Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Нажаль це особливість всіх фарб(навіть безаміачних)псувати коси.... Хіба один вихід для рудоволосих--використовувати хну, для темноволосих-басму, а для світлих-ромашка,лимон. Але це лише додасть відтінок.....

• Подобається Подобається x 2
  2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Спробуйте професійну Лондаколор, тон 12/6+ 12% оксі крем в співвідношенні 1:2. Коштує 28 грн + оксі, продається на Добробуті і в Парадоксі в Магнусі. Фарбує за раз в гарний колір абсолютно без жовтизни і не палить так як порошки. Колір називається Спеціальний Блондин Фіолетовий, хоча фіолетового на волоссі не видно, просто жовтизни нема.

• Подобається Подобається x 1
  3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Пробувала Лореаль Ексель10, якість бездоганна, але змивається просто безжалісно, в мами за тиждень по фарбуванню вже видно сивину, а в мене просто колір облазить. Прикро, коштує ж недешево. Маю ще одну пачку (привезла з Польщі), то продам її а сама повернуся до перевіреної власним досвідом професійної Лондаколор.

4. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Купляла термоспрей Матрікс на Південному в ТЦ Європа на 1 поверсі.Можливо там також продають шампуні і бальзами цієї фірми.:girl_smile:

5. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

на Добробуті точно є!!!

6. Onka

Onka Member

Я фарбую волося давно ( напевне більше ніж 17 років).На щастя критичних проблем із волосям не маю. Більше року користуюся фарбою "L'oreal" "Casting" привезеною із Польщі.Тому що продається в ДЦ і т.п. не довіряю. Фарбувала безаміачною та з низьким вмістом аміку . Дуже ними задоволена. Надзвичайно хороші бальзами , що додаються до фарб. На кортке волося упаковки вистарчає на 2 рази.

• Подобається Подобається x 3
  7. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Зі всіх фарб якими користувалася(Londa проф.,Garnier, Loreal проф. і не проф., Wella,subtil ducastel) можу порадити Vitalitys art absolute.Волосся після неї мягеньке,:girl_in_love: до неї входить захисна олійка, волосся в мене до плечей тому упаковки мені вистачає на 4 рази окрім того + великий вибір відтінків:girl_claping:

8. uliana

uliana Well-Known Member

Підкажіть,будь ласка,де можна придбати у Львові?

9. ri-a

ri-a Active Member

Мені той Віталатіс Арт щось зовсім не підходить, фарбувалась цією фарбою в декількох салонах в різних перукарів, перший раз фарба не перекрила мій колір, переходила з шоколадного на два тони темніший, яка була така і залишилась, думала може перукар нетакий чи невміє фарбувати. Потім фарбувалась в Пастуха, він також розхвалив той Віталітіс, але в нього вийшло в два рази дорожче і волосся в два рази гірше, стала я двохколірна, коріння темніше а по довжині яка була така знов і залишилась, крім того волосся почало путатись і стало якесь наелектризоване. А ще продав мені шампунь, від того віталітіса, щоб фарба невимивалась, фарба змилась за два тижні і коріння трошки посвітлішало і я стала одинакова, а голова чухалась ніби там шось жило. Ага, згадала, ще дав мені маску в пробничку для відновлення мого волосся, сказав мені що в мене воно дуже пошкоджене і тому в нас не вийшло фарбування, але і так прикольно, то та маска була такою жирною, що після неї мусіла на слідуючий день мити голову.
    Може і фарба і добра, але вона мені непідходить і фабуватись нею вже небуду.

10. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

Вперше чую таку назву!Розкажіть будь-ласка ,скільки вона коштує?

А в який колір ви фарбуєтесь? Мій природній-темно русий,я фарбуюсь в світлі тона,цікаво чи безаміачні добре вибілюють ?

Це все в одній пачці,чи окремо?:confused:

11. uliana

uliana Well-Known Member

Окремо. На один тюбик фарби потрібно дві баночки окисника.
    Я використовувала 12% тільки на коріння(природній теж темний), а
    9% на довжину(менше палить волосся).

12. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Бюті Стрийська 7

Сама фарба була 70 грн. + якщо брати окисник Vitalytis це ще десь 20 грн(з їхнім окисником результат ліпший) Але окисник необовязково купляти в них, я інколи беру в них а інколи купляю в ДЦ іншої фірми, так виходить дешевше. мені нормально тому що як вже писала вище фарби вистачає на 4 покраски.:girl_smile:

13. Vasylynka

Я ,якщо чесно ніколи окисник окремо не купляла,і взагалі незнала,що так можна!А хіба так краще? То я так розумію,що той окисник ,що в пачці з фарбою ви не використовуєте?

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

в профсеріях окисник йде окремо, фарба-окремо. Від того залежить ітенсивність кольору та відтінок.

В ДЦ ропарувати фарбу Вам ніхто не дасть :girl_haha:

15. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

з фарбою в пачці його нема так як краска професійна то окисник іде окремо.Є більша і менша баночка(не памятаю по скільки мілілітрів). Консультант підкаже якщо попросити і % окисника допоможе підібрати.
    Якшо в мене закінчився окисник Vitalitys або неохота за ним їхати то я йду в ДЦ і купляю C:ENKO або на Південному в ТЦ Європа окисник Kallos.:girl_smile:

16. Natalia H

Natalia H Well-Known Member

А я недавно взагалі вперше пофарбувалась. Вибрала для цієї події Natural&Easy від Schwarzkopf. Дуже задоволена - не змивається вже довгенько, і головне - дуже природний колір, без всяких ляльково-гламурних відтінків, що я і хотіла. Може комусь знадобиться, або найдуться однодумці - словом, непогано!

• Подобається Подобається x 5
  17. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Адреса Бюті вул. Шота Руставелі 7 біля стрийського базару...от я дирява голова:girl_cray::girl_cray::girl_cray: думаю одне а пишу інше...Капець:girl_mad::girl_mad::girl_mad:

• Подобається Подобається x 3
  18. Vasylynka

Дівчата,ви мені відкриваєте очі на життя!:) поясніть ще будь ласка мені не освідченій,то фарби поділяються на професійні і ,так би мовити ,звичайні,так?І яка між ним різниця?Хіба не краще купити дорогу звичайну фарбу ніж купляти професійну і ще й плюс окисник?Наперед дякую!:girl_bye2:

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

так точно
    фарби, які продаються у ДЦ, Космо......... (тут довгий перелік магазинів роздрібної мережі), продаються разом з окисником-принцип простий змішати, пофарбувати, результат-який буде-такий буде. Наприклад, якщо ви хочете висвітлити волосся, то результат передбачити з такою фарбою дуже важко, доводиться підбирати на власному волоссі. Грубо кажучи - треба надіятися на то, що той варіант, який підбрав виробник, вам підійде.

в професійних фарбах ви самостійно (перукар ваш) підбирає окисник в залежності від СТРУКТУРИ вашого волосся, ПРИРОДНЬОГО КОЛЬОРУ, БАЖАНОГО ВІДТІНКУ, СТАНУ вашого волосся. Якшо добре в тому розумітися і знати своє волосся-сюрпризів не має бути. Плюс професійні фарби більш "щядящі" (і як то українською?), не так палять волосся, надають блиску...

Ціна дорогої фарби звичайної та професійної (разом з окисником) відрізняється незначно

Я користуюся професійною, яку купую і підбираю сама,-економія суттєва

• Подобається Подобається x 5
  20. ri-a

ri-a Active Member

для Vasylynka
    В салонах краси, як правило працюють з професійними фарбами, вони йдуть окремо від окисників, окисники продаються в літрових чи більших бутлях. Окисників є декілька видів 0%, 1,5%, 3%, 6%, 9% і 12% Одна й таж фарба в співвідношені з різними окисниками дасть різний відтінок, наприклад, якщо фарбуєте волосся шоколадним відтінком і ваш колір також шоколадний, в фарбуєте, просто щоб обновити колір, достатньо взяти 1,5% чи 3%, якшо є коріння іншого кольору чи сивина, тоді перукар на коріння залежно від вашого кольору підбирає потрібний окисник для того, щоб небуло видно переходу. Окисник 1,5% фарбує в той самий тон, 3% фабує в тон або на тон світліше, 6% витягує колір на 1-2 тони світліше, 9% на 2-3 тони світліше а 12% на 3-5 тонів світліше, дивлячись, якою фарбою фарбуєте, 0% використовують як правило для розбавлення окисників, якщо якогось немає.
    Допустим, якщо Ви блондинка, і фарбуєте в темний колір достатньо 3% окисника але якщо Ваш колір темний і фарбуєте в свтліший колір, тоді окисник 9% чи 12%. І в професійній фарбі більше кольорів і коректорів.
    А в домашній фарбі як правило йде для темних 6% та для блондів 9% окисник.

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.