Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Sveta konfetA

Sveta konfetA New Member

я користувалася всю вагітність такою олійкою, то розтяжок не було зовсім☺

• Подобається Подобається x 1
  2. Cosmopol

Cosmopol New Member

Дешевше там коли по акціях щось брати, а деякі професійні товари то добре ціну накручують
    --- дописи об"єднано, 20 Липень 2016 ---
    Інглот хороша,професійна,але можна купити по ціні мас маркету

• Баян Баян x 1
  3. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

на сайті мейкапу отакий крем 6 грн ,його ж купила вчора на базарчику теж за 6 грн.
    чудіса)[​IMG]

4. Cosmopol

Cosmopol New Member

Артдеко і поряд не стояв з інглотом, це я вже з особистого досвіду, відгуків, сама колись шукала підхолящу косм по ціні і якості, це ідеальний варіант коли хочеш пофесійну а лорану дозволити собі не можеш

5. New look

New look Well-Known Member

На рахунок Інглот теж плюсую за якість класну. Користуюсь давно вже. Ціни в неті якісь неадекватні часто. У Львові купувала останні рази біля Галицього ринку там в центрі новому є їх магазин, ціни дешевші. З масмаркетом рівняти не варто. Все набагато стійкіше як на мене, більші палітри, якісніше, не розпливається через 1-2 години, не стирається, колір не тьмяніє. Підводку і пігменти їх обожнюю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Cosmopol

Cosmopol New Member

+++
    Я купляю в польському інтернет магазині то виходить ще дешевше ніж на Украіні,а в make up то взагалі ціни понад хмарами

7. Cosmopol

Cosmopol New Member

В інглот є хороші варіанти,якщо вибирати поштучно то не дешево від 200 до 700 грн,а деякі навіть позатисячу,але і я тревел набори, по 14 шт. В польщі можна добре зекономити на них. Якщо цікавить пишіть в приват підкажу більш детально. На пензликах не економте, бо будете платити двічі.

8. New look

ой перепрошую я знову влізу)))) болюча тема для мене була))
    На пензликах точно екеномити не варто, але от пензлики інглотівські не айс як на мене. Дуже раджу Ріл Технікс...на айгербі вони дешевші чим в Україні. І вони такі класнючі...вже більше року користуюсь ані ворсинка не вилізла, сто раз вже їх мила звичайним милом, а вони як новенькі , і такфайно все накладають, і такі гарні, і такі ніжні )))))))ну я їх фанатка короч :girl_blush2::girl_dance:

• Подобається Подобається x 2
  9. Cosmopol

Cosmopol New Member

В інглот є хороші варіанти,якщо вибирати поштучно то не дешево від 200 до 700 грн,а деякі навіть позатисячу,але і я тревел набори, по 14 шт. В польщі можна добре зекономити на них. Якщо цікавить пишіть в приват підкажу більш детально. На пензликах не економте, бо будете платити двічі.
    --- дописи об"єднано, 20 Липень 2016 ---
    Тр
    треба поцікавитись,що то за пензлики гарнючі -файнючі;))а яка середня ціна за пензлик?

10. New look

Можна попасти на акцію там. Я брала одиничні, а не набором. Маст-хев : білячий хвостик, для пудри, тональної основи ..ну і хто лю підводочки то цей теж класний.

п.с. доречі не знаю як кому, але мені оці синтетичні в сто раз ліпші чим натуральні. Мала якісь з Броку то лізли як не знаю і жосткуваті були. Тому натуральність не показник.

п.п.с ще добавлю, що ось ці теж класні, дешевші але гарної якості, для тіней класний сет.

Останнє редагування: 20 Липень 2016
    • мімімі мімімі x 1
  11. Cosmopol

Cosmopol New Member

Хіба 26злотих то така велика ціна;)? Туш точно не дешевша;)

12. Cosmopol

Cosmopol New Member

А як на рахунок пензлів madame l'ambre. Є гарна цінова пропозиція і не знаю те воно що треба чи ні
    --- дописи об"єднано, 21 Липень 2016 ---
    Про
    Просто і доступно, мені теж треба жовті;)

13. Жменька

Жменька Well-Known Member

Залежно для чого. Синтетичною кісточкою тіні гарно не розтушуєте. Треба тільки натуральний ворс.Румяна, хайлайтер (сухий) і пудра теж набагато рівномірніше наносяться натуральними. А от для рідких і гелевих текстур - синтетичні саме те.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я задоволена польськими Hakuro (купувала через інтернет, не знаю, чи вони доступні стаціонарно), вони як би і не дуже дешеві (для мене), але дешевші від тих же Zoeva.
    Стільки коштує до очей, а до тонального, пудри від 50 в середньому.

15. Cosmopol

Cosmopol New Member

Мова йшла про туш

16. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Сайт "make up"
    Вперше ризикнула замовити перед великодніми святами дві парфумованих води "Narciso Rodriguez"
    Чоловічий - батч код не прослідковується
    Жіночий - батч код не прослідковується, запах від посилки на всю нп, дозатор мокрий, флакон не повний, коробка зім'ята і потерта.
    Добре, що оплата здійснювалась по накладній, я повернула товар без втрати коштів. Не оригінал.
    Через тиждень-два, передзвонив консультант, я все плвторила, що написала в бланку повернення. Сказали, що вияснять, але більше не дзвонили.
    До слова-користуємось нарцисо вже скільки років, завжди батчі були ок.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  17. Cosmopol

Cosmopol New Member

БЛИСК ТА ПОМАДА ДЛЯ ГУБ LIP DUO LIP GLOSS від інглот, є якісь відгки бо є дуже гаряча пропозиція на них і не знаю чи варто брати?

18. Gentle

Gentle Well-Known Member

19. Junita

Junita Member

Хто має досвід використання гіалуроної кислоти для обличчя у вигляді сироватки? Яким маркам віддаєте перевагу? Косметолог радить спробувати для зволоження шкіри обличчя.

20. Materynka

Materynka Well-Known Member

А косметолог нічого не рекомендує?