Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

а що робити :girl_in_dreams:? вже на третій день хіба з дому не виходити :girl_blush2: раніше в мене так не було, ще в далекі шкільні роки мила голову раз на тиждень, і все було супер. Потім все частіше і частіше... бо є така потреба :girl_spruce_up: і що тут поробиш

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

ну, не знаю... я б напевно попробувала довше потримати. щороку проходжу таку "процедуру" після моря, де доводиться щодень мити... то треба щоб повернулося на кругі свая... зав"язую в хвіст або в гульку гарнадлями заколюю... правда після такого інтенсивніше вилазить... але недовго.
    не всім правда таке підходить :girl_in_dreams:

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Еее, на все волосся не тре, перцева настоянка рекомендується тільки для стимуляції і росту волосся, тому тільки на шкіру, волоссі від неї ніякої користі, хіба з масками і олійками розмішувати, тоді можна на всю довжину

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

От і в мене так, коли мию через день, то здається не так багато вилазить при розчісуванні, як коли мити раз на 3-4 дні. Пов"язую це з тим, що цибулини плавають в жирі і не можуть втриматися на голові, тому і вилазить волосся (не сама придумала, читала статтю трихолога якогось) Тому вже просто змирилася з тим, що мию волосся через день, попередньо, перед миттям, вирівнявши жирність по всій довжині за допомогою кокосової олії, бо в іншому разі, від частого миття довгого волосся дуже нищаться кінчики

4. Vероніка

Vероніка Never give up

5. AilataN

AilataN жива

от маю роздуми на рахунок ефекту перцевої настоянки.
    Чому користувачі інших засобів проти випадіння волосся не одразу відчувають ефект від них, в той же час від перцевої настоянки ефект одразу? Все таки схиляюсь до думки, що від максимальної концентрації спирту і припікаючої дії спирту відбувається муміфікація цибулин волосин, тому й тримаються вони на голові, але це не значить, що вони в шкірі укріплюються. Потім відчухуються трохи і преспокійно випадають. Якось так думається.

6. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ну, не знаю... тут напевно в кожного своя якась думка буде, продиктована подекуди власним досвідом... Але. знову ж таки - з власного досвіду. воно все ж укріпляє, тому що в іншому випадку волосся все одно б випало на протязі лічених днів... бо ж якщо волосини мертві а цибулини пошкоджені, чи то муміфіковані, то довго вони на голові не протримаються. Тобто все одно спостерігатиметься випадіння. Як я вже писала, особисто в мому випадку випадіння(а воно в мене дуууже помітне) не спостерігається(випадає по максимуму під час миття), волосся не стає рідшим а згодом на голові на проділі починають стирчати нові волосинки-антенки.
    та й крім того стільки ж статей про то написано, стільки перукарів ту настоянку радять. не думаю що весь ажіотаж лиш через тимчасовий ефект ІМХО.

7. Златка

Златка Well-Known Member

а яку саме купуєте?

8. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В магазинах у вільному доступі мені чомусь не траплялася кокосова олія, хоча 100% десь мусить продаватися, варто запитати у дівчат на ДП, я замовляла один раз тут на форумі, де засоби для миловаріння продавали, інший раз на айхербі (з айхербу олійка трохи краща, зараз якраз користуюся)

9. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

так, пішла я сьогодні в аптеку купити перцеву настоянку, а мені підсунули "Фітосепт", бо іншого нічого не було, то його можна застосовувати як настоянку перцеву, пише: "1мл. препарата содержит перца стручкового настойки (1:10) 0,025мл., вспомогательное вещество: этанол 96%" ???:xaxa:

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Упс, в мене шкіра голови суха, волосся нормальне. А мити мушу вже що2дні( Вигляду не має, якось так нензно звисає))

11. Smurfik

Smurfik Загублений

Менi здається, що це теж саме, що i "Настойка перца стручкового" , в мене дома у аптечці є, купувала, щоб змiцнювати волосся. Може трошки слабша, ось що написано в мене. Склад: 1 флакон мiстить настойки плодiв перцю стручкового (1:10) 50 мл., допомiжна речовина: спiрт етиловий 90%.:o

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

На палючому сонці і в морській воді дуже понищилося волосся (сухе і жорстке), тому вчора купила маску BioGold Placenta & Collagen в аптеці дс (мені наполегливо радили саме її купувати). Невеличкий тюбик 150мл 68 грн, а ефекту "0". Взагалі ні крапельки не пом'якшує волосся після миття шампунем. Що з маскою, що без неї - ніякої різниці. Зла на себе, що купила незнайому (ноу нейм) маску, і на працівника аптеки, що порадила її (я хотіла за ту ж ціну від Доліви брати). :girl_mad: Викинуті на вітер гроші.
    Буду пробувати натуральні маски з оливковою олією (+ реп'яховою або рициновою), і перевірену часом маску Нумеро від Бреліл. :girl_in_love: І на жаль, трохи довжину треба буде прибрати, щоб зрізати сухі кінчики.

13. LadyLand

LadyLand New Member

Олійки повинні допомогти, якщо не натуральні - то спеціалізовані для волосся так точно.

14. Shady

Shady New Member

Я минулого року користувалась шампунем для коней з дьогтем і прополісом. Волосся не було особливо шикарним, виглядало, як після звичайного непоганого шампуню. Мене дуже порадувало, що коли я почала ним користуватись, то перестало випадати волосся. Але через деякий час я замітила, що воно почало сіктися. Але не знаю, від того шампуню це чи від того, що я тоді висвітлювала волосся... Зараз знову волосся почало випадати більше, ніж завжди, тому думаю, чи варто ще раз купити цей шампунь для коней чи краще спробувати інші засоби проти цієї проблеми...

15. melanja

melanja New Member

Виявляється осінь − найнебезпечніший час для наших локонів. Саме в цей час волосся випадає, хворіє і страждає у декілька разів сильніше, ніж навіть у люті морози і сильний перегрів. Винних цьому множина: авітаміноз, брак сонячного світла, шарфи і шапки...
    Осіннє випадання волосся можна вважати нормальним явищем, своєрідним оновленням, вважають лікарки – тріхологи. Правда особливу увагу варто приділити живленню. Частіше їжте продукти, багаті магнієм і кремнієм: абрикоси, родзинки, чорнослив, мигдаль, кешью, кавуни, шоколад, какао, зелений чай, боби і гриби.
    Запам'ятайте: кожен волосок на 97 відсотків складається з кератину − рогової білкової речовини. Тому, якщо хочете щоб локони швидше росли, їжте білок! Проте тут важливе правильне поєднання: щоб організм зміг якісно переробити білок, йому потрібні помічники − амінокислоти. Тому фахівці з питань обміну речовин рекомендують поєднувати білок з кислуватими фруктами. Загалом, їжте рибу, политу невеликою кількістю лимонного соку (так, щоб було смачно), і локони будуть щасливі!

Останнє редагування: 4 Листопад 2011
  16. Rona

Rona Мама-йожик

я, чесно, не врублюсь ніяк... амінокислоти - це найпростіші складові білка, тобто, білок і є сукупність певних амінокислот, при чому тут фрукти??? і як можуть прості структурові одиниці білка засвоювати білок? може малось на увазі ферменти? то зовсім єнча справа, ферменти допомагають білок розщепити до елементарної структурної одиниці - амінокислоти, з n-нної кількості яких буде організм синтезувати саме ЙОМУ потрібний білок

фрукти/овочі мають вітаміни, які є каталізаторами ферментативних реакцій, а інгібіторами ферментів (пригнічувачами) є нікотин, важкі метали і т.д. тобто, якщо в організм не поступає достатня к-сть вітамінів і не повний спектр, то розщеплювати їжу нема чому, ферменти ледве працюють, клітини не насичуються поживними речовинами, їм по суті нема з чого будуватись, і все, що людина їсть - коту під хвіст
    *я щиро надіюсь, що сказане вище є вірним, просто не так роз"яснене як треба*

Останнє редагування: 5 Листопад 2011
  17. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Дівчата, а скільки часу тримати перцеву настоянку на голові?:girl_in_dreams:

18. mirishka

mirishka Well-Known Member

Я минулого тижня купила шампунь цієї марки, також в ДС, мені сподобався, якраз думала ще маску купити, тепер вже не знаю чи купляти, а з якої у Вас серії (якого коліру)?

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Малинового кольору "для сухого, ламкого і пошкодженого волосся". Не знаю, можливо, просто не повезло з серією, але хоч якогось ефекту пом'якшення після цієї маски взагалі немає:girl_flag_of_truce:.

20. IndigoChild

IndigoChild New Member

Хтось користувався шампунями Vichy? Хороші вони?

Статус теми:
Закрита.