Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

В мене, коли я повертала свій природній колір з попереднього фарбування - кінчики вже були спалені і відповідно були сухі та посічені, хоча й не сильно. Допомогло: регулярне відвідування перукаря - виходило майже раз на місяць-півтора (волося швидко відростає), на кінчикі використовувала Рідкі кристали від Brelil - але як на мене, це більше естетичний момент, щоб на фоні здорового волосся вони вже зовсім страшно не дивилися. Маску (на той момент здається була Нумеро велика жовта) регулярно так само тільки на кінчикі. В принципі - найбільш дієвим виявилось відвідування перукаря, як на мене.

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

я купила у перукаря.
    можливо є на Бюті.

додам, що їх вистрачає на дууууууууже довго. наношу 1 краплю ( як горох) на долоні , розтерти, нанести на кінчики волосся.

3. lerucha

lerucha Member

DUCASTEL Kerafluide - Масло для ухода за поврежденными и секущимися кончиками волос -
    А у мене волосся почало сіктися, навіть, точніше сказати ламатися, десь посередині, ще не бачила такого. Цей засіб допоможе, чи вже тільки "обрізання" допоможе (так довго з коротенького відрощувала), напевно це від того філірування

4. LILY

LILY Well-Known Member

дівчата хто користувався/ється електробігудями,напишіть Ваші враження,користь/шкоду???

5. sofcja

sofcja Member

мене теж ця проблема турбує.
    ось порекомендували олійку від С:ЕНКО. але та дівчинка ще травами постійно полокала.
    ціна трохи кусається як на засіб якиий невідомо чи поможе..
    може хтось користувався. порадьте чи варто придбати?!:girl_spruce_up:

6. Ptashka

Ptashka New Member

Dana K
    ".... а скільки ж тих процедур має бути? І для чого так багато?

Я вже не знаю, що робити.... роблю щотижня маски, регулярно підстригаю, користувалась тими супердорогими рідкими кристалами, а воно ВСЕОДНО СІЧЕТЬСЯ

Тому що, порятунку нема ніякого?????

наразі почала після миття кінчики мазюкати звичайною реп"яховою олією....
    хелп "

Так як мені пояснили для хорошохо результату (підлікувати) волосся то потрібно зробити 5-ть процедур.реп"яхову олію добре використовувати для коренів щоб невипадало волосся, а чи воно дасть вам якийсь результат на кінчики то я того незнаю.

7. Olma

Olma Well-Known Member

Я олійками корислуюся завжди, останні 5-6 років. Волосся майже не січеться, але й підстригаю його кожні 2-3-4 міс.
    С:ЕНКО була моя перша олійка. Вже не памятаю яка вона, але нагативного точно не памятаю.
    Потім користувалай якоюсь дешевшою (в перукарні купила), але вона з силіконом. До силікону я зараз підозріло ставлюсь, то я її замінила на Лореаль з професійної серії.
    Думаю, шо олійку треба полюбе! Але резутьтат вона дає не моментальний..

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

моментально вам нічого не допоможе,це все має бути в комплексі! І маски різні, і трави, і часто похід до перукаря, і добрий догляд зав волоссям, тобто вдало підібраний шампунь,бальзам і олійка. А ще залежить від організму, бо все, що ззовні в нас не так, значить проблема є всередині.

9. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

А ще до того всього треба шампунями зволожуючими користуватися,або іншими засобами(спреями наприклад)!В мене спрей-кондиціонер від Естель зволожуючий,то разом з масками,олійками результат помітний!

10. zhabusya

zhabusya New Member

Якими ви користуєтися засобами "антижовтизна" для блонд? Я деколи полоскаю волосся у воді з лимоним соком, маю СЕНКО стабілізуючий колір шампунь (так собі).Я різні капельки, полоскалки, щось не знаю що вибрати! Порадьте)

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

може варто відтінок фарби поміняти

12. zhabusya

zhabusya New Member

Свій відтінок міняти не хочу, справа не в ньому.За деякий час блон втрачає свою "яскравість",тьмяніє і утворується жовтий відтінок. Є багато засобів нейтралізація жовтизни різні ампули, креми, шампуні з сріблястими відтінками.Може хтось чимось користувався?

13. LILY

LILY Well-Known Member

я користувалася від шварцкопф з silver color,нічо так,правда користувалась раз в 2 тижні,бо волосся сушить,але принаймі жовтизну знімає,мила як звичайним шампунем бо якшо довше тримати синювате)

14. irra

irra New Member

Дівчата напишіть хто користується кокосовим маслом для волосся-які результати і де його можна купити у Львові!

15. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Я користуюсь-мені подобається , додає блиску і мякості,відновлює. Купую в Срібних джерелах

16. kati

kati Well-Known Member

будь який віддтінок блонду потім жовтіє....з тим нічого не вдієш.... в мене це чомусь особливо проявляється на гривці:sad:....
    Я деколи можу змити волосся тонікою, розбавляю на тазік води пару крапель.... подобається віддтінок димчато-рожевий і топаз

17. kukusya

kukusya Well-Known Member

Добрий день усім!
    Якої саме фірми ви використовуєте змивку?Я в перукарні завжди робила міліровку,змивали срібним від С:енко,але напевне якась пропорція невдала була,чи що,колір виходив дуже срібний.Та я перестала ним змивати.Тепер думаю може повністю пофарбуватись,але заминка з фарбою вони використовують дюкастель,не знаю як вона і який відтінок вибрати щоб без жовтизни.Ваш Каті, доречі, колір мені подобається,яка фарба?

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а як ви його наносите? І напишіть мона в ПП де ті джерела?

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

20. kati

kati Well-Known Member

фарба велла колєстон, змішані два віддтінки. А коли починаю " облізати" підтоновую трішки Тонікою.

Статус теми:
Закрита.