Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Ст. ложку масла-основи (масло ши або кокосове, жожоба) підігріваю, щоб розтопилося, і додаю 10 крапель ефірного масла (апельсинового). Змащую цією сумішшю волосся, крім шкіри голови, і заплітаю на ніч косичку. А взагалі можна і 1 годину тримати, просто я вже дорвалася до тих масок, тому на ніч залишаю.:girl_spruce_up:
    Щодо ефірних масел, то там для кожного типу волосся своє масло (може комусь пригодиться):
    А для кращого росту волосся та дівчина радила нікотинову кислоту (вітамін РР) в шкіру голови втирати.

Останнє редагування: 8 Грудень 2011
  2. Furore

Furore New Member

В мене сестра робила біо - дуже задоволена. В неї своє волосся пряме, висить, нуль об’єму, жирніє швидко. Їй, власне, з біо - просто супер!
    Але є велике АЛЕ! Дуже важливу роль відіграє майстерність і досвід майстра і якісні препарати, ну і якість волосся, звісно.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Отожбо...моє - солома, висить, нуль об"єму, мити щоб більш-менш виглядати треба через день, можна і щодня.

От тому і думаю над тим щоб повестись на пропозицію майстра, поки що все на користь хімії: волосся не фарбоване, непосічене, здорове, майстру довіряю, ходжу до неї вже з десяток років, ще ні разу не підводила, препарати не пУслідні.
    Записалась на вівторок, маю ще пару днів щоб передумати.

4. Furore

Furore New Member

Признаєтесь які?

5. veronka

veronka зла друзя

і я мрію про біо-хімію, тра ще майстра знайти хорошого з досвідом... бо моє м*якеньке волоссячко не піддається укладці ніяк(((

6. AilataN

AilataN жива

Як на мене то краще робити нормальну завивку, без всяких модних приставок Біо, це все маркетинг, а по ходу та ж хімія- тільки в профіль і слабша.
    Або взагалі не робити.
    Головне- пересвідчитись, що майстер натренований на завивках, тобто робить їх часто, і добре знається на складі препарату, який буде наносити на волосся. Техніка накручування- саме основне для формування гарного завитка.

7. Fleshka

так от тут в мене основні сумеіви...
    Біо дорожча в два рази, а чи справді вона Біо?
    От перелопачую нет - відгуків маса, і хороших і не дуже. Кажуть - справжню біо, тобто повністю беспечну хімію можуть собі хіба зірки дозволити, а все що в нас на ринку - то "типу Біо", добадяжили ароматизаторів і пом"якшувачів, і усьо.

8. AilataN

AilataN жива

І це брєхня. так, в підтримку, що все таки вона існує, міфічна Біо хімія.

Абсолютно з вами згідна. Мало того, так воно і є.)))

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

моя мрія мати густі кучері, типу Н.Каменскіх :) ну не дано :) натрапила на відео, вже два рази переглянула, настільки простий і класний спосіб зробити природні кучері, правда, знову ж таки все від типу волосся залежить.
    http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc&list=LLJs8SE7gpWpSLdsBUQ3EFbQ&index=1&feature=plpp_video

10. Fleshka

ну от, ще один привід довіряти моїй перукарші...
    коли намовляла мене на хімію, то наша розмова йшла про біо, а потім вона плавно почала мене схиляти до звичайної, не настоюючи...а типу економлячи мої кошти, хоча я і не натякала про дороговизну.

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Ну чому ж? Моя мама робила Біо-завивку Кутрін. Задоволена. Її враження і фото є в темі "Потрібні моделі для перукарського показу"

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

є.я. але не має біо завивки. є більш дорожчі препарати ,а є дешеві.

13. veronka

veronka зла друзя

кльооовооо, але то не для мого волосся (прямого, тонкого, м*якого:girl_devil:, ну не має об*єму моє при корінні:girl_emo:)

14. Talya

Talya Well-Known Member

в тієї дівчинки афроамериканський тип волосся (можна так висловитися?) - жорсткувате і крутиться і об"єм є)) в мене таким способом накручування вийде лише щось здалеку схоже на хвильки :girl_in_dreams:

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

ви знаєте, у мене теж далеко не таке волосся. я собі так зробила на пів годинки на ледь вологе волосся після миття. і щось таки вийшло, єдина різниця була у довжині і в товщині самих локонів. моє волосся супер тонке, розліталось по голові, як пух. але думаю, що після нічки + трішки "напінькати" його, щоб не розліталось сильно, то може б щось і вийшло :)

16. octavia

octavia Well-Known Member

Дівчата! Незнаю чи в цю темку:girl_spruce_up:Чи хтось з вас користується ось такою щіткою феном Rowenta [​IMG].
    Чи не плутається волосся при укладці, чи легко вкладатись? Бо я вкладаюсь за допомогою щітки -браш і фена .але то довга і марудна справа,думаю з цим феном буде краще:girl_tender:

17. melanja

melanja New Member

Хто знає де можна придбати ось таку штуку- кажуть дуже дієва. Це білоруська косметика, може хтось знає де вона продається?)

Останнє редагування: 19 Грудень 2011
  18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я маю від Rewlon. Волосся не плутає, бо та щітка сама не рухається. Мені він підходить. А є ще фени, у яких щітка сама крутиться, але я таким не користувалась

19. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

я в сестри пару раз брала-пробувала, звичайно зручніше ніж просто феном, але браш мені більше по об"єму підійшов

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

це точно, мені думаю воно розкрутиться зразу
    я так розумію вона це робила на не повністю сухе волосся і без всяких пінок-гелів-лаків?

20. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Користуюсь саме цим феном, фен просто бомба, всім кому радила-задоволені!До речі знаю декупити дешевше в ПП напишу.

Статус теми:
Закрита.