Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

щиро вам дякую за інфо)) буду шукати) як ні то напевно й закажу де

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я вже колись писала,що робила масочку з майонезом і жахнулась яке воно стало:girl_cray:..а потім прочитала що гірчиця(яка туди входить)не може примінятися на волосся сухе(або дуже попалене,ламке)бо вона пересушує і як результат стаєте дуже розєрошена,бо багато волосків посічуться.
    ось така то ситуація:girl_in_dreams:..

• Подобається Подобається x 7
  3. kati

kati Well-Known Member

Придбала собі таку штуку, мені супер підійшло( попробувала сьогодні в перукарні і одразу ж там і купила). Волосячко стає ніжним ,приємним, і немає відчуття липкості, як після засобів на основі олійок

• Подобається Подобається x 7
  4. Ameli

Ameli Well-Known Member

У мене жирне волосся, тривалий час робила маски з репяхової олії, тепер жирніє менше та й трішки укріпилося.

• Подобається Подобається x 2
  5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

і в мене жирне волосся, а на кінцях сухе, теж користуюсь репяховою олійкою - чуть краще стало. А які маски варто на таке волосся робити? воно в мене ще й лізе, і перукар сказав, що є перхоть (хоча я її не бачу і не відчуваю...)

• Подобається Подобається x 1
  6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Lady AD, в мене також корінці масні, а кінчики сухі-мене виручає така процедура. Я перед кожним миттям голови втираю в корінці настоянку перцю стручкового(купую в аптеці)-вона прискорює ріст ,укріплює волосини і підсушує. А на кінчики наношу суміш з оливкової,мигдальної і олії жожоба. Голову в пакет,рушник і дві години походити. Навідь після першого використання видно результат.

• Подобається Подобається x 5
  7. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

в мене теж є така штука, її можна і на вологе наносити волосся і на сухе.

8. loreniya

loreniya Well-Known Member

а я користуюсь олією льону - результат супер - волосся блистить, гарно чешеться, приємне на дотик, не випадає ще й коли без лаку на нігтях наносити то нігті ростуть!!! тримаю його на голові не менше години, часом на ніч лишаю. Але забагато не мазати - хіба важче змити буде, на волосся до лопаток достатньо 1,5 ст ложки. просто мочите пальці і втираєте в коріння, а тоді гребінцем гарно прочісуєте і воно роподілиться на кінці, якшо кінці дуже сухі то можна їм ще трошки добавити олійки, але не багато.
    Олійку я брала на краківському там де трави продають, в жінки, але вона його там не тримає - псується на сонці, треба замовити і вона принесе (маю її телефон, кому цікаво можу в приват написати) Банка на 250 мл коштувала 20 грн весною... в мене ще більше половини, так що економно виходить!
    тепер мене мучить ідея нарізати в ту пів банки олійки один стручок перцю пекучого... Що ви про таке думаєте? Волосся швидше буде рости?

9. Нікуся

loreniya, за стручок в баньочку олії схиляю перед вами голову... Це буде дійсно чудовий засіб для зміцнення волосся!
    Мона телефончик тої пані з базару? А вони лише з льону олію робить чи ще якусь?

10. Consuelo

ой, і я б теж прикупила ту олійку! а олійки жожоба і мигдальна теж в аптеці продаються?
    дуже Вам дякую за рецепти!
    ага, і як часто такі маски робити? і я вких пропорцях олійки змішувати?

11. Нікуся

Lady AD, олію з жожоби купила в аптеці ,богларського виробника "Ікаров", мигдальну в ДЦ від "Ароматики". Великий вибір в Космо.
    Я роблю маски перед кожним миттям голови,але чередую раз з оліяками,раз куплені маски ( нумеро,ревівор,)

12. Consuelo

я голову мию щодня, максимум - через день. Такі масочки підійдуть для частого використання?

13. Нікуся

Ні,думаю олійками ви можете переживити волосся і воно буде звисати сосульками. Раз в тиждень зробіть собі спа з олійками,а всі інші рази просто бальзамом користуйтесь. Все залежить від структури вашого волосся ,якщо воно дуже сухе то перше мона і частіше робити маски,якщо не дуже то раз в тиждень хвати.

14. Annette

Annette Well-Known Member

Почала користуватися репяховою олією (купила в ДЦ). Написано перед миттям голови ходити з нею 2-3 години, так як я мию зранку, то часу на це ходіння в мене немає. Вирішила зробити на ніч...пугала всіх домашніх своїм виглядом у целофанчику і шапочці. Спати , звичайно, в такому "прикіді" не зручно, а що поробиш - краса потребує жертв!:girl_haha:
    Після першого разу нічого сказати не можу....буду чекати результата...:girl_spruce_up:

15. Morena

Morena Well-Known Member

Я теж користувалась, але хочу сказати про два мінуси
    1) запах
    2) волосся погано промивається і голову треба мити частіше.

16. Нікуся

В шампунь ,якщо не подобається запах можна капнути пару крапель ефірної олії, запах якої вам подобається.

17. Annette

А ще я десь читала, як Ольга Сумська радила в шампунь або маску для волосся додавати вітаміни (продаються в капсулах).

18. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

мені дуже подобається маска для волосся "Нумеро".Колись перукар порадила,правда казала що часто не бажано використовувати.Волосся після неї безподобне:)

• Подобається Подобається x 3
  19. loreniya

loreniya Well-Known Member

а я на олійку е одягаю кульочка - просто зав"язую хвостик, якщо незабагато намазати то подушка не мажеться (принаймі в мене)
    як часто робити масочки з олії? моїй подружці як спалили волосся фарбою вона робила щодня... я роблю коли не лень, класти руку на серце не буду - десь раз в 1,5 тижня...
    Сьогодні купила шампунь і бальзам Mrs. Potter's ''Enhances colour'' пише для відтінення кольору каштанового і русого волосся... Цікаво шо він собою являє? як на зло зранку помила голову... Пише що для фарбованого волосся. Я щось не зрозумію - в мене ніби фарбоване, але так як я вагітна то вже десь 6 місяців корені відростають свої, майже в тон до кінців. Думаєте підійде?
    ще до речі, був такий набір для світлого і сивого волосся...

20. Annette

loreniya, а де в нас такий продається?

Статус теми:
Закрита.