Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. LILY

LILY Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

яким саме?

2. marianast

marianast Well-Known Member

Ламінування волосся

Дівчата хто з вас користувався новою послугою, яку активно пропонують салони краси? Дуже хочеться волосся як в рекламі:girl_spruce_up::girl_tender: Наскільки мені відомо - це швидше лікувальна, аніж косметична процедура, на волосину наносять суміш, яка створює дихаючу мікроплівку, запобігає пошкодженню і додає до 20% об"єму. Треба пройти хоча б 4 сеанси. Проте, ГУГЛ каже,що робити цю процедуру повинен спеціально підготований фахівець,а не просто перукар. А мені слабо віриться,що такий фахівець сидить в кожній перукарні. Тому, відгукніться хто вже спробував,або планує. Скільки коштує якісне ламінування у Львові? :girl_flag_of_truce:

3. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Дівчата!
    Загалом на стан волосся не скаржуся, ніби не дуже випадає, виглядає непогано. Але от кінчики... :girl_sad: Не знаю навіть, як вам пояснити... Одним словом, вони якісь жосткі, стирчать в сторони... Чекаю вашої поради.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

є кілька варінтів -
    підстригти, особливо якщо волосся дуже довге, то хоч 2 см, але освіжити

ну або живити - тут вже мільйон порад було

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ну або поєднувати :)
    стригти кінчики хоча б раз в 2 місяці, максимум в 3 міс
    тобто зістригати за необхідності, чим довше будете тягнути, тим більше доведеться зістригати

і постійний догляд-термозахист, якщо фен та прасочки,+засіб для кінчиків

хоча б так

6. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Дякую вам, дівчата! Сьогодні якраз збираюся відвідати перукарню! :girl_spruce_up:

7. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Робила я це ламінування:girl_devil:- почергово на вологе волосся наносили кілька усіляких сумішів, а вкінці то всьо "запрасували" утюжком. Може, не так робила, не там, де треба, не в того майстра. Але вважаю, що це викинуті на вітер гроші (платила близько 400 грн). Та ще й до того таке враження, що волосся попалили (гарячою прасочкою та по мокрому волоссячку... Воно аж шкварчало!)

8. AilataN

AilataN жива

Теміном "ламінування" називають декілька процедур,які пропонуються в наших салонах.Ламінування з використанням праски саме травматичне,ну і взагалі ,як пишуть,ще потребуєперевірки,чи є сертифікація на цей засіб і т.д. Я собі робила по іншій технології,лишилась задоволеною,тільки мені трохи дорого робити його що два місяці...Чи є в кожному салоні майстри ,які вміють його робити?у Львів систематично приїзжають технологи,які вчать майстрів з салонів робити різні нові процедури,на семінарах видають дипломи,тому не є лишнім запитатись у майстра його наявність.Але присутність в салоні спеціально навченої людини на ту чи іншу процедуру -це реально.

9. AilataN

AilataN жива

Я радiю ще раз i знову,помила в черговий раз волосся,пiсля "дiамантового блиску",чудо,ефект зберiгаеться,об'ем,наповненiсть,от чесно,такого не чекала!мням!сьогоднi прискакала знайома ,зробила собi те саме в суботу,задоволена-це не те слово!!!з кожним миттям голови чекаю,що от цього разу вже все,напевно ефект зникне,нi,тримаеться...

10. AilataN

AilataN жива

http://video.yandex.ru/users/nnails97/view/7/
    Відео йде довго,але цікаво-пізнавально подивитись

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Вчора купила собі в аптеці Дермазол, помила зранку голові, волосся ледь розчесала і таке тверде стало. Хто користувався, що можете сказати? Який результат?

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я користувалась. Ніякого результату не помітила. Ще й піниться він погано...

13. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А звичайним шампунем після нього не треба мити? бальзам можна використовувати?

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а хтось знає якийсь хороший бальзам, який би .. як би то сказати.. нейтралізовував нашу тверду воду? на диво в Європі волосся стало мяке саме по собі, та й загалом шкіра була мяка, а тут нині помила голову - одразу твердим стало...

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

знайома ситуація...Але не знаю,чи з тим можна щось зробити.просто за якийсь час звикнеш до нашої води.

16. AilataN

AilataN жива

А чим користуєтесь,користувались?

17. loreniya

loreniya Well-Known Member

хочу поділитись знахідкою!
    такий добрий шампунь!!!
    останнім часом підсіла на дорогі шампуні - всякі там професійні, імпортні, без лаурилсульфату натрію... результат - перхоть і сверблячка...
    купила в ларьку під хатою це чудо /банка сподобалась/ за 20 грн... волосся таке в мене було в школі - блискуче, грубе, слизьке - в косу не заплетеш... я влюбилась...
    хтось ще пробував? бачила там ще маски всякі, може би то попробувати? не може мабуть моя голова без тих лаурилсульфатів...

я знаю, правда шампунь - натура хаус "море и басейн" спеціально для нейтралізації солей і хлорки. я його люблю дуже! продається в аптеках і косметичних магазинах, в дц нема...

18. AilataN

AilataN жива

А ви давно ним користуєтесь?такий ефект може бути від силіконів у складі,вони не є небезпечні,але з часом відкладаються на волоссі і виникає ефект швидкого зажирнення...В мене так завжди було-спочатку вау,потім буе. Ще говорять часто про звикання до шампуню,але то власне силікончики накопичуються,змиваєш іншим шампунем їх-знову гарно,і через деякий час все вертається....
    Викладіть,пліз,склад того шампуню,може дійсно воно щось добре за двадцятку...

19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ну, це швидше плюс чим мінус цього засобу. Хороші шампуні, з низьким вмістом усіляких непотрібних домішок не повинні пінитись.
    Довший час я користувалась лише засобами Віши, просто мені шампуні дуже добре підходили - то вони також не пінились. Хоча, знову ж таки, це не є підтвердженням їхнього більш-менш "лояльного складу".
    Недавно мала розмову про засоби догляду за волоссям зі своєю перукаршою - стільки цікавого і нового мені розказала. Писати усього не буду ,скажу лише одне - зараз я переходжу на дитячі шампуньки з PH 5.5, а бальзами/маски/кондиціонери вже звичні. Ясне діло, що в перші тижні волосся жах - ну бо після тої кількості різних шампунів-привикалок, йому важко адаптуватись до звичайного шампуня...Ще трошки помучусь, а там видно буде.

20. AilataN

AilataN жива

Теж такими мию голову,та мушу застерегти-всі дитячі шампуні активно вимивають фарбу

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Ну й силікони теж різні бувають,в дешевших шампунях-кондиціонерах відповідно не дуже якісні,в дорожчих речах-літучі,тобто такі що не залишаються на волосині і не накопичуються..

Статус теми:
Закрита.