Косметика своїми руками

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Sera, 2 Грудень 2009.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Косметика своїми руками

ви про рiзнi зародки говорите)))
    масло пшеничних в аптецi, а самi пшеничнi зародки в магазинах тре шукати.)

2. Ritamadonna

Ritamadonna Member

А в яких магазинах? вже давно придивляюся, колись були в продуктових - а тепер нема. Знаєте де продають сам зародок пшениці?

3. AilataN

AilataN жива

4. Annette

Annette Well-Known Member

Зародки пшениці є в магазині "Срібні Джерела" на Степана Бандери

5. AilataN

AilataN жива

який чудовий крем собі вчора зробила!!!)))
    З гіалуронкою, екстрактами дріжджів, календули, хвоща, ромашки, клюкви, вітамінами,олійками шипшини, маку, льону, ефірні- герань, рожеве дерево, іланг...
    Шкіра його просто п"є, мастилась ним, не могла нарадітись.Розрахований під очі і на лице також, блиску нема, макіяж зразу нанесла.

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Дівчатка, прошу вашої поради... Часто пишуть, питаються чи роблю я кремчики на замовлення. Хочу відкрити комерційну тему, та не знаю чи доцільно, чи викличе попит , чи така косметика викличе довіру, загалом маю багато сумнівів, адже личко і догляд за ним справа дуже делікатна...і не дешева...)))
    Бачу, що на форумі є прихильники натуральних засобів, але чи готові люди до такої послуги? Порадьте щось...

6. Olma

Olma Well-Known Member

jalatan, а не могли б Ви виставляти рецепти кремів які робите?
    Я також роблю креми і шампуні вдома. От зараз шукаю рецепт живильного лосьйону для тіла...
    Може б шо і від Вас почерпнула... :)

7. AilataN

AilataN жива

А які функції він ще має виконувати?
    Ви живете за кордоном, я вірно зрозуміла? напишіть , будь-ласка, які ви складники використовуєте, дуже цікаво...

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

Останній крем:
    жирна фаза- 12%
    льон 8%
    мак 3%
    шипшина 1%
    водна фаза
    вода дистильована до 100%
    сахароза 6%
    гіалуронова кислота 0.5%
    автолізат дріжджів 3%
    ектракт клюкви 3%
    комплекс для укріплення контуру повік 4%
    екстракт алое 2%
    Вітамін Е 1%, прополіс 10 крапель, ефірні масла 1%, більше нічим не консервувала бо зробила 20 мл, на тиждень.

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

jalatan, чи можна перемолоти в кавомолці насіння льону і використовувати в маски, і який насіння льону має для шкіри ефект? І які порадите ефірні антицелюлітні масла чи маски?

9. Ritamadonna

Ritamadonna Member

цей крем живильний? жирний? у мене зараз на весну шкіра сухенька, я вже взялася за зволожуючі маски (залишилися з літа), бо ті креми, що маю - трохи підсушують зараз мою шкіру.

Що це таке є?

10. Rona

Rona Мама-йожик

11. AilataN

AilataN жива

Що це таке є?
    - экстракты корня женьшеня (Panax Ginseng Root), корня лакрицы (Glycyrrhiza Glabra Root), лесного ореха (Hamamelis Virginiana), хвоща (Equisetum Arvense), гинкго билоба (Ginkgo Biloba).
    Женьшень тонизирует и питает область вокруг глаз, лакрица успокаивает, смягчает и освежает.
    Лесной орех очень богат таннином, обладающим сосудосужающим и вяжущим действием, что сокращает возможную опухоль под глазами.
    Хвощ и гинкго билоба особенно богаты флавоноидами, которые стимулируют микроциркуляцию и сокращают капиллярную проницаемость и ломкость. Противоотечные свойства флавоноидов очень эффективны против темных кругов. Флавоноиды также действуют как ловушка свободных радикалов и, таким образом, препятствуют процессу старения.
    Хвощ также содержит большое количество минералов, особенно кремния, известного своей способностью стимулировать распространение фибропласта и участвовать в процессе синтеза коллагена и молекул эластина. Хвощ, таким образом, действует как реструктурирующий агент, поддерживая гибкость и эластичность кожи и препятствуя процессу старения, образованию мелких морщин, опухолей, укрепляет стенки сосудов.

гарно зволожить, а масло льону взагалі не масло ,а чудо, корисніше ніж риб"ячий жир,якщо вживати всередину... його не часто використовують в косметиці бо воно не стійке, швидко псується, але креми з ним чудові...
    Масла антицеллюлітні- апельсин,лимон, грейпфрут, фенхель, розмарин, кіпарис, кедр,кріп...

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

оскільки тема "косметика своїми руками", давайте разом попробуєм розібратись який це крем?)))
    льон- антиоксиданти, живлення, омолоджування, ранозагоєння
    мак- живлення , стимуляція,додає пружності,антиоксидант, ліфтинг
    шипшина-відновлення, зволоження, розгладжування,відбілювання,стимулює процеси оновлення шкіри
    гіалуронка- інтенсивне зволоження
    автолізат дріжджів-зволоження,робить шкіру сяючою, регулює жировиділення
    алое- регенерація, зволоження
    клюква- зволоження, відновлення
    Це денний крем, на ніч його наносити не бажано, можуть бути набряки. Його основна функція зволоження, але і живильні функції він також несе.

Останнє редагування: 10 Березень 2011
  12. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Неймовірний лікбез!
    думаю, в мене не вистачить таланту і терпіння такого зробити, тому якщо можна, я би придбала такого трішки :girl_wink:
    якщо можна, пишіть ПП:girl_phone1:

13. AilataN

AilataN жива

чим крем відрізняється від , допустим, лосьйону з маслами? наявністю емульгатора, в мому рецепті це дистеарат сахарози, загущувачів( ними можуть виступати тверді масла- какао, ши, манго, також воски, як бджолиний так і інші, наприклад ягідні...)
    Спробуйте зробити собі такий тонік-лосьйон, з відварами трав, з невеликим процентом рідких масел, вітамінізуйте його, додайте ефірних масел- це не складно...
    єдине , що відвари, напари трав швидко псуються , робити новий тонік треба буде дні через три чотири...

14. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Дуже шкода!:girl_in_dreams:

Але спілкування тут мене все-таки підштовхнуло вчора піти до мого косметолога, де я вже давненько не була, зробити чистку і взяти косметичного молочка і маску з прополіса.

А поки пишу, готується відвар для вмивання з чистотілу, ромашки і шавлії.
    Пілінгову маску залишаю на завтра :):girl_claping:

Може і правда, що краще щоразу готувати свіжі відвари і лосьйони ніж креми... принаймні для мене :girl_blush2:

15. Lacy

Lacy New Member

Я користуюся ось таким рецептом: рафінована соняшникова олія(100 мл) плюс олiя льону (столова ложка)та олiя обліпихи(чайна ложка). Непоганий крем для рук виходить!

16. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Спеціально нині побувала в цьому магазині - досить швиденько,спішила, але встигла всього потрібного купити, і зародок пшениці знайшла.
    Дуже класний - там стільки всього запашного - і для масок, і всяких мікстур, ефірних масел... всього навіть не встигла розгледіти.
    Супер! Дякую!

17. AilataN

AilataN жива

спробуйте нерафіновану...

18. AilataN

AilataN жива

подарували менi крем для тiла, якийсь там супер-хрюпер, з ароматом пачулi, ванiлi i корицi, знаючи моi вподобання щодо запахiв- вибрали а-ля натуральнi...
    Вже давно не мастилась пром.кремами, запах приемний, пiсля душу намазала його на тiло i знову в душ полiзла...я зовсiм не вередлива, не капризна, але оце вiдчуття целофанового кульочка на тушцi мене нервуе страшно...дуже неприемно .
    Запах вивiтрився за три хвилини, лишився неприемний пiслязапах.
    Ефiрки-зовсiм iнша справа,випадково на пару крапель бiльше даш i цiлий день чуеш аромат...

19. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Я кремами для тіла тільки літом користуюся... особливо після перебування на сонці.

Мені нині під руку попався нічний крем і пілінгова маска - ізраїльські, на упаковці крім того, що з екстрактами водоростей вказано. що тільки для професійного використання.
    Що би то мало значити? Для спа-салонів? Чим би воно відрізнялося якби вдома нанести?

20. Tsypulka

Tsypulka Member

Де ви конкретно берете той агар. Ну вже все облазила, всі супермаркети. Чи може щось інше для загелювання.