Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

розкажу вам свою історію з волоссям... з літа користувалась різними професійними шампуньками і бальзамами "Estel"(рос.), що в перукарки купляла... вони мені файно відживили волосся, надали блиску і гладкості... комбінувала з "Chisana" від Сенко(який тепер ніде не можу знайти, раніше в ДЦ був)
    потім щось мене дьорнуло попробувати "Сьйос".. ну заперші 2-3 змивання волосся було дійсно файне, а потім почало жирніти настільки швидко, шо капець... завжди мию 2 рази в тиждень... а стало потребувати що через день... волосся не вкладалося і стало подібним на щось безформенне... і профшампунь, який зараз маю - не помагав(якийсь французький), він суто для чутливої шкіри голови..
    купила собі Гарньєр фруктіс для волосся що скоро жирніє... по моїй памяті то був для мене один з накращих шампунів загального вжитку (принаймі перші 2-3 миття, поки волосся не звикло)
    нехтуючи порадами купити основу-шампунь в аптеці без ароматизаторів(просто вже несила було чекати з "тим" на голові), розвела той гарньєр з декількома краплями ефірної олії апельсину(цитрусові помагають при жирному волоссі) і розмарину(для укріплення волосся) і задоволена результатом... вже пройшло 36 годин... волосся майже таке як було після миття, зміни мінімальні...

тому ті "Сйоси" нікому не рекомендую... :girl_mad:

Останнє редагування: 15 Січень 2010
  2. RedAngel

RedAngel New Member

Vittoriya, я з себе також сміюсь, бо часто сама себе фарбую. я що забороняю людям фарбуватися вдома, палити шкіру, ходити з полинялим волоссям і жалітися на форумі? ні. але я маю право на свою думку, так як і вони мають право на свої дії. ;)

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну просто я вважаю, що людина має право висловити свою думку, що от їй краще в перукаря і вона вважає, що так є правильніше ,ніж самому то робити.. А хто там як робить,це ж їхнє діло.Чому ми маємо з того сміятися?Знаєте, буває зміст слів змінюється від самої постановки речення.Особисто я також люблю до перукаря ходити,хоча раніше сама себе фарбувала. вважаю, що якщо людина відчуває , що може себе сама пофарбувати, то чому б і ні? Це ж економія грошей, а я вже тут писала, що для мене перукарня то як релаксація більше. Шкода лише, що зовсім не економія грошей...:girl_sad:

4. RedAngel

RedAngel New Member

Vittoriya,
    а що, Вас хтось примушує сміятися? :)
    най фарбує! тільки потім хай не нарікає на фарбу чи на продавця ;)

5. Diana

Diana мрійниця

магазин на Франка Еко-товари, шампунь з кори дуби ТМ "Авіцена"

6. Лянка

Лянка Well-Known Member

І я попеклася з Тим Сьйосом, гіршого шампуню в мене ще не було.

7. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Я теж попеклася. У мене перхоть страшна пысля нього появилась, хоча до нього ныколи не мала такого. А моїй знайомій він дуже підходить, я по її пораді і купила його.

8. Bonka

Bonka Well-Known Member

А мені Syoss підійшов. мала рожевий, shine.
    Правда я купляла його в німеччині.

9. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Подаруйте їй.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене сильний пігент натуральний - фарбуюся вдома сама професійними фарбами. Результат набагато кращий ніж був той , коли в перукарні фарбувалася. Вони (перукарі) так само як і ми вчаться методом мінімальних знань (які в інтернеті отримати не проблема) і практики. Звичайно є справжні профі, але вони і коштують відповідно, а так як в більшості перукарень в нас малюють, то невелика наука.

11. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

це вам тільки так збоку здається,або ж ви попали на таких не грамотних перукарів!дуже багато залежить від структури волосся і як воно піддається висвітлюванню!навіть фарбування однією тією ж самою фарбою на одному волоссі будуть давати ідеільний результат а на іншому від коренів буде світитися а кінці темніші!для цього є спеціальна формула.у будь-якій професії є свої секрети та навички!а вам пощастило,що фарбуєтесь в дома і виходить-ідеально!

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

звичайно ця пудра підходить для світлого 7 рівня волосся,є ще і олійка освітлююча фірми bes ,але коли в людини сильний пігмент їй це не поможе,буде жовтизна!а супрою можна і не попалити знаючи при цьому правила!

12. Orman

Orman Модератор-бомба

значить такі перукарі були - бо я бачила що вони робили - фарбу з тюбика, окисник з баночки і жодного особливого підбирання, змішування, чи чогось такого.
    значить дійсно пощастило ... але відгуків про хороших колористів тут щось не було (і в темі про перукарів теж) ... так що все сама, сама :girl_curtsey:

13. Amira

Amira New Member

В мене була такаж проблема, шкіра на голові після фарбування червоніла і пекла, потім лущилась і злазила.Мій перукар порадила мені Пасту Лореаль Платінум без аміаку, правда я купляю її собі сама, вона досить дорога, за фарбу і окислювач я заплатила 480 грн., але її вистачає на багато фарбувань.Зате тепер шкіра голови під час фарбування зовсім не пече,шкіра не злазить і я отримую гарний попелястий відтінок волосся, якого прагну.

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ще напишіть для перестороги чим до Лореаль фарбували, як власний досвід для інших форумлянок,
    бо мені волосся дибки стає, коли таке чую
    ніколи з таким не стикалася
    і наївно вважала, що такий результат можна чекати лише від Блондексу

15. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Може трошки не в тему, але в суботу була в магазині Б"юті, так от, там професійна фарба Лонда нового взірця вартує аж 38(!) грн.без окисника, при тому що на Добробуті та ж сама фарба вартує 26(!) грн.Ще й порадили мені їхні консультанти "дуже хороший професійний засіб"від Естель-сироватку для посічених кінчиків для всіх типів волосся за 98 грн.,а я дурна взяла та й купила...відтепер для мене фірми Естель не існує! Г-но повне, змазуєш кінчики. а воно засихає так ніби супер клеєм змащене і годі розчесати!

16. Candygirl

Candygirl New Member

Якщо це така в зеленій коробці, то треба просто уважно прочитати інструкцію: треба брати зовсім чуть-чуть на мокре волосся, суто на кінчики, і щіткою розчисати при сушці.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

А от на рахунок Бюті, то вони вже зовсім з розуму зїхали :girl_devil: ціни космічні

17. Туфелька

Саме така, але на коробочці аж нуль інформації про використання,всередині теж не пахло ні інструкцією ні описом самого засобу, напевно така крута фірма....Я сама ж давала чуть чуть того засобу і тільки на кінчики, а сушилася природнім способом, то коли потім розчісувалася, здавалося що волосся просто відривається.Одним словом- жах, Естель тепер для мене навіки в чорному списку!

18. Vittoriya

А ви пробували олійку для посічених кінчиків від Loreal Professionnel? Absolute repare. Мені супер підходить і подобається. Можна купити на Добробуті у тих славнозвізних чоловіків :girl_haha:

19. Туфелька

Ще не пробувала бо маю відновлюючий крем без змивання Абсолют Ріпер від Лореаль, до речі він мені так собі, а про цю олійку я подумувала, а вона краща від олійки Бреліл Рідкі кристали? бо ціна різниться в 2 рази, а про Бреліл я точно знаю що мені вона підходить, хоча Лореаль мені кортить купити....

20. Vittoriya

мені в 100 разів краща, бо я пробувала тут олійку від бреліл, вона може й не погана, але в мене волосся трохи як солома ставало після неї, а от від Лореаль ні.

Статус теми:
Закрита.