Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

якщо підвести світлим, то збільшує

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Де можна купити косметику Академі,крім інет магазинів?

3. woolf

woolf Well-Known Member

Привіт, Порадьте дійсно дієвий крем для зони очей, останнім часом дуже сохне шкіра, розумію, що потрібне сильніше зволоженння, маю зараз від Шісейдо, так на дві години і знов сухість. Іду в ЕУ, маю надію там щось викупити.

4. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

користуюся таким ручної роботи. Група на фб, там купую.

5. Olena Korsyka

Olena Korsyka www.time4shopping.com.ua

Спробуйте спитати в аптеках пробники кремів для зони очей від різних фірм, і підберіть собі, який Вам найбільше підходить.

• Подобається Подобається x 1
  6. бетменша

бетменша Well-Known Member

а порадьте мені якийсь пілінг. Бо шкіра, хоч жирна, але вже немолода) є шелушіння постійне. завжди використовувала кавовий скраб, але відчуваю, що він вже за жорсткий, та й прочитала, шо після 30 його вже не бажано, бо трамвує шкіру.

7. Demetra

Demetra Well-Known Member

От теж цікавить така штука. Чи можна робити в домашніх умовах? Як часто? Яку марку вибрати? І як впливає на стан шкіри?

8. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

Знаю,що FILORGA(то аптечна косметика)має хороший нічний крем-пілінг,маю кремчик і сироватку цієї фірми-то задоволена.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. бетменша

а який в неї ціновий діапазон? я поки купила пілінг від зая (чи як там та польська фірма читається), то трохи очистив шкіру, але мало. хоча я здається замало по часу його тримала. буду ще дивитись

10. Ulianusia

Трохи дорога....(((((десь в районі 1000грн.)Я зараз теж ходжу на курс пілінгу,але до косметолога,бо сама щось боюсь таке робити(маю дуже тонку і суху чутливу шкіру) то задоволена дуже.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

@бетменша а мені косметологша пілінгів не радила купувати, тим більше якщо є шелушіння, правда пояснень не памятаю. Вам швидше потрібен якісний догляд і хороше зволоження спеціально для жирної шкіри. А ще раджу спробувати корейську косметику, там є пробнічки, підберете собі

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. labisqwee

labisqwee instagram: ukrainian_en_vogue

@Багіра вставлю 5коп, надіюся, доречно =) Пілінги потрібні усім, бо незалежно від типу шкіра потребує глибшого очищення раз на тиждень. Єдине (про що незаслужено мало пишуть), що для вразливої шкіри, особливо з розширеними капілярами, пілінг має бути суперлагідним, неабразивним - це ензимні пілінги, які очищають не за допомогою механічних часточок, а за допомогою хімічної реакції. Це якраз і є перша, часто - достатня, протидія лущенню шкіри.
    Для тих, хто не впевнений, як правильно бавитися пілінгом вдома, тут є інструкція від безмежно мудрої Тійни Орасмяе-Медер дружеская реклама 1nep.ru Фірма-виробник пілінгу не має значення, головне дотримуватися самої процедури. Для мене це безвідмовна штука і дуже приємний ритуал.

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Йшлося про "непрофесійні" пілінги чи скраби для обличчя.

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

14. Ulianusia

Тобто домашній пілінг можна використовувати раз в тиждень завжди?(типу скрабу)?Я щось думала,що то їх курсами роблять....ну і знаю,що період весна-літо протипоказаний через високу активність сонця.

15. labisqwee

labisqwee instagram: ukrainian_en_vogue

І я про те ж =) це стосується домашнього пілінгу. Вони також поділяються на механічні і ензимні, просто про останні мало хто знає, на жаль.
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2017 ---
    Так, пілінг раз на тиждень це якраз норма здорової ексфоліації. Ті ж пілінги, які робляться курсами під наглядом косметолога, - інтенсивнішої дії, я про них не пишу, бо ніколи не робила. Маю досвід якраз із домашнім. Для моєї шкіри, сухої і схильної до почервонінь, його абсолютно достатньо.
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2017 ---
    От, знайшла і сам текст Тійни про ексфоліацію, він стосується її власної косметики, але назва фірми тут абсолютно неважлива. Доктор Медер - Внимание, анонсирую новогодний аттракцион... | Facebook

Останнє редагування: 15 Січень 2017
    • Інформативно Інформативно x 2
  16. Materynka

Materynka Well-Known Member

Про пілінги: я вже тут писала, що маю ексфоліант від Laura Beaumont, сподіваюся я не помилилася в написанні. Читала про цю марку позитивні відгуки. Спочатку мені сподобався. Але зараз вже не бачу якихось значних результатів. Користуюся щодня. Не сушить. Відчуття сухості є більше від звичайних вмивалок. Шкіра в мене комбінована, розширені пори в Т- зоні. Але я чомусь не знайшла кількість кислоти, яка в цьому тоніку. А недавно вирішила взяти собі Noreva, але це вже мабуть на наступний сезон. Вона більш агресивна, відсоток кислоти 10 чи 12. Там є ціла серія, тонік, вмивалка, крем...

17. Naama

у мене сестра так навикористовувалася скрабами в домашніх умовах, що по словам косметолога, стерла весь ліпідний шар шкіри. Тепер має прояви куперозу, і дуже тонку шкіру.

18. Raven

Raven Мама малятка

А то як так? В мене раз в тиждень скраб+маска. Результат суперовий.

19. бетменша

Та от якраз купила собі один з тих славнозвісних равликових кремів. нічо такий, але шелушіння не прибрав. буду ще міняти умивалку на мякшу. ну і ше думаю, мо якусь сироватку попробувати на ніч. мала пробники тих корейських, але там на один раз -не дуже щось зрозумієш. А ще колись давно пробувала сирватку від мері кей. ото була класна! від одного разу був суперовий ефект, але то була далека молодість і вона була мені задорога. буду шукати, може ще таке випускають, правда, назви не пам"ятаю
    то. трохи за фест)

20. Naama

може залежить від типу шкіри, ну і засобів звичайно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1