Відповідь: Косметичні салони Дуже гарна реклама. В 2004 році я працювала в одному з салонів, в якому першим у Львові з"явився апарат для фотоепіляції (яку я власне робила). Було у мене достатньо клієнтів, щоб зробити власні висновки нарахунок цієї процедури,і крім того достатньо знань з анатомії і фізіології. Але ніколи своїм клієнтам я не говорила, що вони 100% позбавляться зайвого волосся назавжди після курсу процедур. Тому що це байки. Таке просто нереально. І знову ж таки кожна людина індивідуальна. В когось відновлюється ріст через рік, в когось через 2, а комусь зовсім нічого не допомагає. А тому що крім фотоепілятора, наш волосяний покров залежить ще й від гормонів, тобто наш мозок сам керує що, де і скільки має рости. Тому в одної дівчинки, яка тут писала, під час вагітності все відновилося. А інша (поки що) задоволена результатом. Але це все до пори до часу. Коротко кажучи, якщо у вас є зайві гроші, то прошу дуже, можете бавитися. Але якщо ви останні копійки віддаєте, то воно того не варте. Автору вищенаписаної реклами я б радила ознайомитися з будовою і фізіологією шкіри.
Відповідь: Косметичні салони На колір і смак - товариш не всяк... Не слід так зневажливо ставитися до вибору інших людей. Ті самі болтушки і мазючки іноді набагато ефективніші за дорогі трендові марки. Та й "допотопне" обладнання не вказує на непрофесіоналізм! Найбільше залежить від рук і голови (знань) косметолога
Відповідь: Косметичні салони я ходжу в Персону Люкс і в Марлен по черзі, в першій гарно чистять, а в іншій - всілякі масочки, щоби гарно пори стягувалися (це я про чистку обличчя )
Відповідь: Косметичні салони Я роблю фотоепіляцію на Чорновола над верхньою губою вже другий раз, обходиться це мені 100 грн., якщо чесно ще ніяких результатів не помітила. Треба відходити 6-8 процедур і обіцяли спокою також на 6-8 років. А чоловік сміється змене і каже, що я наівна вірю тим рекламам і обіцянкам , а ще недавно показували в одній передачі дівчину, якій зпалили руки фотоепіляцією (всі руки в рубцях) :umbrage:, і тепер з мене не злізає, щоб я кинула це діло, перед тим як мала в другий раз йти надзвонював мені кожні пять хвилин і питався, чи не передумала йти? :confused:
Відповідь: Косметичні салони моїй клієнтці теж спалили фотоепіляцією, але ноги. у львові в вищезгаданому салоні
Відповідь: Косметичні салони У косметологічній лікарні, так? :eek: А мені здавалося, що це як не як, а називається - "косметологічна лікарня" і там такого не може статися, а тепер стало страшно Не хочеться з лицем жартувати :umbrage:
Відповідь: Косметичні салони Я теж ходила в Оригінал на .Ходила десь добрих 2 роки раз на 2-3 місяці і робила фотоепіл. в зоні верхньої губи.Поки ходила,ефект був.Як закинула,то звичайно набагато менше,але все одно волосся росте...
Відповідь: Косметичні салони Не хочу називати заклади бо було це давно. Але одній знайомій ніс при чистці так передавили що синя пляма не сходить по нині. Навіть операція в Москві повністю не змогла прибрати того браку. Людоньки, добре дивіться кому довіряти обличчя. І зрештою, чи кожному так часто, то треба.
Відповідь: Косметичні салони В мене на носі появилась червона маленька крапочка. Я не можу зрозуміти що це... Якщо хтось з цим стикався, порадьте щось будь ласка.
Відповідь: Косметичні салони Я ходжу в салон Краля.Робила там чистку обличчя, пілінг, масочки, стриглась там і робила корекцію брів. Всім дуже задоволена.
Відповідь: Косметичні салони А де він знаходиться? І які там ціни, хоча б приблизно (щоб знати чи "потяну")?
Відповідь: Косметичні салони мені порадили салон рікель по в. Вербицького. Я там була в перукаря:cesored::cesored::cesored:, косметолога, манік, педикюр. Дуже задоволена !
Відповідь: Косметичні салони Я ходжу в салон Багіра на Привокзальній(на лазерну епіляцію і стригтися).Хочу піти на чистку обличчя на Личаківській салон Жанві.Хтось туди ходив і чи нормально там роблять?
Відповідь: Косметичні салони Взагалі- то, це косметологічний центр. і відносяться вони до своєї роботи відповідальніше,ніж у просто салонах. До них люди "тягнуться" навіть з інших областей.
Відповідь: Косметичні салони Точно лазерна!Ходжу її робити десь біля півтора року,спочатку ходила раз в місяць,тепер раз в два місяця.Але бачу що ще ходитиму з рік,волося ніби менше,але є ще багато.Я чула що лазерна найкраща,бо від електро можуть залишитись рубці,а від фото попалити шкіру,хоч вона і охоплює великі ділянки тіла.Я лазерною впринципі задоволена.
Відповідь: Косметичні салони Ну я ходжу в косметологічну лікарню на фото і електро для верхньої губи. Але мене дуже цікавить власне лазерна епіляція (для інших ділянок). Де то в нас таке роблять і чи хтось може поділитись результатами?...
Відповідь: Косметичні салони Але мене дуже цікавить власне лазерна епіляція (для інших ділянок). Де то в нас таке роблять і чи хтось може поділитись результатами?... _Я спочатку робила лазерну епіляцію верхньої губи,а тепер роблю на все обличчя.Лазер видаляє навіть світлий мошок на обличчі,правда повільніше ніж темніший,але видаляє!Треба мати терпіння я вже була на лазерній епітяції більше 10 раз,проблему подолано на 50%,але буду хотити до кінцяЯ ходжу в районі політеху в салон Багіра,можете набрати в неті там є все про салон і про ціни._________________