Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. kristas

kristas Well-Known Member

Теж чула, вирішила спробувати. Дуже непоганий. В мене мінімум макіяжу і нічого суперстійого , то нормально справляється. Мені подобається, що він не такий жирний, як олійка чи молочко...але і не жорсткий як міцелярка ( я останні 2 роки постійно користувалась міцеляокою від "Гарньер", то щось останнім часом було мені засухо).

2. Ellelia

Ellelia Вереснева

Та я знаю після того, як ти мені сказала іі спробуввти, вона так подорожчала, що навіть в Олі її дорого купляти((( так і не спробувала... Можливо все таки колись куплю
    Та,я бачила ті відео, то Чистая Линия, боюся що він мені не буде змивати туш...

• Подобається Подобається x 1
  3. Ellelia

Ellelia Вереснева

Тільки світліший, темний коректор для контурування обличчя і він має бути не такий рідкий, як під очі. Під очі радила б на 1-2 тони світліший від вашого тонального, наносити коректор тільки після тону, добре розтушувати. Жовтого не брати під очі, надто сильно видно, погано тушується, жовтинка дуже присутня, звичайний нейтральний тілесний відтінок. Макс Фактор, Лореаль, Колор Ми, Мейбеллин, Есте Лаудер - придивіться до цих, деякі у формі ручки з світловібиваючими частинками, якраз ефект підсвічування легкий дають. Вівьен Сабо, Катріс - хороші, але вже густішої консистенції, люблять забиватися в складочки під оком, тому іх краще на лице локально наносити. Одним словом, пробуйте.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Gentle

Gentle Well-Known Member

А не факт :) Бо якщо є синці, то тільки з жовтим підтоном. А якщо просто висвітлити зону - тоді так, вистачить тілесного, і гарно, якщо він вже з тими мікрочастинками, щоб ще свіжіше виглядати.

5. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

А наносити важко? Користуюсь мяким олівцем (на викрутку), але він розмазується. От на гелеву цю теж дивлюсь. А який пензлик маєте до неї?

6. New look

New look Well-Known Member

зовсім не важко) рука швидко приноровилась..
    Пензликів кілька: один їхній, лежить без діла...другий мій улюблений пензлик ,з цього набору, другий зліва

і ще ось таким користуюсь набором, який для підводок весь, теж подобається

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я стрілки роблю таким як на другому малюнку ріл-технікс другий зліва, але зрозуміла, що треба робити таким як перший справа - тонша вийде :) Тільки щоб може чуууть-чуть довший ворс був і в міру набитий . Але то питання, хто до чого звик.

8. New look

New look Well-Known Member

у них є якраз така, у іншому наборі для очей. Довший ворс і густіша. Ще є цікава силіконова, її по відгуках хвалять.

9. Sophi

Sophi Member

Дівчатка, чи хтось користувався косметикою The Balm, як Вам?
    саме цікавить хайлайтер marylou_productshot.jpg , де можна купити оригінал, дякую!

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я його просто обожнюю! Найкращий зі всіх, що мені попадались. Маю вже три роки його. Де купити, на жаль, не підкажу.

11. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А можете конкретні марки порекомендувати - по-трохи приглядаюсь до мінеральної косметики.

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

З тогог, чим зараз найчастіше користуюсь: основа (тобто те, що в звичайній косметиці називається пудрою, яка гарно перекриває або тональний) Lucy Minerals або трохи плотніша і капризніша в нанесенні Monave; рум*яна не ажливо які, будь-які марки гарний ефект дають + рівномірно нанести (Sweetscents, The All Natural Face...); вуаль для завершення в вирівнювання або для матування чи навпаки підсвічування (також різні: Sweetscents, мікросфери сіліки з TKB trading гарно впитують жир і не дають шкіри блистіти довший час, Lucy Minerals...); також є різні бронзери і штуки, якими можна контурувати обличчя, тут головне підібрати холодний коричневий відтінок, щоб без рижого, можна і тінями для цього покористуватись...; тіні також різні хороші, тут все треба пробувати і шукати своє. Головне класно основу підібрати: формулу і тон.

• Подобається Подобається x 2
  13. Ellelia

Ellelia Вереснева

На парфумерії юа є, оригінал.

14. Ellelia

Ellelia Вереснева

Користуюсь вже пару днів міцеляркою Lirene, не раджу нікому! Взагалі ніяку туш не змиває до кінця, тіні мої просто неможливо нею змити !!!! Я ще такого не бачила... Гарнье набагато краща, набагато!
    Тепер маю бутиль 400 мл...

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  15. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

О то значить і мені такий потрібно)А який саме ви купуєте,якої фірми?

16. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

А відносно інглоту - де дешевше купити? Тіні хочу їхні, дуже ними задоволена, давно маю, одні розкришились

17. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Я теж маю їхні тіні чорні чорні)правда я їх використовую,як підводку або для макіяжу smoky eyes)

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

А мені тіні Інглот зовсім не сподобались...
    Пігментованості мало, не стійкі(порівняно з іншими професійними). Якщо хтось хоче хороші проф тіні, які б тримались зранку до вечора, то краще купити інші. Хіба радила б в основному світлі базові купити, є непогані відтінки, вони й особливо не мають бути сильно пігментованими, бо іх у макіяжі і не дуже видно, а от з іншими (холодними, теплими кольорами) там проблема... Звичайно, я пробувала не всі, але більшість таки пробувала, то не дуже ... Якщо використовувати хіба іхній дюралайн, то набагато краще буде.

А от на рахунок інглотівських тональних би послухала. Хочу купити, але не знаю чи варто. Хоча помади у них хороші. І війки накладні класні.

19. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я десь краєм вуха чула, що блогерші хвалять HD.

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мені вже купу років мінерали фореве))) на базі стійкість суперова і наносяться гарно, бо без бази на мені навіть найкращі проф тіні не тримаються. А тут купа відтінків і ціна приємна, принаймні колись була, бо зараз і вони подорожчали. Я запаслась, боюсь навіть казати на скільки років вперед Ну і палетка з Костал хороша, якщо треба швидко і не охота перебирати баночки-пакетики.