люди з пігментацією, схильні до неї.

2. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Косметолог, до якої я ходжу, категорично заборонила взимку використовувати зволожуючий крем. Сказала уявити собі, як страждає шкіра, бо це ніби в клітинки шкіри налили води, і винесли їх на вітер, холод і мороз.
    Натомість взимку потрібно використовувати живильні або матуючі креми. Вони не сушать шкіру і водночас захищають її від впливу холоду і вітру.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я говорила власне про той крем-зволожуючий з СПФ захистом. Якщо взимку надвір зволожуючий крем не можна, то нащо йому мати в собі ті захисти? Якщо маститися ним вдома на ніч наприклад, для чого в ньому має бути якась лишня не потрібна хімія...? А те, що захист СПФ потрібний в кожну пору року, то ясно.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

а це ніхто не обговорює. обговорють ЗВОЛОЖЕННЯ перед виходом на мороз. бо питання стосувалося Колд Крему- а дана рекомендація -Гідрасн Оптималь -не доречна.

п.с. пілінги зимою не рекомендовані взагалі.

5. AilataN

AilataN жива

В мене, наприклад, інше відношення до зволоження взимку і до пілінгів також. Ну, то у мене))
    Я до того вела, що вона там є ізначально, а виробник декларує додатки , що ( в тому числі)є фільтрами ,як бонус))

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я читала, що сучасні зволожувальні креми можна наносити хоч зразу перед виходом на вулицю)) Не дуже сучасні:girl_smile: - за півгодини/годину до. Взимку. А що хто з косметологів говорить - аналогічно лікарі. Хто во что горазд.
    Якщо про себе, то наношу зволожувальний на ніч, жирний - зранку)

7. vitek

vitek Member

Маю зворотнє запитання: а коли тоді рекомендовані?

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

моя косметолог радить восени, після літнього сезону , коли сонце вже не яскраве, та навесні, коли ще не активне.

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

ну як сказати - моя косметолог рекомендувала саме зимою, бо сонце слабше, хоча крем з СПФ все-одно має бути як пост-догляд...якщо зробити пілінг восени або навесні, то величезна небезпека мати пігментацію, що мама-нє-горюй!

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а то ніц, що зимою мороз і шкіра має мати захисний шар, а пілінг робить шкіру дуууже вразливою...? Так, літом пілінг теж робити не добре, коли сонце дуже активне, але є весна і осінь.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

якраз цв цю пору року - сонце не активне.
    взимку, йде більше ураження. бо ще й сніг навколо відбиває.
    ви ніколи не бачили - загорілих лижників взимку?

навесні - соцне не активне. і тому і травневий відпочинок є для тих хто має проблеми зі здоровям і не може собі дозволити вілпочитвати у липні.
    восени - в період дощів, і хмар , яке сонце.

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

зрештою, як збираєтеся не виходити на двір на активне сонце , то можна і взимку і вілтку)))

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Після пілінгу я все-одно не можу вийти на вулицю, бо прохожих шкода лякати) А минулої зими мені ніц не сталось, при тому що крем в мене був слабенький і на лижі їздила менше ніж за місцяь від процедури. Літом точно не наважусь, бо чула від великої кількості косметологів, що можна мати купу наслідків..

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я вам скажу, як носій веснянок на обличчі :): при появі першого теплішого сонечка в квітні на личку відразу "розквітає" кожна плямка! при чому колір пігментації весною - найтемніший, бо обличчя ще не засмагле, потім влітку, якось більш-менш вирівнюється, а найкращий період для моєї шкіри - листопад, навіть натяку на веснянки нема.

14. MarMar

MarMar Active Member

народ, сто відсотків багато хто вже користується ВВ-кремами. дуже цікаві в них заявлені функції, але відгуки дуже неоднозначні. може хтось з власного досвіду розповісти, який ефект, виробник і так далі. страшенно цікаво спробувати, але їх настільки багато і враження тих, хто користувався не занадто райдужні, коротше - сумніви беруть :)

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

з відгуків на форумі зробила висновок, що всі гарнієри, мейбеліни, ів роше і тп - ге :girl_nea:, а хороші відгуки про корейську мішу. сама хочу її спробувати, але на тому сайті немає зараз в наявності меншої ємності того вв-крему, що я хочу.

16. MarMar

MarMar Active Member

і я дійшла до такого висновку. здається, не тільки Міша, а й інші корейські і японські виробники непогані. але насторожує ще й те, що ВВ-креми можна знімати тільки спеціальними змивками, інакше ефект буде протилежний до заявленого... чому так? що вони містять таке термоядерне?

17. murawka

murawka New Member

Ну де, де я писала, що цей крем від Авен використовую перед вихдом на вулицю? Я відповідала на ще раніше питання про те, хто якими кремами взагалі взимку користується. В мене вже був допис по цьому питанню, де я писала, що викристовую живильний крем від Пайо. А цей крем просто як додаткове зволодення для сухї шкіри.

18. AilataN

AilataN жива

та нічо, якщо правильно підібраний постпілінговий догляд) з урахуванням особливостей не тільки загального стану шкіри, а й стилю життя пацієнта, на що звертають увагу в останню чергу.
    Ще є такий нюанс, що взимку людина менше знаходиться на свіжому повітрі ( зазвичай) ніж у теплішу пору року. І більше часу знаходиться у приміщеннях, отоплюваних, з зашкалом сухого повітря. Оце дуже важливо.

19. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Не думаю, що справа тут в термоядерності. Будь-який ББ-крем потрібно змивати гідрофільною олійкою, яка краще очищує пори, ніж інші засоби для змивання макіяжу. Без змивання олійкою - заб'ються пори і тоді дійсно ефект буде протилежний.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

)) таке враження що помід рядки читаєте)))
    та 25 раз написано вище що влітку ні ні. і зимку ні ні.
    а ле то є справа добровільна і індивідуальна))
    ну того й заплутали )). бо попердній допис був про колд-крем. того й зліпилося все в кучку.
    та йой. я вам скажу як власниця гарнюнької плями пігментованої, багато чого. ))) але йшлося про ЗАГАЛЬНІ рекомендації щодо пілінгів.
    чи може є якісь природні докази більшої активності сонця в квітні - травні у порівняні з липнем-серпнем? наскільки мені відомо, то літо є літо))

п.с.пілінг є пілінг. шкіра коджного індивідуальна. хтось і взимку зробить і ніц не буде , а хтось рябий стане і на травневому сонці, якщо не дотримається рекомедації про крем з фільтром чи вийде на активне сонце.

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

і даремно. пробуйте:girl_smile:
    залишу хороший відгук.
    я власниця нормальної шкіри. без зауважень особливих.
    мені ВВ-крем від Мейбелін підходить ідеально.
    на щодень- я користуюся виключно матуючою пудрою. а от на вечір - красоти з тоналки робити не вміла і не вмію. тому ВВ-крем - мені ідеально підійшов.
    1. не мурудуюся з рівномірним нанесенням
    2. для мого личка тон вирівнює ідеально.
    3. не блистить, матує, не помітний!
    я і так красуня, а з ВВ кремом- всім красуням красуня.:girl_curtsey:

п.с. однозначно думаю, що сині кола, запалені прищики, комедони і широкі пори- він не врятує.