Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Котя

Котя Оптимістка :-)

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Теж перечитала Лашівський форум, сюдячи з дописів, то найкращі шампуні це "Реабілітація","Пиво для Сінтіі","Новинка", бальзам "Коктейль", маска для волося "Богиня". Як на собі попробую, то відпишу враження.:girl_bye2:

2. loreniya

loreniya Well-Known Member

о! то мені точно підійде - нарешті мій чоловік скаже що шампунь гарно пахне :girl_claping::girl_claping:

3. Skrynya

Skrynya Member

RedAngel ви все знаєте! Що ви можете сказати про "DUCASTEL - Сильноконцентрированный шампунь для всех типов волос с запахом кокоса, яблока и миндаля 1000 мл"? Там така здоровезна упаковка і ціна 59 грн, напевне щось не надто "надзвичайне?" :girl_in_dreams:

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Прочитала в газете такой совет:
    6 ст.л. касторового масла
    3 ст.л. рафинированного раст. масла
    1 ст.л. камфорного масла
    3 ст.л. спирта (или одеколона)
    Все это смешать, а перед употреблением
    хорошо взбалтывать.
    Перед мытьеем головы смесь втирать в кожу
    головы и держать под теплой шапочкой от
    1 до 12 часов. Затем хорошо все смыть.
    Второй раз волосы мыть через день (волосы
    после первого втирания и мытья быстро
    пожирнеют).
    Предостережение! На голове быстро появляется
    щетина. Поэтому не следует допускать попадания
    смеси на лицо и шею, т.к. волосы могут начать
    там расти.
    Достаточно втирать эту смеь 4 раза в месяц.

Що на то скажете??

5. Skrynya

Skrynya Member

:eek:
    Оце буде класно як попаде на лице!!! І соанеш орангутангом! :girl_crazy: Хоча не вірю, щоб аж так зразу лице і шия заросли!!! А за маску дякую! Люблю я ті всякі рецептики!:girl_in_love:

6. Надька

Надька Well-Known Member

А хтось вже то пробував? Помагає?

7. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Это предложение, напрочь отгоняет все желание, делать такую масочку)):girl_crazy:
    А по сути маслами может и намазала , но спирт не добаляла бы, он сильно кожу ссушит и может раздражение потом быть и та же элементарная перхоть.

Останнє редагування: 16 Грудень 2009
  8. Нікуся

Я би спирт замінила перцевою настойкою, замість соняшникової олії додала ріпяхової,пододавала вітамінів ... Колись робила компрес з камфорою -памятаю як воно добре гріло....
    Але в мене зараз період "МАСсовського" догляду за волоссям, через свята буду пробувати цю маску.
    Доречі ,ЛАШівській Леді Годіва 5 балів.

9. RedAngel

RedAngel New Member

мені ці шампуні не підходять - дуже швидко змивають фарбу і сушать волосся. але чоловікам вони подобаються. найменш разючий запах у кокосового, яблучний пахне плином для посуду, як на мене... Естелівські проф. шампуні і то кращі.

10. LILY

LILY Well-Known Member

а хто пробував Schwarzkopf Bonacure Color Save Silver шампуньчик???

11. RedAngel

RedAngel New Member

LILY, він дуже сушить волосся. як там експерименти з освітленням? ;)

12. Нікуся

Я мала. Але як на мене то ціна завищена-є купа інших дешевших шампунів з таким же ефектом( напр. Сенко)

13. LILY

LILY Well-Known Member

ше немалювалась чекаю поки "корінці" відростуть,як помалююсь напишу,дякую)))

14. enigma

enigma Well-Known Member

15. LILY

LILY Well-Known Member

начиталась відгуків про той леді годіва і теж хчу щоб волосся гарно пахло,а після миття ним треба давати кондиціонер??він не перебє запаху Леді Годіви??

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

а якщо використовувати раз в тиждень,не щоденно???

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

по проспекті Свободи,новий Опера Пасаж вхід через Брокард здаєсться,хочу туди теж навідатись

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

а мені Леді Годіва не сушить(напевно тому що містить кондей), я обожнюю цей шампунь і куплю ще. А сьогодні я спробувала Океан з морською сіллю. Шампунь просто перевершив всі мої сподівання-запах божественний а волосся після миття м"якеньке наче шовк і блиск суперовий , помітний об"єм, промилося аж до скрипу а на кінчики я нанесла буквально 2 мл. кондею Ваніль. Оцінка "6" балів з "5" !!!!! Обов"язково куплю ще ( я думала що кращого за Леді Годіву шампуню в Лаші нема, виявляється є кращий і це Океан.).
    ЗІ: Океан містить доволі великі кусочки солі, але вони легко перетворюються на піну при втиранні в шкіру голови, тільки втирати треба обережно.

Останнє редагування: 16 Грудень 2009
  17. hitrynja

hitrynja New Member

Хочу поділитися своїми враженнями. Моя перукар порадила мені купити ось таку крем-маску для волосся - вона вважається професійною

так от - враження - супер. По-перше - волосся на дотик м'яке і шовковисте і блистить гарно, чого не вдавалося добитися досить давно...І, знаєте, мені здається, що яким би шампунем не мив, використовуючи її - все можна виправити. (спробували і після Тімотей, і після Гліс Кур, Kera nova та Нівеа - результат однаковий).По-друге - ця баночка має 1л))), По-третє - ціна хороша - у нас близько 40грн...у нас в модних магазинах її розважуюють і продають по порціям)))Проте, я кажеться, світ не без добрих людей...

Варіантів масок цієї фірми є декілька...навіть з часником - хоча вона зовсім ним не пахне...все залежить від проблем. Хочу тільки попередити - інструкції на баночці усі італійською!, тому запитуйте у консультатнтів переклад (у них є - перевірено)

18. LILY

LILY Well-Known Member

я мала маску з цієї серії,перший тиждень була нормальна, нічого особливого,а потім волосся толі звикло і стало жахливим,мені несподобалась

19. Miramama

Miramama New Member

Нікуся, шо на то можно сказати? Якась нісенітниця собача, вибачаюсь. Ну яка здорова людина буде тримату таку маску дванадцять годин? А про щетину - то взагали жах. До того ж, якби усе було так просто, то усі були б волохаті, та пухнасті :girl_cool: ага? Так шо, я б не радила таку масочку для використання. Бо багато наївних дівчат, яки сприймуть цю пораду, як справжне диво і почнуть "маринувати" свое волоссячко.

Хочу підтримати Хітруню, щодо маски. Насправді, добре підібрана маска і не треба думати про шампунь взагалі!
    Я користуюсь однією масочкою вже років 8, вона мене не підводить. Фирма Бреліл (теж професійна косметика) Волося "лізе" знаачно менше, розчісуються на "ура", блискуче і м'яке. (Це я підгледіла у свого перукаря, який, доречі, з відзнакою закінчив Академію Шварцкопф, був на стажуванні в Лондоні, зараз працює в Москві в салоні Tony & Guy топ-стилистом, тобто людина дуже обізнана в цій галузі ) Його порада знімати посічене волосся раз в два місяці не рідше (можна частіше), тому що немає нічого страшнішого ніж, мертве, посічене волосся, яке висить сосульками і тоді вже ніякого задоволення від того, що воно довге. Краще коротше, але "живе", блискуче, доглянуте.

Ще, дівчатка, не забувайте, наше волосся - це відображеня внутрішнього стану організму. До знесилення волос ведуть стреси, погане харчування, недостатність вітамінів (які треба їсти, а не втирати/намащувати/насипати на волосся).

А ще можна робити "гімнастику". Раз у день. Масажною щіткою (або пластмассовою, або дерев'яною(мені вона страшенно електрізує волосся, тому я не користуюсь такими), аби не залізною, залізна - то "смерть мухам") І добре прочісуємо в одну сторону всі-всі волосинки (разів 30) потім нахиляємося и все волосся прочісуємо наперед (теж 30 разів) і в боки.

Бажаю всім міцного, блискучого волоссячка.

20. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Мне такая маска вообще не подошла, ее нужно было полбанки на голову вылить, чтобы волосы прочесать, она еще была фруктовая, так у меня теперь к этому запаху "не любовь". Если честно теперь баночки с большими объёмами я обхожу стороной, как то подсознательно. Но конечно на вкус и цвет....

Статус теми:
Закрита.