Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Нещодавно спробувала - особисто мені не підійшло і враження негативні залишились :girl_nea: По-перше, його вимити з волосся - то виявилось не так просто. По-друге, як kati писала, волосся жирніло в той самий день. Не моє, одним словом :confused:

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Це можливо ще через перепади температури, від сухого повітря (опалення), від шапок (особливо синтетичних). Можна спробувати після миття голови ополіскувати волосся водою, підкисленою оцтом, щоб трошки його підсушити, або лимони, відвар ромашки, а ще є сухі шампуні, які забирають жирний блиск. І на весну в організмі бракує вітамінів, тому можна ще й подивитися щось в аптеках, мені колись допоміг медобіотин (тільки там у протипоказаннях яєчний білок, який не дає засвоюватися біотину), а от вітаміни Vitrum Beauty для волосся/шкіри/нігтів, то мені не підійшли взагалі. І про харчування ще ось таке вичитала:
    І як тільки є можливість - бігом на прогулянку, поки сонечко є і погода гарна.:girl_wink:

3. Heureuse

Heureuse вірю...

я вже раніше писала про цю олійку, а зараз вже таку другу банку довиливаю на свої сухі блондинисті коси- для мене то направду спасіння!

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я недавно купила собі у Ватсонс флюїд з аргановою олією і використовую його на кінчики волосся(коли вже висушені сушкою, перед вирівнюванням). Дуже подобається, посічені кінчики майже непомітні, блискучі, гладенькі. Один раз якось нанесла занадто багато і думала, що буде волосся виглядати масним, але ні - все гарно впиталось...

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

дивно, що було важко вимити, мені вимивається на раз два, навіть часом беру трошки тої олії на долоні і змазую вологе помите волосся (тільки кінчики !!!), але тут дуже важливо не переборщити, бо будуть жирні, а якщо трошечки, то забирає сухість і посічених кінчиків не видно. Правда дууууже рідко то роблю.

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Я беру Ароматику.

6. loreniya

loreniya Well-Known Member

в мене так може бути якщо я перезахоплюсь масками для волосся чи якимись укріплюючими препаратами - то просто даю йому тайм аут - шампунь без кондиціонера

ще таке було на морі - чим більше мила голову тим жирнішим і страшнішим ставало волосся! що то було я так і не поняла - ностальгія за хлоркою чи реакція на солену воду я не знаю. Навіть сфотографуватись важко було - одні сосульки!

7. olangel

olangel Well-Known Member

Оооо, так воно і є))) в нас дітки майже одного віку і я на це теж страждаю... Навіть підстриглась коротко, щоб не так травматично було в ванну дивитись після миття голови. Та ще й плюс аввтаміноз... Почала пити вітамін Е, не думаю, що для волосся сильно допоможе, але для нігтів точно не зашкодить.
    Дівчата, хочу на весну колір змінити. Хто, що скаже на рахунок фарбування і ГВ?

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а що сказати?
    годувались до 2,11, фарбувала голову і всю вагітність першу , і після народження малої регулярно фарбувалась і от зараз при другій вагітності фарбуюсь.
    Мені навіть дивно як бачу вагітну чи молоду маму з відросшими на пів голови коріннями натуральними.

9. Donata

Donata Active Member

В період вагітності та ГВ не рекоменд. фарбуватись, бо через шкіру голови компоненти фарби потрапляють в організм.
    Я, для себе, вибрала варіант безаміачної фарби, в середині вагітності виникло гостре бажання щось змінити на голові - реалізувала, ну і під час ГВ теж фарбувалась, правда фарбу підібрали в тон мого прир. кольору, тому відрослих корінців не помітно і фарбуюсь більше під настрій, а не по потребі.

10. olangel

А якою фарбою? Безаміачні всі такі природні, а хочеться чогось яскравого! Під час вагітності теж фарбувалась, але цп був шоколадний колір, тому безаміачна підходила.

11. Talya

Talya Well-Known Member

я теж під час ГВ фарбувалася. правда безаміачною фарбою і не кардинально міняла колір, а лише додавала блиску і гарного відтінку волоссю. результатом була дуже задоволена. хоча читала десь, що безаміачна фарба не така вже і безаміачна, але аж так страшно не нашкодить. крім того, вона не має того вираженого запаху, тому ви тим дихати не будете. фарбувалася Igora Vibrance.

12. olangel

в мене малий вдень спить 3-4години... А як що пофарбуватись аміачною фарбою і зцідити перед годуванням десь за годину, чи все рівно фарба нашкодить?

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мій малий дав алергію на фарбу безаміачну Кастінг, коли йому було 3 місяці. Весь в червоні плями був. То я не маювалась рік після того. От недавно знову спробувала також Кастінг, то вже алергії не було.

14. Мія

Мія Well-Known Member

Я аміачною фарбуюся кожні 2 місяці під час всіх трьох вагітностей і двох ГВ.. Так там певно щось потрапляє але організм фільтрує і воно перш ніж попаде в молоко пройде через печінку і нирки, а концентрація настільки мала що воно скоріше запахом вплине на вашу сплячу дитину в хаті ніж через молоко.. Я лікувала зуби при першому ГВ то кололи анестетик. Там треба було зціджуватися годину після уколу. Сестра не зціджувалася і ніяк не впливало на малу. А ви кажете фарба вплине..
    шанс є але дууже малий.
    Фарбуюся лореалівским преференсом.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

от і я задумалась... бо виглядаю не надто привабливо, мілірування моє відросло не те слово, а природній колір мені мишку нагадує.

16. Мія

Мія Well-Known Member

Я як би не фарбувалася то важко представити.. личко на 25 а голова вся сива.. спадкове. Пробувала безаміачну, то вона "не бере" сивину і змивається швидко. От виходить треба частіше фарбуватися але не тому що корні відросли а тому що фарба вимилась. Аміачна дає гарний блиск і тримається довго. А лореалівська запаху сильного і не має.

17. olangel

ну то не проблема, він на балконі спить! :)
    я дуже люблю їхні фарби, безаміачна мені взагалі цукорками пахла(або то на мене так вагітність впливала :) ) останній раз фарбувалась за пару тижнів до пологів, тепер коротко підстриглась, дивлюсь на себе в дзеркало, бачу свій природній колір(дуууже давно його не бачила) і розумію, що то не моє) Звикла на весну-літо коротко стригтись і бути яскраво рудою(вже багато років і так мені комфортно), а ближче осіні волосся відпускаю і стаю каштаново-шоколадною))

18. loreniya

loreniya Well-Known Member

я малююсь але так щоб не мазати на шкіру а тільки на волосся - то треба навчитись, неважко впринципі. Такий в мене компроміс - волосся по довжині явно не впитає в організм фарбу, а от шкіра якусь капельку МОЖЕ і впитає. А МОЖЕ і ні...

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а ви зробіть собі міліровку, там фарба за шкірою голови не контактує. ну і не тонуйте. навіть без тонування буде гарно. ну і переживати не будете зашкодить чи не зашкодить.

20. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Аналогічно)))))))) Головне підібрати хорошу фарбу, і все буде чудово.

Статус теми:
Закрита.