Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

а де такий стрижку робили?

я думаю треба практики . а щітка з яким діаметром? бо я мала з завеликим - і не зручно мені було.
    ну і мене подобається як додатковий і не важкий засіб до укладки ось це спрей.

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В магазині Б"юті точно є !
    в перукарні Бриз, Багіра... і якщо купити на Б"юті засоби- елементарно робиться вдома( економніше і дешевше!).

3. Olma

Olma Well-Known Member

Стрижку робила в Юри в Авентіні (потім враження напишу).
    А діаметр десь 3 сантименри - але якесь воно не таке гарне як в Юри виходить.
    Та ше і хімія трохи є. Напевно куплю утюжок і буду феном робити об"єм, а потім утижком випрямляти, що всі волоски в одному напрямі дивилиись :)

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

файний варіянт, я тобі давно казала, але волосся після хімії і утюжок то теж щоб не попалити його...

5. kati

kati Well-Known Member

Олма, не потрібно порівнювати результат після салону і в домащніх умовах... ніколи сам не зробиш так як в салоні....мене от наприклад ніколи в салоні не витягують праскою., навіть брашом не сушить...звичайною щіткою, а результат суперовий-гладеньке волосячко.

6. Ptashka

Ptashka New Member

Зробила я на початку тижня ламінацію волосся.Ефект суперовий.Волося стало шовковистіше, менш стало посічене коріня, легко і гарно вкладається волосся.Заплатила 150 грн. але якщо порівняти з іншими салонами то це ще не дорого по інших ціна доходила на мою довжину до 220грн.( зараз в салоні акція на ламінування, 4-а процедура безкоштовна) річ справді не дешева але ефективна, через два тижні йду на повторну процедуру.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ви мали на увазі кінчики? коріння волосся ніби не можу бути посіченим, або вже капець йому зовсім..

8. Ptashka

Ptashka New Member

Vittoriya так я мала на увазі кінчики!!!

9. Bonita

Bonita Member

Цікаво було б почитати Ваші враження про Юру, я сама в нього частенько буваю.
    А по темі в мене теж є така величенька кругла щітка для витягування і вкладання волосся, спочатку я нею регулярно користувалася, потім зранку мені це надоїло. Зараз користуюся максимум 1-2 рази на тиждень і погоджуюся з думкою, що все одно сама собі ти ніколи не зробиш ідеально як в салоні.

10. Dana K

Dana K Well-Known Member

.... а скільки ж тих процедур має бути? І для чого так багато?

Я вже не знаю, що робити....:sad::sad::sad::sad: роблю щотижня маски, регулярно підстригаю, користувалась тими супердорогими рідкими кристалами, а воно ВСЕОДНО СІЧЕТЬСЯ :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Тому що, порятунку нема ніякого?????

наразі почала після миття кінчики мазюкати звичайною реп"яховою олією....:confused::umbrage:
    хелп :girl_flag_of_truce:

11. Kvitysia

Kvitysia Well-Known Member

Я теж зробила ламінацію волосся, тиждень тому, але нічого особливого не бачу, знаю, що то побачити важко.:girl_in_dreams: Казали, що після неї волосся стає більш пряме, блискуче - не стало, може трохи блиску додало, але воно в мене і так блистіло.:girl_spruce_up: Щоб стало краще вкладатись - ні так само:confused:. Кажуть, що треба зробити декілька курсів, бо воно змивається:confused:. А чоловік - " що то розводняк"? :ninja:
    Але я більше поки робити не буду, бо то дуже дорого виходить, а на мому волоссі ефект не дуже відчутний.:girl_in_dreams:

12. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Закінчилися у мене шампунь і бальзам. Зайшла сюди, думаю, почитаю, що народ радить, чим користується. Дівки, шото я прозріла від цін на шампуні і все решта :8::8::8:
    Сиджу і думаю, чи то я жмот, чи то лижі не їдуть...

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мій би так само сказав:girl_haha:

14. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А хтось купував спрей Віші проти випадіння волосся,але для чоловіків? Чи задоволені і де можна купити, бо наразі бачила тільки ампули?

15. Irzj

Irzj New Member

Підкажіть, де у Львові можна придбати фарбу для волосся "Subtil ", яка цінова політика на фарбу цієї фірми?

16. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

залежить що за марки :) у мене мало який засіб дорожче 25 грн буває :)

17. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

Розкажіть як боретеся із посіченим волоссям

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

флюїди Дюкастел - ні кінчики після укладки феном. стрижка на довге волосся - кожні 2 місяці.

19. Orman

Orman Модератор-бомба

а в "Б"юті" нема?

20. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

розкажіть що воно таке і де знайти, будь ласка

Статус теми:
Закрита.