Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

що саме? я перепробувала всі їхні кремчики- щось не зупинилась на жодному. Зато ідеально мені підійшов гель для вмивання ефаклар, міцелярка.

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

хочу кремчкики з серії Гідрафаз для чутивої і обезводненої.

3. Just me

Just me Member

Прочитала про обезводнену шкіру і згадала, що забула похвалитися:connie_pull-pigtail Нещодвано моя посилочка з АЙхербу прибула, між всім іншим прийшла мені сироватка Hyaluronic acid rehydrating serum. Для моєї шкіри це просто бомба! За кілька використань зникло відчуття в"ялості шкіри, вирівнялися якісь мікрозморщечки на лобі, обличчя реагує дуже добре, консистенція нежирна. Загалом все, чого я очікувала від тої сироватки виправдалось. Навіть відмовилася від нічного крему, тільки сироватку наношу.

4. airy_cat

airy_cat New Member

а яка в вас шкіра?

5. Just me

Just me Member

В мене цікава ситуація. Від природи шкіра моя комбінована, але більш схильна до нормальної. Був якийсь період, що почали якісь прищики вискакувати, акне з"являтися - то я так з тим немудро боролася, що попересушувала собі в деяких місцях шкіру зовсім. Між вилицями і носом шкіра була така обезводнена, в"яла, нежива - десь років на 40-50, а не 25... До речі, як вичитала, на баночці пише, що можна використовувати також і для жирної шкіри, що тішить. Майже впевнена, що всім підійде.

6. AilataN

AilataN жива

Хто пив отой рекламований питний колаген?
    Дуже мене цікавить це питання, цікавить чи , зрештою, після массової атаки реклами, його хоч ХТОСЬ випив?

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

і я користувалася їхніми кремами для чутливої шкіри. Не підійшли мені взагалі, до кінця не використала, на обличчі залишалася тоненька липка плівочка, яка потім скочувалася. Зараз досі купую їхню термальну водичку (у них до літа акція - велика банка + маленька для сумочки в подарунок за 100 грн) і міцелярку беру.

8. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Як на мене, то найкраща база під тіні артдеко. Але останній раз вона дуже швидко стала непридатною для користування, хоча терміни були нормальні.

А ще в захваті від сирватки Idealist Estee Lauder. Просто безподобна.

А у вас хотіла поцікавитися за шиммер. Хтось користується? Чи нормально ним вдень чи тільки на вечір?
    І основне, який кращий:
    Діор
    чи Боббі

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я тільки ось таку. Вчора забрала свій подарунок. Купила мамі крем, а в результаті для себе взяла набір кремів. Пахнуть! А такі мені файні, що гей.

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я вчора теж свій подарунок забрала! Тішусь як мала дитина. З того всього пробувала поки що тільки крем для очей (вибрала той, що в чорній баночці), дуже сподобався мені! А, і блиск для губ, але він трохи липкуватий :sad:

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ага. Їхній блиск мені не подобається, тому такі речі беру лишень в Вікторії. Вікторія Сікрет має найкращий блиск для губ.

Доречі в Вікторії також роздають подарунки цього місяця. Майтечки задурно, 10 долларів знижка на станик і ще щось в нагрузку, типу торби чи парасолі дають. :girl_haha:

12. Мія

Мія Well-Known Member

Три тижні тому прийшли мої масочки від КОРИ. Встигла посмакувати і ділюся враженнями.
    Значить перший скраб.
    дуже дрібна текстура але скрабує гарно. Чимось схожий на малиновий від чистої лінії, але крім абразиву має пом"якшуючі речовини в наповнювачі. Після використання -рівномірний тон, гладка шкіра, дещо відбілює.
    Взяла на літо. маска масляниста з характерним запахом, помірно позбавляє жирності але не сушить. Звужує пори. При нанесенні дещо щіпає. Дуже сподобалася.
    Ну і для заспокоєння
    знімає всі подразнення, зволожує, тонізує. Відтепер мій маст хев.
    Читала про цю косметику багато хорошого і можу підтвердити на свому досвіді - заявлене виробником правда.

13. Talya

Talya Well-Known Member

ніяк не можу знайти косметику Sally Hansen. колись була у ДЦ, а де тепер її можна знайти??

14. preciosa

preciosa Well-Known Member

хочу замовити собі їхню маску з фруктовими кислотами, також хвалять її...

15. Мія

Мія Well-Known Member

я теж хочу, але зараз непідходящий час для цієї маски. Може бути гіперпігментація від сонця. Та й виробник не рекомендує її використовувати з травня по вересень

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

[/COLOR]
    Маю їхнью міцелярку (звичайну)- непогана, також крем "Гідрафаз інтенс леже" (добре зволожує і не лишає жирності, до кінця вбирається шкірою). Також маю: крем "Толеран флюїд" та міцелярку "Ефаклар" для схильної до жирності та висипань шкіри і пробник гелю для вмивання "Ефаклар" (спробувала - не підійшли, бо в мене не сильно жирна шкіра, можу це відпродати:girl_flirt:). Ще мала пробник їх термальної води - доволі непогана та пробник крему "Толеран" - теж нічого, добре живить шкіру, він мякий, але зайвої жирності не лишає. Для малої брала молочко для тіла "Ліпікар лайт" - класно зняв алергічну сухість і гель для вмивання немовлят "Ліпікар" - загалом хороший для сухої шкіри, але мала плакала що щіпає попу коли миється (тому його більше не куплю). Ще маю крем Ефаклар К - чула добрі відгуки, що розблоковує пори і вирівнює поверхню (наразі запакований стоїть). Ще мала тональний крем "Толеран" - мені він "заважкий" ( для маскування підійде), а мамі він сподобався. Ще мала крем для загоювання "Цикапласт" - даремно викинула гроші - нічого скорше не загоїлось і лишав жирну плівку. Пробувала точковий крем від прищів "Ефаклар А І" - справді добре ліквідує запалення. Косметика хороша, але підбирати треба індивідуально.

17. Just me

Just me Member

Дівчата, порадьте мені щось, будь ласка, від чорних цяток, бо маю їх багатенько на крилах носа, але щоб ні в якому разі не сушило - делікатний і дієвий засіб. Чистка у косметолога допомагає до тижня часу, а далі - все те саме:girl_cray: Тільки прошу, радьте справді ефективне і випробуване, бо шкіру легко зіпсути і важко відновити.

18. Мія

Мія Well-Known Member

Якщо є потреба, то розпарюю лице над відваром ромашки, а потім витискаю чорні цятки. З'являються вони знову тоді, коли нехтую вмиванням лиця пінкою зранку і ввечері. Зараз закінчилася моя Шісайдо, то взяла для чутливої шкіри і шкіри очей від натури сіберіки. Делікатна, не сушить, але й не вимиває до скрипу, що для мене позитив, бо шкіра не стягнута і можна без крему обійтися (деколи хочеться просто чистого обличчя).
    Маю ще масочку для глибокого очищення з глиною від зеленої аптеки, за 8 грн в Арсені купляла. Після неї з оливковою олією відновлюючу наношу. Користуюся два рази на тиждень. Чорними цятками шкіра вже давно не хворіє.
    немає засобу який позбавить цього недоліку раз і назавжди. Тут щоденний догляд потрібен.

19. Raven

Raven Мама малятка

Як запущу сильно, то допомагають класно спеціальні смужки для видалення чорних цяток від Нівея, а щоб такого не траплялося - щоденний догляд: зранку - гель для вмивання, ввечері - тонік, раз в тиждень срабчик і маска для звуження пор.

20. Just me

Just me Member

В мене і наче не запущено сильно, і доглядаю за шкірою, але вже собі раз пересушила, що тепер тільки до кондиції нормальної доходжу, то боюся як-небудь нашкодити і шукаю перевіреного засобу. Дуже дякую тим, які відгукнулися в карму і тут у темі:give_rose:

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Ага, ще забула додати, що десь раз в тиждень роблю масочки з глини - сірої або рожевої з додаванням кількох крапель вітаміну Е (щоб не сушило). Але щоб сказати, що ефект вражає, то ні... (вважала потрібним це написати, бо багато із засобів, які ви порадили, якраз на основі глини).