Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Перша маска для дуже пошкодженого волосся. Мені моя перукарка розказувала, що вона є трішки важка для волосся і що від неї воно може жирніти швидше . Тому за її порадою користуюся Intense. Вже четверту баночку замовила. Враження лише позитивні. Волосся стає таким блискучим і набуває дуже доглянутого вигляду. Окрім того, дуже гарно мені потім вкладається.

2. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

маю шампунь і маску absolute repair - волосся гарне після них, але жирніє вже на другий день, більше не куплю.

3. Мія

Мія Well-Known Member

Спробуйте ось таку
    Parisienne Semi Di Lino
    В ватсоні є в малій баночці. Всі лореалі ховаються.

4. misss

misss New Member

Підкажіть, яким користуватися засобом для волосся проти випадіння і жирності?

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

може трохи не в тему, але я для себе відкрила чудовий засіб для блискучого і гладенького волосся, називається кефір :girl_smile: а якщо ще й з дріжджами - то кажуть, волосся починає швидше рости, от випробовую зараз ;)
    те, що після маски з кефіру волосся стає м'яке і шовковисте - факт, сама переконалась:)

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

періодично роблю маски на основі масла виноградних кісточок і олійки бей. теж дуже гарно впливає на волосся.

7. Мія

Мія Well-Known Member

перш за все змініть шампунь на безсульфатний.. це основна причина жирності (сульфати дуже сушать шкіру голови чим провокують більш інтенсивну секрецію сальних залоз) ну і на випадіння вони впливають таким самим чином. Ми просто регулярно користуємося і за роки використання втрачаємо шевелюру не знаючи від чого..
    я купила простий дитячий шампунь від будхена, то голову стала мити не через день як раніше, а через 3..волосся зараз не випадає і гарно росте..
    виробників таких шампунів є не багато, але можна знайти - погугліть "шампуні без SLS".
    Зміните шампунь і через місяць побачите результат, а якщо і тоді буде випадати, тоді вже можна діяти радикальніше. В будь-якому випадку підхід повинен починатися з виявлення причини, яка знаходиться як в харчуванні так і в засобах догляду.

8. misss

misss New Member

Вичитала у літератрі, що це може бути наслідком браку вітамінів, у період годування. Можливо так і є.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

Мія, прокоментуйте маску. ефект?
    Parisienne Semi Di Lino. чим вас вразила.

10. Мія

Мія Well-Known Member

По консистенції вона на густий бальзам схожа, як наносите на волосся зразу відчувається як вона живить його, буквально ремонтує. Коли змиваєте немає відчуття жирності, але волосся стає таким гладеньким і не тонким як це часто буває при використанні бальзамів. Воно живе і слухняне, зберігає об"єм. Я фарбую волосся і вже через 3 тижні відчувається жорсткість, а з використанням цієї маски цього не прослідковується навіть через 2 місяці після фарбування. Хотіла взяти шампунь цієї марки, але в ньому є сульфати.. в масці теж є але дуже мала кількість бо в складі останнім компонентом вказані. З цієї причини не наношу маску на шкіру голови, тільки на волосся.
    В дочки волосся кучеряве і важко розчісувати, то після миття голови трошка мажу їй кудрі і зразу змиваю.. волосячко як на картинках завивається в такі правильні локони.. а блистить як.. на фарбованому це звично бачити, а на натуральному ну просто як з реклами.

---------- Додано в 01:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

Я читала, що під час вагітності волосся майже не випадає, якийсь гармон тормозить цей процес. Проте після народження дитинки, цей гармон вже не виробляється і все те волосся яке "дожило" свій вік починає випадати. Цьому не можна майже нічим зарадити. В мене активне випадіння волосся почалося пів року після пологів і тривало десь пів року.. Є такий вітамін біотин (деакура таблетки) який стимулює обмінні процеси в шкірі тим самим покращуючи ріст як нігтів так і волосся. ЙОго призначають дерматологи при проблемах зі шкірою і випадінням волосся комплексно з масками для стимулювання росту волосся на основі перцової настойки і нікотинової кислоти в порошку (вітамін РР), але тут самі розумієте, треба індивідуальна консультація дерматолога. В анотації протипоказань для ГВ і вагітності немає за браком відповідних досліджень, але написано що рекомендують після вагітності і виснаження організму.
    Є гарна маска проти випадіння на основі вітамінів А, Е, і групи В, ефірними оліями розмарину, мигдалю і ростків пшениці, з димексидом.. але димексид знову ж таки при ГВ не можна.
    Можна пробувати народні рецепти - келишок коньяку, жовток, на кінчик ножа червоного перцю, 1 ч.л. рипяхової олії - розмішати на водяній бані і втерти в шкіру голови. Залишити на 4-5 годин під плівкою і шапкою. Змити шампунем. РОбити 2 рази на тиждень. Варіацій масок є безліч..
    Мене особисто під час ГВ це не рятувало. Перший раз нічого не робила - випадало пів року. Другий раз мучилася з масками - випадало пів року.
    Але хто знає можливо вам допоможуть народні методи.

11. shkodnica

shkodnica New Member

народні рецепти нічим не гірщі, а то і кращі за магазинні. А платим ми за зручність, і нехтуємо здоров'ям економлячи свій час. Я якось замітила, що якщо нервуєшься і голодуєшь(сидиш на дієті) особливо якщо обмежуєшь жири, то чим би ти ту нещасну голову не мастив, хоть концентратом плаценти наполовину з реп'яховою олією, нічого не поможе, як мертвому припарки...

12. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

якщо Ви маєте на увазі бюбхен, то ми миємо доці волосся такими шампунями з різними запахами,... мені він не підходить...але в ньому є SLS, коли купували перший раз саме на це звернула увагу, що навіть і в дитячих шампунях і то додають:girl_devil:
    собі ж сьогодні прикупила шампунь та бальзам-маску реп"яхові фармац. фабрики "Ельфа"...дівчата писали вище про продукцію цієї фабрики....буду пробувати :girl_wink:

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

класика жанру. 3-4 місяці після пологів часто таке зустрічається. в мене теж було, думала облисію, бо такі жмути волосся вилазили. вітаміни пила, але результату не було. користувалась реп"яховою олією, але не систематично, бо часу не мала, був результат. зараз фактично припинилось те випадіння і відростає такий густий їжачок поміж довгого волосся, що де-коли схожа на одуванчик:)

14. La esposa

La esposa Moderator

Останнім часом мию голову, а коли висохне, то волосся знов жирне, так ніби і не мила. Пов"язую це зі стресом і троха дієтою, але хто підкаже, чим ще ті рештки волосся мастити, щоб не вилізло геть усе? :girl_cray:
    о, кефір мене свого часу виручав дуже, коли треба було посічені блонди терміново привести до тями...

15. Мія

Мія Well-Known Member

Я користуюся Bubchen» Kinder Shampoo
    Склад: Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Laureth-3, Polysorbate 20, Sodium C14-16, PEG-120 Methyl, Sodium Chloride PEG-4, Cicamidopropyl Betaine, Chamomilla Recuita Extract, Tillia Cordata Extract, Propylene Glycol, Sodium Benzofte, Parfum, Citric Acid, Tocopherol.
    Як бачите лаурил сульфату натрію (sodium lauryl sulfate, SLS) немає, а от зелена аптека має його, хоч я і люблю цю фірму.
    Натура Сіберіка має повністю органічні шампуні, лореаль має в проф серії один тільки безсульфатній (делікат рожева баночка), джонсон і джонсон має дитячі безсульфатні.. Все решта що зустрічала другим складником після води має лаурил сульфат натрію що є найбільш небезбечним.

16. kati

kati Well-Known Member

А мені не сподобалась. Дуже важка. Навіть по консистенціі як вазелін) Причому волосся в мене фарбоване блонд, тобто потребує постійного живлення, але ця маска занадто тяжка..від неї в мене волосся жирніло в той самий день

Я ще брала рідкі кристали з тої серіі, то в приниці нічого так..

Правда зараз взяла іншу серію, ось цю...набагто більше сподобалось, дуже легенький засіб

17. LILY

LILY Well-Known Member

а шо дають ті кристали???блиск.розчесування?як часто його наносити?

18. Мія

Мія Well-Known Member

Так, вона як вазелін, але ніякої жирності не спостерігаю, голову не мащу ним, тільки волосся.
    Читала гарні відгуки про кокосове масло. Воно точно такої самої консистенції, наноситься як маска і рекомендується тримати його на волоссі мінімум пів години. Хочу спробувати, але не знайшла в магазинах. Люблю я такі густі засоби :) Ну але я брюнетка, а тут догляд дещо інший ніж з блондом.

19. kati

kati Well-Known Member

наношу на вологі кінчики після миття.Волосся стає гладеньке, легше розчісується.ну і я блондинка,і кінчики завжди сухіші..то кристали доьре справляються

20. Rona

Rona Мама-йожик

я купую в аптеці "Знахар"

Статус теми:
Закрита.