Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

навіть не ко ментуватиму ніц " про ту хімію"....і зокрема про скіпідар...а як находять причину випадіння - то, що не "хімію" у вигляді ліків часом прописують??
    не розумію, якщо Ваш досвід зайняти нейтральну позицію Вам допоміг, то хтось облисіє..
    і знов про "реламу, мільойони, олігархів" і ще скажіть що колись взагалі голову 1 раз мили на тиждень і нічого жили..
    тільки чому, якщо вас ця тема не цікавить, у вас нормальне волося, ви не мастите хімію, то для чого читати цю гілку? і радити забити і чекати в якомусь там майбутньому самостійного відновлення. ???
    надалі -без коментарів.

2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А чому ви вирішили, що мене ця тема не цікавить і в мене все нормально з волоссям? Мені, як і будь-якій жінці, ця тема є актуальною, а з волоссям я мала і маю такі ж проблеми, як всі: січення, випадіння, сивина...Просто є природні речі як то бурний рост волосся під час вагітності, випадіння під час годування та відновлення по закінченні годування. І хтось має терпіння, а хтось ні...

• Подобається Подобається x 1
  3. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Дівчата...не сваріться...у кожного є своя думка, ми тут спілкуємся чи сваримось!!!???
    я так і не зрозуміла на рахунок скіпідару...знаю одне, мені мама колись в дитинстві промивала голову нафтою, тільки не подумайте що чистою, в такий спосіб укріпляла мені волося, зараз проблем немаю з "макітрою", хоча інколи можу собі дозволити нанести на волося ХНУ!
    А сестра дошла до того, що робить пьре картопляне туди додає спирт + яйце, і цю "маску" наносить на волося..каже що помагає!!!

• Подобається Подобається x 2
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

але як вона вас цікавить? ви ж нічого не радите, не використовуєте.. не розумію.:8:

і чому йдеться про вагітних і годувальниць? тут усі дописують.
    і до чого тут терпіння. треба насамперед мати терпіння догляди за волоссям.

5. Cifalius

просто у вагітних змінений хімічний баланс в організмі, завдяки чому нігті та волося ростуть як по маслу...це правда :)

6. Cifalius

а на рахунок картопляного пьюре..то правда

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дівчата, я як остання скліротичка забула написати про Аллотон. Колись випадало волосся і я його придбала. Поки користувалася Аллотоном, переривала літературу і знайшла рецепт, у якому було все те-саме, що і у Аллотоні, з різницею, що там була настоянка на САМОГОНІ а не на спирту. Зазначалося, що потрібен саме самогон через сивушні масла у ньому. Дістала я самогон (це не важко, сусідські півораки за 5грн. щей додому занесуть) і замутила настоянку: аїр, лопух, кропива, (далі не пам"ятаю, на Аллотоні написано, можна в аптеці глянути, але там лопуха, здається, немає). Тиждень у темному місці і можна використовувати - ефект краще, ніж Аллотон і все натуральне. Зараз дістала "завєтную баночку" налила варива у срей і втираю у шкіру голови. Може, якби після пологів така заклопотана не була, то і не довелося б волосся обрізати. Допомагає добре, якщо регулярно користати.
    Доречі, ослаблене волосся легше видрати, бо цибульки ослаблені. Зав"язуючи його резинками я його видерала жмутами. Дівчата, як шкодуєте обрізати, то хоч не користуйтеся резинками, а тільки "жабками".

• Подобається Подобається x 2
  8. bora

bora Well-Known Member

:8: а якого кольору волосся після того буде??? Мене мама попереджала ще, що ті всі липухи мають відтінки! Якого кольору у Вас вийшла та рідина? Певно то хіба для темного..

9. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

СОСТАВ alloton

корень аира тростникового,
    корень лопуха настоящего,
    плоды хмеля обычного,
    листья березы,
    листья крапивы двудомной,
    бутоны софоры японской,
    спирт этиловый 40%.

КАК ПРИМЕНЯТЬ alloton

Аlloton наносится на сухую или умеренно влажную кожу головы, для чего волосы разделяют на проборы через 1-1,5 см. Разовая доза alloton обычно составляет 20-30 нажатий на дозатор, что соответствует 1-1,5 мл лосьона. После нанесения препарат втирается в кожу головы легкими массирующими движениями.

Мыть волосы перед каждым нанесением alloton необязательно, поэтому рекомендуется тот же режим мытья волос, который обычен для Вас и соответствует типу Ваших волос. alloton совместим со всеми шампунями. Ополаскивание волос после применения alloton не требуется.

Кратность использования – 1-2 раза в день. Курс применения – от 1 до 3-х месяцев. После этого делается перерыв. С учетом сезонности выпадения волос, с профилактической целью alloton рекомендуется использовать 2 раза в год, весной и осенью, с лечебной – повторными циклами по 2-3 месяца с перерывами на 1 месяц.

10. Златка

Златка Well-Known Member

В мене подруга користувалась Алотоном: казала, що ефект трошки помітний, але від нього в неї дуже масніти волосся почало, зранку мила - і до вечора уже було як тижневої давнини :8:

А мені від посічених кінчиків дуже допомагає спрей Gliss Kur: то якісь аж дивні результати, бо направду 10 днів бризкання на вечір - і волосся як новеньке :) Зараз якраз 3 дні тому почала курс :)

11. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Про скіпідар то я образно висловилася, але щось в тому також є, бо спиртові розчини та усілякі зігріваючі рідини подразнюють волосяну сумку, завдяки чому активізується ріст волосся. Щодо нафти-то, скорш за все, був очищений керосин, його й всередину приймають, і не шкодить:)
    Хною я також інколи користуюсь, коли звичайна фарба набридає, а сивину зафарбувати треба+корично для волосся, хоча вимити її дуже тяжко!!! В хну додаю каву для приємного відтінку.
    Щодо картопляних масок, то цілком може бути, дехто і майонезом голову мастить, але думаю, що головним діючим інгредієнтом в тій масці є яйце, оскільки яйцем голову раніше взагалі мили.

12. Дана

Дана Well-Known Member

Такий спрей як Алотон є від "Зеленої аптеки", коштує то задоволення 8-9 грн, склад -витяжки трав+спирт. :xaxa: тай збори підібрані для різних видів волосся і різних проблем, є для волосся з лупою, для пошкоджених кінчиків, для сухого волосся, жирного, при віпадінні.

13. Nata

Nata Well-Known Member

На попередній сторінці я хвалилася, що нігті в мене ще цілі, ну то вже не цілі :). Почали ламатися:confused:. А ще в моєї мами дуже ламаються нігті, вона вже й вітаміни вживає і мастить якимись укріплювачами, а результату немає.
    Бачила в аптеках масла для укріплення нігтів, може хто користувався, скажіть чи таке допомагає.
    Порадьте щось, будь-ласка :).

А волосся я почала мити через раз яйцем з коньяком. Чому через раз? Тому що терпцю не вистарчає щоразу з тим бавитися, а крім того я помітила, що якщо за день після миття яйцем помити шампунем, волосся справді блистить і отримує більше об"єму.

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Нігті...як тільки приходить весна, і починаються різні вітамінчики, в мене нігті ростуть як на дріжджах і дуже тверді. Ціле літо я хожу з коготками, а коли вже приходить осінь і десь місяць жовтень, мої нігтики стають слабші...і чим би ч не мастила, що б я з ними не робила, їм нічого не допоможе! От зараз в мене вже нігтиків немає :sad: :sad: :sad: Чоловік тішиться! Та й друкувати стало набагато зручніше :)

• Подобається Подобається x 3
  15. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Зеленого, звичайно! Думаю, якщо поставити на карту волосся і темніші корені (зелені вони не стануть), то можна обрати волосся. А от від безколірної хни у моєї вибіленої коліжанки волосся таки стало приємного салатового кольору :xaxa::xaxa::xaxa: так-що з тим вважайте.

16. bubamara

bubamara Member

скажи, а де Арам зараз працює? як ти його знайшла? і скільки зараз коштують його послуги? заздалегідь дякую!

17. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дівчата! талося диво :) В мене перестало лізти волосся(ттт)!!! Нарешті, я свого добилася. Бо лізло страшенно, я аж переживала, що геть лисою стану (а волося в мене достатньо густе). Так от, що я тільки не пробувала, мені нічого не допомогало. Перпробувала всі шампуні і бальзами, що були у ДЦ і не тільки. Остання моя покупка була - це Gliss Kur формула восстановления, шампунь і бальзам. Нарешті знайшла своє :)

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Арам приймав в Арт-Глорії, але збирався кудись переїхати. Десь маю його мобільний, як тре то пошукаю... Платили завжди 100, і я і чоловік.

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

а розкажіть будь ласка, детальніше, як ви це робите. і пропорції.

20. Гелена

Гелена Well-Known Member

дуже зміцнюють нігті теплі ванночки з крохмалем
    можна робити щодень, по 20-30 хв (ну або скільки часу є) доти доки будете бачити потребу :)

Статус теми:
Закрита.