Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Я робила, дуже задоволена! Я, поки що, тільки один раз зробила, а то треба хоча б 8 разів зробити! Робила в перукарні "Я+Ти" на Іскрі!

2. kati

kati Well-Known Member

так так, фіолетовий можжевельник- туфта рідкісна, в мене волосся після нього як дротянка стало( притос=му що маю якраз схильне до жирності волосся)
    А помаранчевий- смахує на фото на леді годіва, але він на сайт намальований жовтий, а в мене всетаки більш оранжевий( пахне дуже класно,але так само мені не альо)

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

стала я сьгодні знову блондинкою...
    не витерпіла довго :)

4. носик

носик New Member

і як Вам? я теж хочу знову на блондинку:girl_tender:. але поки не роджу -не буду вибілювати. боюся, що не витримаю

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

шатенкою була 4 чи 5 місяців - не моє :girl_wink:

6. носик

носик New Member

я теж так думала, потім звикла

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в мене теж був такий період, стрілило в голову , що хочеться чогось нового,помалювалася спочатку на світлий каштан,а за кілька місяців стала зовсім темна.... І зрозуміла-точно не моє!!! І почала все в зворотньому напрямку :girl_haha: Це було не легко,занадто палити волосся не хтілося,тому була і рижа :girl_crazy:, і світло-рижа.Зато теперішнім кольором волосся цілком задоволена,це направду так важливо, бо і настрій від того інший, я подобаюся собі і відповідно й оточуючим людям, бо мені комфортно так. Супер!!!:girl_curtsey:

8. kati

kati Well-Known Member

дівчата, прочитала про таке чудо, сухий шампунь,дуже цікаво чи реально ним "помити голову?!
    В екстренних випадках мало б бути помічним засобом, а в продажі хтось бачив такий а може вже користувався?

[​IMG][​IMG]

читала,що є ще від шварцкопф, але неможу ніде інформаціі знайти

9. sofcja

sofcja Member

вимити не реально, але освіжити можна до пристойного вигляду!

я такий в нас ніде не бачила, хоча шукаю... в мене дуже швидкого голова жирніє, часом не встигаю до пуття привести, то замість такого сухого шампуню користуюсь прозорою пудрою.
    суть в тому, що сухий шампунь, пудра чи мука (а так наші бабці й мами рятувались:girl_spruce_up:) набирає на себе весь жир і відмерлі лусочки шкіри голови, а далі вичісується з волосся звичайною щіткою...

красота! рятує часто!
    як знайдете десь у Львові, то сигнальте! буду магазину виручку робити))))

10. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

як я ще в школі вчилася, кілька разів за тим же принципом використовувала тальк. не надовго, але пристойнішого вигляду волоссю можна надати, трохи жир з нього зняти.

11. antique

antique Member

Все, в мене бажання відпало, так гривку не відростиш.
    Ліньки 100 стор. читати. Комусь допомогли спреї для посічених кінчиків?

12. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

Дівчата,в мене така сама ситуація!Захотілося мені густого волосся,тай думаю відпускаю своє природнє!Перемалювалась на русий,походила 2 місяці,а тепер він так мене нервує,страшне!Дивлюсь фотки там де я блондинка,то так скучаю за своїм рідним попаленим біленьким волоссячком!Підскажіть ,а якими фарбами ви повертали свій блондин!Я останній раз Естелівськими фарбами малювалась,то нічого так,волосся живе!Але зараз боюся,шоб його не попалити!

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Vasylynka, хочу вас попередити що якщо після фарбованого в русий переходити в світлі кольори то може "вилізти " ...зелений. Це дійсно так! Тому спершу спробуйте на одному локоні висвітлити. Якщо зелені не буде то вперед,якщо появиться зелений відтінок , тоді спершу треба буде виводити русий color off- це спецыальний засыб що змиваэ фарбу(э в багатьох проф марках). І найголовніше-якщо ви не ас в домашніх перукарських справах, тоді вам краще до перукаря!

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

в мене ця процедура з блондина в русий та назад зайняла більше року часу
    якщо хочете зберегти волосся здоровим-не прагніть миттєвого результату
    я би радила весь процес розтягнути на кілька місяців, висвітлювати поступово на 1-2 тони

ага ще згададла
    вже коли результат був близько-зробила дрібнесеньке мілірування, яке лиш бліки додавало
    а останніми штрихи в кольорі вже робилися безаміачним ревлоном
    але за кілька ісяців я відмовилася від тої фарби

15. samaharit

samaharit New Member

І якщо не секрет, скільки віддали за стрижку гарячими ножницями?

16. Milady

Milady Well-Known Member

Також мала проблему з посіченими кінчиками,перукарка порадила спрей Gliss kur(такий жовтенький)От користуюсь ним від грудня. Волосся розчісується дуже легко, кінчики стали набагато міцніші і не січуться:girl_in_love:Дуже задоволена!

17. Biryza

Biryza New Member

а я відколи почала користуватися міксом з олійок для зміцнення волосся помітила таку особливість - волосся довще не жирніє, і на другий, і на третій день вигдяд чудовий, короче при біді можна п"ять днів голову не мити :girl_crazy: а скоріше - на третій день вже капец ))) про швидкість росту не можу нічого сказати, бо врізаю кінчики як сказилася )))))

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Якими саме?І як Ви ці олійки використовуєте?В яких дозах?Поділіться рецептом,будь-ласка.

19. niamlyk

niamlyk Member

Відкрийте секрет, будь-ласка, якими олійками користуєтесь, втираєте в голову чи і у волосся? Бо в мене волосся дуже сильно жирніє і мушу мити голову через день... вже так втомилася...:girl_devil::

20. Biryza

Biryza New Member

pravovuk, niamlyk, нічого такого чого б ви не прочитали тут )))) я для себе вирішила так - рицинова і реп"яхова 50/50 і пару капель вітаміну А і Е, мішаю безпосередньо перед нанесенням, розігріваю (ставлю баночку в гарячу воду) і наношу на корені, ну можна рахувати що втираю, і на все волосся по довжниі, наніч, правда треба спати в кульочку і в шапочці ))) зранку помила голову і все супер )))) але в мене волосся не фарбоване, може це має якесь значення, бо колись попалила то тепер дмухаю на нього ))))

Статус теми:
Закрита.