Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Чи вже спробували?Які відгуки?

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я знаю, щоб такого аж миттєвого ефекту не зауважила,але мені подобається нею користуватися. Перукарка каже, що кожного приходу до неї волосся стає все кращим, може то і є ефект? Волосся гарно блистить.

3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Але будьте обережні з нею, бо в мене перукар має асистентку,яка нею користувалася і пересушила шкіру голови.:sad: Так що все добре,але в міру.

4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Я довший час користувалась, але , правда, звичайною очищеною, не знаю чи це те саме. Була дуже задоволена, волосся так гарно блистіло і ріст покращився. Була дуже задоволена станом мого волосся і мій майстер-перукар. Один мінус, після кожного миття, було враження, що в мене в ванній проходить нафтопровід "Дружба" - запах був фееее...:bad:

Яким чином то можна зробити? Нафту використовують в дуже малій кількості, буквально пару крапель на банячок води....То, хіба ,нею в нерозчиненому стані суто на голову лити????:confused:

Останнє редагування: 24 Березень 2010
  5. Vittoriya

в цієї косметичної запах легенький є , тільки коли вона на голові :), а коли змиєш, то вже не чути.Але от на рахунок росту, то так. моя перукарка сьогодні теж сказала, що в мене волосся росте бєшенним темпом:girl_haha:

6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я ото мащуся олійкою(масляною сумішшю),купленою в Наторелли.Як результат - волосся набагато менше жирніє,а росте як божевільне.І вилазити перестало..

7. Vittoriya

І я нею користуюся!:girl_claping: дуже класна!! Я взагалі чергую, то реп'яхову олійку наношу, то цю суміш, то нафту, або змішую то всьо разом. :)

8. Іспанка

Ооо,то моя мама фанатка всяких сумішей - в неї в фаворі зараз нафта і дьогтеве мило:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:Як вона тим миється я собі не уявляю - мене від одного аромату починає нудити..Але на жаль їй з її волоссям дуже схильним до жирності ані те ані інше не допомагає - мусить мити голову через день...

9. Текіла

Текіла Well-Known Member

Дівчата, я ніякими олійками голову не мащу) Але користуюся шампунем серії schwarzkopf
    Волосся справді супер! Мені ця серія дуже підходить, і навіть мій перукар каже що волосся здорове. Тому дуже раджу! Шампунь хороший підбирала собі довго.

10. Іспанка

А я здається нарешті знайшла на 100% свій шампунь.На 8 березня подарували мені від Avon Advance tecniques.Для мого волосся - просто супер(тьху-тьху).волосся довго залишається чистим,блискучим,приємно пахне,а головне гарно вкладається.наразі дуууже задоволена.Ну і хороша дуже річ - спрей від Gliss Kur Блеск и защита цвета.

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Тааа..ця серія хороша. Також такими користувалась.
    Ой ,Наталь ,ти написала список моїх ворогів волосся...Вже вкотре переконуюсь, що все дуже індивідуально. Бачиш ,ти задоволена ,а мені після них тре голову ще раз мити. Шампуні Ейвон взагалі не признаю, особисто для мене вони ніякі ,а спрей Гліс Кур просто спрей ,після якого волосся жирніє в 2 рази швидше...Доречі, якщо волосся схильне до жирності, взагалі не рекомендувала б користуватись засобами, типу спреями, бальзамами і тд., які ,не змиваються - вони (хоч що б не писали на упаковці) надто обтяжують волосся:girl_emo:

Останнє редагування: 24 Березень 2010
  12. Vittoriya

я мала такий бальзам до волосся, але щось він мені не підійшов...
    До речі, вчора перший раз користувалася шампунем віж Лаш,отаким:
    А після нього ще отаким бальзамом:
    Враження-класні досить, запах кокосу на волоссі ще довго потім тримався, волосся досить м'яке після того всього було, я боялася, що буде жорстке. Буду користуватися далі, побачу , що з того буде...

13. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

дійсно все індивідуально
    мені ця серія (+ кондиціонер і маска) не підійшла - волосся обтяжувало, погано промивався

14. Текіла

Текіла Well-Known Member

Можливо просто треба було змінити шампунь. Наприклад з для жирного волосся просто зволожуючий чи щось таке?
    Я вже 3 рази міняла, і всі рази дуже задоволена.
    А до того користувалася шампунем Жак Дессанж. До речі також хороший він.

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

мені теж Шварокофф обємний не пішов. Велла проф. кращий.

16. Текіла

Текіла Well-Known Member

А я якраз Веллою до нього користувалась. Мені вона не дуже підходила. правда я пробувала лише 1 тип. Навіть вже й не згадаю який.
    Але бальзамом (спреєм) до волосся Велла користуюсь зараз. Не поганий такий.

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

я беру ось таку серію.[​IMG] а зі Шварцу - тільки зволожувач 2-х фазний.[​IMG]

18. Текіла

Текіла Well-Known Member

Цікаво він виглядає.
    Де купляли його?

19. Vittoriya

виглядає отак,як на фото,ну тільки в мен один такий кусочок. Купувала в Опері Пасаж, там їхній магазин-Lush. Тут вже багато писали про цю фірму.

20. Shine

Shine New Member

Дівчата, чи користувався хтось з вас косметикою YVES ROCHER? Хотіла б почути вашу думку.Я собі брала шампунь, маску, гель-сос для кінчиків волосся (лінія живлення), залишилась задоволена.Волосся після міліровки не лізе і не ламається.

Статус теми:
Закрита.